Ensest Önceden hazırlandım, amımı ve anüsümü tıraş ettim, daha parlak bir makyaj yaptım (bir fahişe gibi). Kardeşim başka bir antrenmandan sonra duştan çıktı ve ben onu ikna etmeye başladım. Daha sonra fotoğrafımı çekeceğine söz vererek onu ikna ettim. Kardeşim poz verirken utanıyordu ama uzun süre ona işkence etmedim. Ama sonra fotoğraf çekimimde ince vücudumun her köşesini görebilmesini denedim. Dört ayak üzerinde durdum, kıçımı yaydım, klitorisimi ovuşturdum, bacaklarımı genişçe açtım, her şeyi, her şeyi görebilsin diye vajinal dudaklarımı açtım, nasıl akmaya başladığımı, meme uçlarımı ovuşturdum, göğüslerimi sıktım, okşadım. kalçalarım, kıçım.
Ona gittikçe yaklaştım, sonra artık kendimi tutamadım. Çok yaklaştı, kıçını ona sürtmeye başladı, sonra üstüne oturdu, zaten ıslak olan amını ona sürttü, omuzlarından kucakladı, diz çöktü ve aletini yuttu. Nihayet!!! Penisini emdim ve ağzımın derinliklerine götürdüm. Onu yutmak istedim. Bir eliyle penisini sarstı, diğer eliyle de taşaklarına masaj yaptı. Sonra taşaklarını yaladı ve sert aletini tekrar yuttu. İlk başta beni uzaklaştırmaya çalıştı ama sonra pes etti ve okşamalarımı kabul etti. Elbette bakireydi. Kardeşimi sırt üstü yatırıp yüzüne oturdum. Amımı yaladı, dilini oraya soktu, kıçımı yaydı ve ben de dilini anüsüme soktum. Bunu ne zamandır istiyordum! Ve penisini emmeye ve yutmaya devam ettim, onu uygunsuz bir şekilde höpürdetsin diye mümkün olduğunca boğazıma doğru ittim. Kardeşim bazen başımı tutar, boğazıma birkaç darbe vurup beni bırakırdı. Ve aniden penisi sopa gibi sertleşti, elimle taşaklarının penisinin tabanına doğru yükseldiğini hissettim, başı ağzımda arttı.
Kardeşim beni yalamayı bıraktı, elleriyle başımı tuttu ve sikini boğazıma doğru itmeye başladı ve ağzıma kalın ve bol miktarda boşalmaya başladı. Bunu ne kadar istedim! Ağzımı penisinden ayırmaya hiç niyetim yoktu. Sperm çok kalın, aromatik ve hafif tuzluydu. İçtim, içtim, spermini sıcak bir günde musluktan, parktaki çeşmeden gelen soğuk su gibi emdim, yudumlar halinde içtim. Tadı, kokusu hoşuma gitti, güçlü bir akıntı halinde boğazımın derinliklerine bir yere düştü. Dili ve damağı gıdıkladı ve boğazdan aşağı indi. Bir atış, sonra bir atış daha, sonra bir atış daha. Bitmesin istedim! Kardeşimin hırıltılarını ve inlemelerini duydum, başımı sikine doğru ittiğini hissettim. Toplarını sıktım, son damlasına kadar sıkmaya çalıştım. Yutmaya vaktim olmadığında sperm ağzımdan döküldü, ellerimden aşağı aktı ve onun narin, yoğun aromasını daha güçlü hissedebiliyordum. Kardeşim boşalıyordu. İlk defa bir kızla gelmişti ve bu kız bendim, onun kız kardeşiydi. O bitirdi. Ama bir süre başımı bırakmadı. Kafasında, sünnet derisinin altında, ellerimde, yüzünden, kasıklarından ve taşaklarından kalan her şeyi temiz bir şekilde yaladım.
Penisi gevşedi ve taşaklarımla bile onu kolayca yutabiliyordum. Kardeşim onu olabildiğince derine itti ve zevkle inledi. Birkaç dakika sonra penis tekrar doldu. Kardeşim onu ağzından çıkardı, dizlerinin üzerine atladı ve bana meşhur köpek stili pozisyonu vererek yarımlarımı ayırdı.
- Ah, sıkıldın! - şakacı, biraz kızgın bir ses tonuyla söyledi.
Sırtımı okşadı, omuzlarımı yatağa bastırdı, saçlarımı eline sardı ve penisinin tamamını ıslak vajinama iterek bir süre orada kaldı.
- Aaaahh! - içimden patladı.
Titriyordum ve ağır nefes alıyordum.
"Evet," diye homurdandım, gözlerim geriye kaydı, neredeyse hiçbir şey anlamadım.
Üzerimi bir korku dalgası kapladı. Biraz korktuğumu hissettim. Sonra dışarı çıktı ve uzun sopasıyla bana tekrar vurdu ve yine durakladı.
- Aahhh! - diye bağırdım.
İçeride, kocaman penisinin nasıl titreştiğini, vajinamın onu nasıl sıkıca kavradığını hissettim.
