Eşimle balık tutmakseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Eşimle balık tutmak

Post by Anonymous »

Balıkçılığa ilgi duyuyorum. Şehirde ve yakınlarda olta ile oturabileceğiniz yerler var, ancak iyi bir av olacağına güvenemezsiniz. Şehrimize yüz kilometre uzaklıkta nehir boyunca su çayırları uzanıyor. İlkbaharda suyla dolarlar ve su çekildiğinde nehir boyunca irili ufaklı onlarca rezervuar kalır. Orada harika bir balık avı var, oltayla değil elbette. Diğer balık tutkunlarıyla birlikte oraya birkaç kez gittim.

Burayı gerçekten çok beğendim ama oraya sadece kendi eşyalarım ve teknemle kendi arabamla gidebildim ve uzun süredir arabam yoktu. Sonunda eşim ve ben, ebeveynlerimizin yardımıyla yeni değil, kilometreli ama iyi durumda iyi bir yabancı araba satın aldık. Bir lastik bot ve eksik malzemeleri aldım ve güzel havalarda eşim ve ben Cuma günü işten sonra taze balık almak için dışarı çıktık. Minikler ise anne ve babalarına bırakıldı. Bölgeyi iyi biliyordum, bu yüzden uzun süre kaybolmadık, kısa sürede oldukça büyük bir su kütlesi buldum ve bunun yakınında bir otopark kurmaya ve balık tutmaya başlamaya karar verdik.

O akşam bir çadır kurduk ve barınağımızdan çok da uzak olmayan bir yere birkaç ağ kurdum. Sabah erkenden diğer su kütlelerini keşfetmeye karar verdim. Akşam yemeği yedik, ateşin başına oturduk ve uyumak için çadıra tırmandık. Sabah erkenden, hala bulunması gereken diğer göllere dört ağ daha kurmak için arabayla gittim ve onlara yaklaşımlar araştırıldı. Arazi monotondu; çimenler, sazlar ve çalılar, hiçbir işaret yoktu. Daha önce diğer arabaların giydiği izler büyümüştü ve zar zor görülebiliyordu. Uygun su kaynakları bulmak, onlara erişim yolları bulmak ve ağlar kurmak o kadar çok zamanımı aldı ki, kamp alanımıza ancak öğle vaktinde döndüm.

Eşime "Uzun zaman aldı, yol yok, iyi ki bataklığa saplanmadım" diye bildirdim. – Şimdi bir şeyler atıştıracağız ve yerel ağları kontrol edeceğim. Akşam yemeğinde balık yiyeceğiz. Zamanınızı nasıl geçirdiniz?

— Sasha, burada tecavüze uğradım.

—Kim? Yakınlarda kimse yok gibi görünüyor.

— Şu çalıların arkasında, bizden yaklaşık iki yüz metre uzakta, bir araba ve iki adamın olduğu bir çadır var. Ayrıca ağlarla da yakalanırlar.

—Ve sana tecavüz ettiler mi? Şimdi levyeyi alıp onlarla konuşacağım.

—Yapma Sasha, gitme. Onlar sağlıklı, birlikte sana da tecavüz edecekler.

—Sana zarar vermediler mi? Belki hastaneye gitmeniz gerekir?

- Evet, genel olarak bana tecavüz etmediler. Geldiler ve eğer bunu onlara iyi niyetle verirsem o zaman zevk alacağımı ve bu işin sonunun olacağını söylediler. Neden başım belaya giriyor diye düşündüm ve kabul ettim. Beni hazırladılar, ıslanınca tırmandılar.

—Peki, hoşunuza gitti mi?

—İkisiyle de işim bitti. Tıpkı bir tatil yerinde olmak gibi.

— Tesise bunun için mi gidiyorsunuz?

—Hadi ama, bu sadece benim. Tatil aşklarıyla ilgili hikayeleri hatırladım.

—Bu yıl tatil köyüne gittiğinizi varsayacağız. Düşünüyorum, ne yapmalıyım? Konumu iyi, ağlar kuruldu, her şeyi mahvetmek ve Tanrı bilir nereye gitmek çok yazık.

— Belki işe yarar? Onlar nazik adamlardı ve bana zarar vermediler.

— Peki karımı rezil etmeleri izin verilen sınırlar içinde mi?

— Sash, kendini hırpalama. Hikaye ahlaki açıdan nahoş ama hadi dışarıdan bakalım. Sen balık tutarken ben cinsel doyum aldım. Beklenmedik bir durumdu ancak herhangi bir olumsuz sonuçla karşılaşmadan geçti.

