Bu birkaç yıl önce oldu. Bir taşra kasabasında yaşıyorum, adım Oleg, boyum mütevazı, sadece 170cm. O sıralarda eski eşim Tamara'dan yeni taşınmıştım ve boşanma aşamasındaydım. Eşimin çok güzel bir arkadaşı vardı Olga, onu çok severdim, her zaman muhteşem görünürdü, boşanmıştı ve bir “fragman”la. Eski kocası despottu, sürekli tehditlerle terör estiriyor, bazen dövüyor, nafaka ödemiyordu. Ona yardım etmekten memnuniyet duyardım ama benden çok daha iriydi ve ondan korkuyordum. Böylece Olga'ya yaklaştım ve sürpriz bir şekilde çıkmaya başladık ama o gizlice arkadaşı Tamara'nın öğrenmesini istemiyordu ve ben de eski kocasından korkuyordum.
Yatakta süperdi, hatta kıçına bile sallıyordu ki karısı ve ondan önceki kızlar bunu hep inkar ediyordu. Haftada iki kez yanıma geldi, takıldık, maddi olarak ona destek oldum. Seks sırasında bir kez parmağını kıçıma soktu, bu alışılagelmiş bir durum değildi ama hoşuma gitti. İzlenimlerimi onunla paylaştım ve sanki gözyaşlarına boğuldu, her seks sırasında kıçımı yaladı ve beni parmaklarıyla sikti. Bir gün yanında bir çanta getirdi, kadın kıyafetlerini attı ve benden değiştirmemi istedi, bu beni biraz şaşırttı - çorap, tanga, korsaj konusunda bana yardım etti, peruk taktı ve yüzüme biraz rötuşladı. Bu beni çok tahrik etti ve satın aldığı 20 cm'lik büyük bir kayışı taktı ve bunun benim 10 cm'lik küçük küçük amımın değil, gerçek bir erkek penisinin böyle olması gerektiğini söyledi. Genelde o gün beni yaklaşık 3 saat sikti, sonunda artık onun erkek arkadaşım ve sikik Oleg olduğunu ve benim de onun arkadan çekişli çöpü Olya olduğumu söyledi! O andan itibaren her zamanki gibi seks durdu, ona girmeme izin vermedi ve onun huzurunda kadın kıyafetleri giydim ve iyice sikildim. Çok küçük bir bekaret kemeri takarak bana karşı kibirli davranmaya, onu yalamaya zorlamaya başladı. Herkesin hayal kırıklığına uğradığımı görebilmesi için kıçıma veya kasık bölgeme gökkuşağı tek boynuzlu at, kedi yavrusu veya kelebek dövmesi yaptırmam gerektiğini söyledi. Bazen önceki tüm erkek arkadaşlarının penislerinin çok daha büyük olduğunu ve eski karımın büyük ihtimalle yanında başka birinin olmasına nasıl tahammül edebildiğini söylerdi. Eğer eski kocası beni böyle görseydi onun kudretli yılanıyla tanışacağımı söyledi. Onun aşağılaması hoşuma gitti ve tüm bunlardan sonra artık kendimi tam teşekküllü bir adam olarak göremeyeceğimi kalbimde anladım.
Böylece 3 veya 4 ay daha geçti, oldukça kabul edilebilir makyaj yapmayı öğrendim, diyet yaparken 83 ila 64 kilo verdim ve popom gerçek bir kızınki gibi yumuşak ve hacimli hale geldi. Saçları uzundu ve saç modeli bob'a benziyordu. Kollarım çok fazla kilo kaybetti ve zayıfladı ve popomla boşalmayı öğrendim. Benimle karşılaştırıldığında, fiziksel olarak çok daha güçlü görünüyordu, şimdi ona Hanım diyordu ve o da bana Olka diyordu. Bir keresinde, başka bir seks sırasında, yüzü ona dönük olarak kucağına oturdum ve kayışın üzerinde ritmik bir şekilde hareket ettim. Hostes beni dudaklarımdan öptü ve onun normal sekse ve iyi bir sike ihtiyacı olduğunu, benim oral seksimi sevdiğini ama benim onun için daha çok iyi bir arkadaş olduğumu anlamam gerektiğini söyledi. Bir erkekle çıkmaya başladığını söyledi ve onunla ilişkimi sürdürmemin sorun olup olmayacağını sordu. Kabul etmek zorunda kaldım ve artık onu çok daha az görüyorum ve başka biriyle tanıştıktan sonra periyodik olarak onu yalamak zorunda kalıyorum.