"Fahişe," diye gakladı.
Saçımı çekti ve penisini tüm uzunluğu boyunca hareket ettirerek metodik bir şekilde beni sikmeye başladı.
"Evet, ben senin fahişenim," diye hırıldadım, "evet, evet kardeşim, ben senin fahişenim, sürtük, lütfen bana daha sert davran!" - kelimeler iç çekişlerden çıktı.
Histerik olmaya başladım. Hızını arttırdı ve sürekli olarak büyük aletini bana doğru itti.
- Fahişe! - diye bağırdı, - fahişe, kaltak, kaltak, seni becermek ne güzel, seni sokak fahişesi!
Kendimi unuttum ve histerik bir şekilde ona bağırdım:
- Evet kardeşim, evet, kız kardeşine daha derinden vur, lütfen, ben senin fahişenim, sürtük, ıslak kaltak!
Saçımı çekti. Yüzümü görünce eğildi ve dilini ağzıma sokarak deliğimi ezmeye başladı. Artık hiçbir şey düşünemiyordum. Beni dövmeye ve darbeleri nedeniyle kızaran ve yanan kıçıma şaplak atmaya devam etti. Göğüslerimi yoğurdu, göğüslerimi çekti, meme uçlarımı çimdikledi, kalçalarımı açtı, beni penisine sapladı, fahişe olduğumu bağırdı. Sonra hiçbir şeye cevap vermedim, sadece hırladım ve çığlık attım. Başımı kaplayan dalgadan çığlık attım. Her şey birleşiyordu: Kıçıma vurduğu darbeler, vahşi taciz çığlıkları, ağzındaki parmaklar, gerilmiş ağız, itmeler, sikişmeler, ürpertiler, saç çekme, kocaman penisinin bedenimde hissettiği acı: Vücudum erkek kardeşime aitti. . Bir eliyle saçımı tutup başımı ve omuzlarımı yatağa bastırdı, beni becerdi, diğer eliyle de kalçamı sıkarak beni becerdi ve becerdi. Ellerimi yatak başlığına dayadım ve onun darbeleri ve çığlıkları altında bir bez bebek gibi ürperdim, sonsuz bir orgazmdan çığlık atmaya devam ettim.
"Kıçını aç, seni çöp," diye homurdandı.
Sikişmekten titreyerek elastik kıçımı açtım ve anında sopasının ritmik olarak daha da derine yapışmaya başladığını hissettim.
- Deleceksin! Ahhh! — Acıyla doruğa ulaşarak hırladım.
- Kapa çeneni, kaltak!
İkisi de terliyordu. Beni ne kadar siktiğini, penisinin içimdeki bu hızlı, güçlü, yoğun, ritmik hareketinin, toplarının kasıklarıma vuruşunun ne kadar sürdüğünü bilmiyorum. Sonra yine penisinin büyüdüğünü, amımı yırttığını, taşaklarının gerildiğini hissettim, beni kalçalarımdan yakaladı ve güçlü ve nadir hamlelerle beni sopasının üzerine itmeye başladı, her şeyi spermle doldurdu. Onun hamleleriyle birlikte biz de onunla birlikte çığlık attık. Bir darbe, bir darbe daha ve bir darbe daha. Her seferinde birkaç saniye orada kaldı, sonra dışarı çıkıp tekrar içeri girdi.
- Evet, hadi tatlım, hadi, hadi! — Onun dikimleriyle birlikte nefes nefese çığlık attım, çoktan gözyaşlarına boğulmuştum.
Ve bir kez daha amımın derinliklerine uçtu, kıçımı karnının dibine kadar bastırdı, yüksek sesle çığlık attı ve üzerime düştü, boynuma öpücükler yağdırdı. Dizlerim birbirinden ayrıldı ve terli ve mutlu bir halde yatağa çöktük. Gözyaşları akıyordu, tüm damarların nasıl titreştiğini, şakaklara ve vajinaya yayıldığını, vücudumun ağrıdığını, başımın uğuldadığını, kıçımın yandığını ve sızan sperm ve akıntımdan dolayı amımın üşüdüğünü hissettim. Kardeşim göğsüme, kıçıma dokundu, bacaklarımın arasını ovuşturdu, benim bir sürtük olduğumu ve bunu nasıl yapabileceğimi fısıldadı çünkü bu imkansız. Kıvrıldım, kendimi bir kedi gibi ona sürttüm, artık onun sürtüğü olduğumu, benimle istediği zaman ve her yerde istediğini yapabileceğini ve artık benim efendim olduğunu söyledim. Bir süre penisi bende kaldı, sonra kardeşim içimden çıkıp yanıma uzandı, penisini ve taşaklarını okşadım. Kısa süre sonra penisi yeniden ayağa kalktı, onu ağzıma götürdüm ve her şey yeniden başladı.
Yayın You need to register to see the link. ilk olarak You need to register to see the link.'te göründü.
Sonunda oldu ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version