Arkadaşlarla balık tutmakGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Arkadaşlarla balık tutmak

Post by Anonymous »

Yaklaşık 7 yıl önce başıma gelen ve hayatımın geri kalanında hafızamda yer eden gerçek bir hikayeyi You need to register to see the link. sizinle.
Büyük bir grupta arkadaştık ve sık sık mangal yapmak ve balık tutmak için ormana giderdik. İnsanlar farklıydı ama özünde ben, eşim ve birkaç çift vardı. Böyle bir çift iş arkadaşım Vitalik ve eşi Lena'ydı. Evliliklerinde oldukça büyük bir yaş farkı vardı. Vitalik zaten 50'nin biraz üzerindeydi ve Lena da 35'in altındaydı. Zaten oldukça olgun, 15 yaşlarında bir oğulları vardı.
Lena çok çekici bir güzellikti ve Vitalik ile birlikte görüldüklerinde herkes onun içinde gördüklerine hayran kaldı. Uzun bacaklı, sarışındı, 20'li yaşlarında model olarak çalıştı ama sonra vazgeçti. Ve Vitalik küçük, kel ve dikkat çekici değildi. Ama isimsiz onlara göre 19 yaşından itibaren evlilikleri idealdi.
O dönemde eşimle sorunlar yaşadık, o işte ortadan kayboldu ve ben tek başıma doğaya gittim. Bir gün Vitalik ve Lena beni oğulları ve Lena'nın kız kardeşiyle birlikte balığa davet ettiler.
Bahse girdiğimizi hatırlıyorum ve sadece iki olta olduğu için biri balık tutuyordu, biri de içmeye gidiyordu. Sonuç olarak, şirket biraz ayrıldı Vitalik ve oğlu balık tutuyordu ve ben, karısı ve kız kardeşiyle birlikte biraz daha yükseğe oturup şarap içtim. Lena ve kız kardeşi birkaç adım daha yukarıda oturuyorlardı ama ben uyum sağlayamadım ve aşağı kaydım.
Eğleniyorduk ama bir noktada elimin Lena'nın dizlerinden büktüğü ve battaniyeyle örttüğü bacaklarının altında olduğunu gördüm. Birkaç hareketin beni Lena'nın külotundan ayıracağı düşüncesi beni çok tahrik etti. Ayrıca elbise onlara doğrudan erişim sağlıyordu ve peçe, altında olup biten her şeyi gizliyordu. Elim periyodik olarak bize bakan oğlum ve kocam tarafından görülmeyecek ve aynı zamanda Lena'nın arkasındaki kız kardeşim tarafından da görülmeyecek şekilde pozisyon alarak, yavaş yavaş battaniyenin altına ve değerli noktaya doğru ilerlemeye başladım. Penis bir kazık gibi duruyordu. Lena'nın bacaklarının tam ortasından parmak kemikimle Lena'nın külotuna dokundum ve çalışanın karısına baktım. Bir şey hakkında tutkuyla konuşmaya devam etti. Onun görmezden gelmesi bana içtiğim alkolden daha fazla güç verdi ve ben de külotunun üzerinden amını okşamaya başladım.
Hala tepki vermedi. O an kalbimin çarptığını, hatta heyecandan titrediğimi hatırlıyorum. Kız kardeşim bir adım uzakta oturuyor ve biz onunla iletişim kuruyoruz, kocam ve oğlum üç adım ötede balık tutuyorlar ve elim onun amının üzerinde. Bir süre onu sadece külotunun üzerinden okşadım ama sonra sıcaklığı yükseltmeye karar verdim ve külotun kenarlarını parmaklarımla hareket ettirmeye başladım. Altlarına tırmanırken ıslak olduğunu hissettim. Klitorisine masaj yapmaya başladı ve kalın parmağını yavaşça içine itmeye başladı. Lena sonunda tepki gösterdi ve ablası bir şeyler anlatmaya başlayınca gözlerimiz Lena ile buluştu ve hayır anlamında başını salladı. Ama kalın parmağımı ona batırmaya devam ettim.
Akıyordu, sonuna kadar heyecanlandım. Bir noktada kız kardeşim tuvalete gitmeye karar verdi ve onunla birlikte Lena'yı aradı. Lena reddetti. Kız kardeşim gitti ve biz sessizce uzanıp balıkçılara baktık. Kocası balık tuttu ve çocuk gibi sevindi, ben de karısını içeriden inceledim. Bir noktada kalın parmağımı ondan çektim ve diğer parmakları, önce işaret parmağını, sonra orta parmağını birer birer ona sokmaya başladım. Lena'ya baktım ve sıcaklık zaten görülüyordu. Yanakları kırmızıydı, zor nefes alıyordu ama dayandı ve hatta gülümsedi ve kocasına el salladı.IMG_4443.jpegİçine sadece üç parmağımı sokabildim, bir sonraki çok zordu. Sonra kalın parmağımın anüsünün hemen yanında olduğunu fark ettim. Vajinal suyuyla nemlendirdim ve kıçına sokmaya başladım. Lena'nın kız kardeşi geri döndü. Yanıma oturmak çok tehlikeliydi ve kız kardeşimden kurtulmak için arabadan güya orada unuttuğum cüzdanımı getirmesini istedim.
Araba 10 dakikalık yürüme mesafesinde olduğundan kız kardeş uzun bir süre oradan ayrıldı, ancak Vitalik şarap içmek ve sandviç yemek için buraya gelmeye karar verdi. Elimin battaniyenin altına girdiğini görüp bir şeylerden şüphelenip çıkaracağından endişelenmeye başladım. Ve battaniyenin altında sıcaklık vardı; parmaklarımdan üçü karısının amının içindeydi, dördüncü küçük parmak çoktan tırnağa kadar içeri girmişti ve kalın bir parmak da onun kıçındaydı. Şans eseri ısırmaya başladı ve oltaya koştu. Lena bu stresten bıktı ve kalkmaya çalıştı. Parmaklarımı vajina ile anal arasında kapattım ve onun yükselmesine izin vermedim. Elimden biraz kalktı ve sonra tamamen geri düştü. Vitalik ve oğlunun ısırmaya meraklı olması bizi ritmik sürtüşmeler kurmaya teşvik etti. Pelvisini biraz hareket ettirdi ve her iki deliğini de parmaklarıma doğru itti. Bir noktada her yeri küçüldü. Yüzü çarpıktı. Elimle onu dövmeye devam ettim. Bir süre sonra gevşedi ve rahatladı. Islak parmaklarımı çıkardım ve gözlerinin içine bakarken onları yaladım.
Devam etmek istedim, onu tuvalete davet etmek istedim ama o kocasıyla balığa çıktı ve günün geri kalanında benden uzak durdu.
Onu hiçbir zaman sikimle sikmeyi başaramadım.
Bir dahaki sefere onu becermeyi planladım ama beni yanlarında davet etmeyi bıraktılar.
Daha sonra Vitalik, Lena'nın çok içki içtiğim ve ayaklarımı çamura buladığım için artık benimle gelmeyeceğini söylediğini ve bundan hoşlanmadığını itiraf etti.
Bu, Lena ve ailesiyle birlikte doğaya yaptığım son geziydi...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post