Sonra aniden iki ay boyunca ortadan kayboldu, eski kocasının başka biriyle çıktığını öğrendiği ortaya çıktı, görünüşe göre bir skandal vardı ve oldukça uzak bir şehre başka bir şehre taşınmıştı.
Onu çok özledim, depresyona girdim ama kısa süre sonra başka bir kızla tanıştım, bir yıl sonra evlendik ve bir kızımız oldu. Doğumumun üzerinden birkaç ay geçmişti ama eşimle normal bir seks yapamadım; zaten küçük olan penisim, doğumdan sonra kovadaki kalem gibi onun içinde sallanıyordu. Bir yıl sonra amcığı asla eski boyutuna dönmedi ve seksimiz oral seks ve oral seksle sınırlı kaldı.
Doğum izninden döndü ve bir keresinde bana bazen başka erkeklerle çıkıp çıkamayacağını, yeterince seks yapmadığını ama beni çok sevdiğini ve boşanmak istemediğini sordu. Olya Hanım'a danıştım, sık sık yazıştık ve o da tabii ki soldan yürümesine izin vermem gerektiğini, aksi halde benim iznim olmadan yapacağını söyledi. Böylece boynuzlandım, karımın işte sikildiğini biliyordum, akşamları onu yaladım, o beni emiyor, ona sevgilisinden bahsetmek istedim, onun benden bir kafa kadar uzun olduğunu söyledi, penis benim minik kızımın penisinden çok daha büyüktü.
Ne yapacağım konusunda Hanım'dan tavsiye istedim, yine Olka'nın gerçek bir erkekle tanışmayı denediğini söylediği kız gibi hissetmek istedim. Genel olarak uzun zamandır söylemeyeceğim, bir sitede bir adamla tanıştım, buluşmaya karar verdik, kendime bir daire kiraladım, makyaj yaptım ve seksi giyindim. Ve neredeyse bir saat gecikerek beyefendim geldi. Karşımda benden çok daha genç, zayıf ama şüphesiz fiziksel olarak benden çok daha güçlü bir adam duruyordu. Birinin onu ağzına alıp ilk oral seks yapmasının zor olduğunu nasıl anlatırlar bilmiyorum ama benim için her şeye o karar verdi. Tam koridorda kocaman sürgüsünü çıkardı ve beni duvara bastırdı, kalçalarıma indirdi ve başımı ağzıma soktu. Onu emdim ve mastürbasyon yaptım, şaşkına döndüm, aptal bir saksocuya dönüştüm ve o da ağzıma geldi. Kalktım ve banyoya girdim, biraz serbest bırakıldım, lavaboya yaslanarak durdum ve bulaşmış ruj ve şişmiş dudaklarla berbat yüzüme baktım ama sonra o zaten çıplak olarak içeri girdi, arkadan geldi ve yoğurmaya başladı kıçımda, aynada her zamanki gibi sikilmiş bir orospu ve onun arkasında iri bir erkek gördüm, omuzları çok daha genişti ve kalın, kıllı erkek kolları vardı. Erimeye başladım, ne olur ne olmaz diye kıçıma önceden sokulmuş olan tıkacı çıkardım ve 15 dakika sonra beni ikinci delikte ikinci kez siktiler. Boy farkından dolayı benim deliğim onun copuyla pek örtüşmediği için düzgün oturması gerekiyordu. 10 dakika sonra yatağa geçtik ve 4 saat geçirdik. Beni hiç gücüm olmadan yatakta sikilmiş halde bıraktı ve gitti. Yeni duyumlardan sonra aklım başıma geldi.Sonunda gerçek bir normal penisin nasıl olması gerektiğini gördüm ve karımı tamamen anladım ve artık onun normal erkeklerle sevişmesini yasaklayamadım. Hafta sonları onunla buluşmaya başladık, eşim ve kızım hafta sonları tek torunlarını görmek için ebeveynlerinin yanına gittiler, eşim de görünüşe göre sevgilisiyle buluşuyordu. Bu arada bazen eşimle seks yapmayı denedik ama penisim çok küçüktü ve ya düştü ya da sözleriyle bu saçmalığı kendisi durdurdu. Böylece karımın arkadaşı oldum.
