ŞİMDİ 23 yaşında olan Oleg, ben de 11 yaşındayken bile onu bir oral seks ile üfledi. Bugün beni bir kız gibi giydirdi ve beni Anatoly Petrovich'e götürdü ... Yastığı sararak, kanepeye uzandım, kıçımı kaldırdım. Petrovich inliyor ve homurdandı, kalın üyesini kıçıma sokarak üstüne hareket etti. Her hareketle, kıç nemli bir şekilde gözlerini kısarak. Anatoly Petrovich “oyun” başlamadan önce horozunu yağladı. Göbeğe kaldırıldı, midemi gıdıkladı ve beyaz golflerle kaplı ayaklar, kanepe üzerinde pürüzsüz bir battaniyenin üzerine kaydırdı. Bazen gözlerimi açarak, yansımamızı kanepenin yakınında duran aynadaki gördüm. İnce bir on altı yıldır (ama tüm erkekler bana 14 yıldan fazla bir süre vermedi), bir kız tarafından giyinmiş ve kalın, bir göbek ve kıllı göğüsleri, altmış yıl boyunca terli bir adam, yukarıdan seğiriyor ve gözlerini zevkle yuvarladı. Anatoly Petrovich, Oleg ile tartışırken, bir kıza benzediğimde ısrar etti ve tüm bunları giymek zorunda kaldım. Ben şimdi! İnledi, hızını artırdı. Benim deliğim kudret ve ana ile yandı, fahiş bir şişman horoz kabul etti. İradeye ek olarak, inliyor ağzımdan patladı. Ve bazen acı içinde ağladım. -Grup, fahişe, inilti ... ben ... mmm ...
. İçimde, hızla hareket ettim ve pistonu titremeye başladım. “Biraz daha fazla ve bitecek,” diye düşündüm ve tekrar yastıktan bir inilti bıraktım. Kalçamda zil bir tokat vardı:
. - İyi kız, hadi! Gevşek, orospu! Bunun Anatoly Petrovich'i başlattığını ve fakir kıçının uğruna denemeye karar verdim. Yastıktan ayrıldım, sırtımı daha yüksek kaldırdım ve özenle bir havza kazandım, onun horozuna doğru eğildim. İnternet ve hıçkırıklar dudaklarımdan kudret ve ana ile düştü ve şişman, bıyıklı bir adam, kulağımda ağır nefes aldı ve şimdi ve sonra kirli cümleleri fısıldayan beni becermeye devam etti. Bacaklarım titredi, heyecan veya yorgunluktan bilinmiyor, bağırsak sıcak bir cıvatayı gerdi ve kıllı yumurtaları beni kalçalardan geçirdi. Delikim istemsizce sözleşme yaptı, bu yüzden Anatoly Petrovich’in üyesi girdi ve aynı şekilde dışarı çıktı ve zevkle inledi ve zevkin homurdandı. Aniden öne eğildi, yüzümü ona çevirdi ve beni bir kız gibi öptü, dilini ağzıma nüfuz etti. Aynı zamanda, sonsuza dek bana bir üye sürdü ve uterus inilti ile kıçımın içinde sıkı bir sperm yükü döktü. Petrovich'in ona dediği gibi, nedensel titremelerinin bana “yoğunlaştırılmış bir süt” birleştiğini hissettim. Muhtemelen yumurtalarının tüm içeriğini serbest bıraktıktan sonra, aynı zamanda yüksek bir “Chvyak!” Senin horoz çıkardı. Kalçalarıma kalın, sıcak bir sıvı aktı. Çok nefes alıyordum, hala geriye doğru uzanan ve kıçımı düşüren ucubenin yansımasına baktım. Burada, sırtıyla otururken, iç çamaşırlarını, sonra pantolonunu, bir gömlek çekti. Bundan sonra kalktı ve bana dönerek beni arkaya tokatladı:
. “Bugün beşini kazandın,” dedi ve parayı kanepeye koydu.
Oleg ve ben denize bir gezi nasıl kazandık ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version