—Beğendiğinizi görüyorum.

—Bu esasen şiddetin yumuşak, nazik ve sonuçta hoş bir biçimde gerçekleşmesine sevindim. İnsan onların zeki insanlar olduğunu düşünüyor.

—Görüyorum ki orayı o kadar beğenmişsiniz ki, ben ayrılırsam muhtemelen kalacaksınız.

—Aptal olmayın. Oturun, yemek yiyin ve ağları kontrol edin. Eğer istersen seninle yüzebilirim.

- Evet, artık seni yalnız bırakmaktan gerçekten korkuyorum. Ama bu ağlar yakında, bir şey olursa bağırın.

— Sen giderken geldiler ve artık güvenilir bir koruma altında olduğumu görüyorlar.

- Peki, yemek için ne hazırladınız?

Yemek yedik, sonra ağları kontrol ettim ve bir sürü balık getirdim. Balıkların bir kısmını balık çorbası için seçtik, geri kalanının eve taşınmak üzere hazırlanması gerekiyordu. Akşam Valentina ve ben zaten balık çorbası yemişken, oldukça sağlıklı iki adam ortaya çıktı.

—İyi akşamlar komşular, kendimizi tanıtmaya geldik. Valechka'yla zaten tanıştık. Muhtemelen balık çorbasını zaten pişirmişsinizdir ve size füme balık getirdik, sigara içen kişiyi de yanımıza aldık. Bu arada balığınızı da burada tütsüleyebilirsiniz. Benim adım Pavel ve onun adı Oleg.

Tütsühaneyle ilgili mesaj ilgimi çekti.

“Bana İskender derler,” diye kendimi tanıttım. – Bayanlarla tuhaf bir tanışma yönteminiz var.

— Sasha, kılıç suçlu bir kafayı kesmez. Her zevke uygun konyak, votka, şarap getirdik. Hadi bir içki içelim, oturalım ve iyi arkadaşlar olarak ayrılalım. Sonuçta Valyusha'ya kötü bir şey yapmadık, hatta bundan zevk aldı. Bunu beklenmedik, eğlenceli bir yanlış anlama olarak ele alalım. Her şeyi nereye koymalıyım?

Oturduk ve içmeye başladık. Adamlar beni telafi etmeye çalışıyormuş gibi hissettim. Mümkün olan her türlü özürü dile getirdiler, yerel balıkçılık hilelerini paylaştılar ve bana daha fazlasını vermeye devam ettiler. Elbette Valentina'ya sürekli özel ilgi gösterdiler ve onun şerefine birçok kadeh kaldırdılar. Çok sarhoş oldum. Zaten havalı yatağın üzerinde yatarken, uykulu halimin arasından Pavel'in penisi dik bir şekilde yatmasını, Valentina'nın onun üstüne oturmasını, sonra Valentina'nın dört ayak üzerinde durmasını ve Oleg'in ona arkadan şaplak atmasını izledim. Valentina çok üzgündü ve yüksek sesle çığlık attı. Tüm bunları eğlenceli bir macera olarak değerlendirdim.

Sabah yakındaki ağları kontrol ettim, balıkları Valentina'ya getirdim, o ayırmaya başladı ve ben de ağları çıkarıp kurutmak için yüzdüm. Daha sonra Valentina ve ben sigara içmek için balık seçtik ve yeni arkadaşlarımızın yanına gittik. Pavel ve Oleg karıma sigara içmeyi öğreteceklerine söz verdiler ve ben de geri kalan zincirleri seçmeye gittim. Orada da çok fazla balık vardı. Avlarımı topladım, ağları seçtim, her şeyi arabaya yükledim ve otoparka doğru yola çıktım. Ağları kuruması için astım, avları ayıkladım ama Valentina hâlâ kayıptı. Onu takip ettim.

Orada Oleg ağlarla oynuyordu ve Pavel, Valentin'in üzerinde yatarak kıçını şiddetle hareket ettiriyordu. Görünüşe göre tadı almış çünkü yüksek sesle inlemiş, kollarını ve bacaklarını Pavel'in etrafına sarmış ve enerjik bir şekilde leğen kemiğini ona doğru hareket ettirmişti.

—Valyusha, balığı tütsüledin mi? – diye sordum.