Daha önce de söylediğim gibi, hafta sonları kız gibi giyinip hava karardığında genç erkek arkadaşımla birlikte yürüyordum, onun ilkokul öğrencisi olduğu ortaya çıktı. Onu banklarda emdim, bazen dizlerimin üstüne oturdum, dövüşçüsünü serbest bıraktı ve tanga şeridini geçerek kendini içime yerleştirdi ve yoldan geçenler hiçbir şey fark etmedi. Daha sonra arkadaşı ve kız arkadaşı da yürüyüşlerimize katılmaya başladı. İlk başta onların önünde dayanılmaz derecede utandım ama bacaklarımın arasında ne olduğu umurlarında değildi ve bana bir kız ve bir arkadaş gibi davrandılar. Hepsi benden uzundu, arkadaşımın arkadaşı Violetta bile, görünüşe göre genç nesil bir çeşit hızlandırıcıydı. Bazen parkta bira içerdik ve sonra bir gün erkek arkadaşımın arkadaşı görünüşe göre sarhoş oldu ve sanki şaka yaparmış gibi bazen kıçımı sıktı ve uygunsuz şakalar yaptı. Sonra Violetta kızların çalıların altına gitmeleri gerektiğini söyledi ve elimden tutarak neredeyse zorla beni parkın çalılıklarına doğru yeterince sürükledi, orada yüzüme tokat attı, böylece gözlerimde kıvılcımlar parladı. karanlık, testislerimi sıkıca sıktı, oydu. Kısrak hâlâ sağlıklıydı, korktum. Bu kadar küçük amcıklar ve testisler olduğunu bilmediğini söyledi. Eğer böyle bir kaltak olursam ve sevgilisinin önünde kıçımı sallamaya devam edersem, beni şehrin her yerinde rezil edeceğini ve beni öğrencilerin önünde sürtük yapacağını söyledi. Beni dizlerimin üzerine çöktürüp özür dilettirdi, sonra ben dizlerimin üzerinde otururken arkamdan geldi, eteğimi kaldırdı, böylece kafam amının altına geldi ve kafama işedi. Çok üzüldüm ve adamlarımıza yaklaşmadan eve koştum. Artık erkek arkadaşımın telefonunu açmadım ve ona ayrıldığımızı yazdım. Ancak eski erkek arkadaşımın bir arkadaşı bana kız arkadaşı adına özür dilemek istediğini yazdı ve aradı ve ben de onunla hafta sonu aynı parkta buluşmayı kabul ettim. Ondan hoşlandım, yakışıklı ve cesurdu. Karanlıktı, ona arkamı dönüp ne istediğini sordum, yaklaştı ve hem kendi davranışından hem de Violetta'nın davranışından dolayı çok üzgün olduğunu söyledi. Bana arkadan sarıldı ve dudaklarıyla boynuma dokundu, elleriyle kıçımı tuttu, ellerini çekmedim, tüylerim diken diken oldu ve zaten sikilmek üzere olduğumdan emindim. Ellerimi kavağın güçlü gövdesine koydum ve kıçımı dışarı çıkardım. Yaklaşık 20 dakika boyunca beni becerdi, kalçalarıma tokat attı ve beni ciyaklayıp inletti. Sonra eve gittim ve Violetta'dan bu şekilde intikam aldığımı ve belki de şehrin diğer ucunda birisinin karıma baktığını düşündüm.
Gönderi [url=https: //erogen.net /rasskazy/iz-olega-v-olyu-150086/]Oleg'den Olya'ya[/url] ilk kez erogen.net
Oleg'den Olya'ya ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version