45 yaşında bir adam bana kur yaptı (24 yaşındayım). Sonuç olarak beni kendisiyle birlikte denize gitmeye ikna etti. Eğer istemezsem beni rahatsız etmeyeceğine resmen yemin etti ama daha ilk gece beni gerçekten seks yapmaya zorladı. Delirdim. O sağlıklı bir adam, yaklaşık yüz ağırlığında ve ben kısayım, zayıfım ama büyük bir popom var. Ve bu yüzden sürekli beni arkadan istiyordu. Ve böylece her gün günde üç kez: sabah uyandığımızda, öğle yemeğinden sonra ve gece. Acıyla çığlık attım ve yalvardım ama o her zaman umursamadı ve her şeyi sert bir şekilde yaptı. Hiç bu kadar aşağılanmış hissetmemiştim. Şehvetten deliye dönüyordu. Döndüğümüzde bir hafta geçti ve yeniden başladı: merhaba, buluşalım vb. Tamamen berbat
45 yaşında bir adam bana kur yaptı (24 yaşındayım). Sonuç olarak beni kendisiyle birlikte denize gitmeye ikna etti. Eğer istemezsem beni rahatsız etmeyeceğine resmen yemin etti ama daha ilk gece beni gerçekten seks yapmaya zorladı. Delirdim. O sağlıklı bir adam, yaklaşık yüz ağırlığında ve ben kısayım, zayıfım ama büyük bir popom var. Ve bu yüzden sürekli beni arkadan istiyordu. Ve böylece her gün günde üç kez: sabah uyandığımızda, öğle yemeğinden sonra ve gece. Acıyla çığlık attım ve yalvardım ama o her zaman umursamadı ve her şeyi sert bir şekilde yaptı. Hiç bu kadar aşağılanmış hissetmemiştim. Şehvetten deliye dönüyordu. Döndüğümüzde bir hafta geçti ve yeniden başladı: merhaba, buluşalım vb. Tamamen berbat
ŞİMDİ 23 yaşında olan Oleg, ben de 11 yaşındayken bile onu bir oral seks ile üfledi. Bugün beni bir kız gibi giydirdi ve beni Anatoly Petrovich'e götürdü ... Yastığı sararak, kanepeye uzandım, kıçımı...
Eşim (24) ile babam (53) arasındaki ilişkinin alışılmadık bir karaktere büründüğünü fark etmeye başladım.
İlk başta ona olan gündelik dokunuşları daha uzun ve daha samimi hale geldi. Daha sonra sık...
Merhaba sevgili okuyucular! Bu nedenle, bu yılın baharının başlarında benim ve nikahsız eşimin başına gelen bir hikayeyi sizinle paylaşmaya karar verdim.
Balıkçılığa ilgi duyuyorum. Şehirde ve yakınlarda olta ile oturabileceğiniz yerler var, ancak iyi bir av olacağına güvenemezsiniz. Şehrimize yüz kilometre uzaklıkta nehir boyunca su çayırları...
Moskova bölgesindeki meslektaşlarımla yaşadığım olaydan sonra eşimin özel hayatı çarpıcı biçimde değişti. Seks daha tutkulu, daha zengin ve orgazmlar daha parlak hale geldi. Bu olayı sık sık...