—İşte orada. Artık Paşa ve ben işimizi bitirip eve gitmeye hazırlanabiliriz. Biraz bekleyin, zaten bana uygun.

İşleri bittiğinde balığımızı aldık ve eve gitmek için hazırlanmaya gittik.

—Balıkçılığa ilgi duyduğunuzu görüyorum.

—Temiz havada gerçekten harika. Önümüzdeki bir yıl boyunca sağlığıma kavuştum.

—Yani gelecek hafta sonu gitmeyeceksin?

— Kesinlikle gideceğim, buradaki adamlarla buluşmaya zaten karar verdik.

—Peki balığı mı seversin yoksa sikişmeyi mi?

— Sasha, ne yapıyorsun? Balık tutmaya geldik ve geri kalan her şey, yaşanmamış olabilecek beklenmedik mutluluklardan ibaret.

Atıştırmalık yedik ve yüklemeye başladık. Yakında Pavel ve Oleg geldi. Arabadan inip yanımıza geldiler.

—Hala gidiyor musun? Yardımcı olabilir miyim? Ağları şuraya döşeyelim.

Hazırlanıp arabaya binmemize yardım ettiler. Gelecek hafta sonu burada buluşmak üzere sözleştik ve iki arabalık bir konvoyla eve doğru yola çıktık.

O kadar çok taze balık getirdik ki, akrabalarımız bir sonraki balığa çıkmamıza izin vermekten mutlu oldu.

Ertesi Cuma günü hava yine şanslıydık ve işten sonra balık tutmaya gittik. Oraya vardığımızda eşyaları boşaltmaya başladım ve Valentina gidip çocuklara merhaba diyeceğini söyledi. Çadır kurdum, tekneyi şişirdim, malzemeleri hazırladım, otoparkımızın yakınına iki ağ koydum ama o hâlâ yoktu. Sorunun ne olduğunu öğrenmeye gittim.

Komşularımızın otoparkında, tanımadığımız bir adam Valentina'nın üzerine uzanmış, oldukça saygın penisiyle onun vajinasını parlatıyordu.

"Sasha, tatlım, geç kaldım," Valentina beni gördü, "bu sefer üçü geldi." Tolya'yla tanışın. Paşa ve Oleg ile konuştuk, ağ kurmak üzere yola çıktılar. Şimdi bitireceğiz. Düşünebiliyor musunuz, bu üst üste üçüncü orgazmım, hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım.

—Senin adına sevindim. Ama aynı zamanda temizlik işleriyle de ilgilenmemiz gerekiyor,” diye belirttim.

— Sasha, bir dakika, şimdiden yaklaşıyorum. Bakın Valera'nın penisi ne kadar uzun, tamamı bana bile sığmıyor. Doğrudan rahme nüfuz eder, duyular inanılmazdır. Ah, içim rahatlıyor, ah-ah...

Yasal eşimi bekledim ve akşam yemeği hazırlamaya gittik. Sonra her şey geçen seferkiyle aynıydı, ancak şimdi uyku ve yemek molaları dışında. Valentina'nın vajinası benimkileri saymazsak üç üye tarafından neredeyse sürekli olarak cilalandı. Eşim balık tutmaktan çok memnundu, denize gitmeyi reddetti ve tüm tatilimizi balık tutmaya adadık. Hep aynı yere gidiyoruz. Orada birkaç komşumuz daha vardı, herkesi tanıdık ve Valentina'yla çok sıcak bir ilişki kurdular.

Karı kocanın aynı hobiye sahip olması iyidir. Balıkçılığa olan tutkum konusunda hiçbir tartışmamız yok. Biraz hasta olduğum için bu yolculuğun tavsiye edilebilirliği konusunda şüphelerim varsa Valentina beni balık tutmanın beni iyileştireceğine ikna ediyor. Temiz hava, sevdiğim şeyin tutkuyla peşinde koşmak ve sürekli başarı, hızlı iyileşmemin anahtarıdır.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Arkadaşlarla balık tutmak
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    19 Views
    Last post by Anonymous
  • Kızlar balık tutuyor.
    0 Replies
    34 Views
    Last post by Anonymous
  • Kızlar kızdığında çocuğun bir üyesini tutmak istedin mi?
    0 Replies
    43 Views
    Last post by Anonymous
  • Eşimle denize gittik. Bu kötü oldu
    by Guest » » in General
    0 Replies
    80 Views
    Last post by Guest
  • Eşimle babam arasındaki ilişki.
    0 Replies