Kız kardeşim Olya'nın hikayesi. Bölüm 1.seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kız kardeşim Olya'nın hikayesi. Bölüm 1.

Post by Anonymous »

Bu hikaye bana kuzenim Olga tarafından, başına gelen olaylardan yıllar sonra anlatıldı. Hikayemin özünü hemen vermemek ve gereksiz yere okuyucuların ilgisini çekmemek için hikayeme nasıl isim vereceğimi bilemedim, bu yüzden basitçe “KARDEŞİM OLIA'NIN HİKAYESİ” adını verdim. Şahsen bu hikayeye hayran kaldım ve dinlediğimde dizlerim biraz titriyordu, korktum ve aynı zamanda çok ilginçti. Bunu tam olarak aktarmaya çalışacağım ve sonra bunun size zarar verip vermeyeceğini kendiniz yargılarsınız, ister inanın ister inanmayın, benim gibi olsun ya da olmasın, sizin için son derece ilginç olacaktır. Önemli olan duygular kalsın, o zaman kaligrafi konusundaki titizliğimi boşa çıkarmayacağım.

Yıllar - 90'ların sonu. Olya'nın annesi daha sonra kocasından boşandı ve o ve kızı, ortak büyükannemiz Shura büyükannemizle birlikte yaşamak için Rusya'nın taşra kasabalarından birine taşındı. Yazın başıydı, bütün erkekler okullarını yeni bitirmişti ve Olya'nın yerel akranlarını tanımak ve onlarla arkadaş olmak için üç ayı daha vardı, böylece Eylül ayında okula pek başlangıç ​​seviyesinde gelmeyecekti. Olya güzel bir kız ama mütevazı. Herhangi bir yeteneğiyle parlamadı ve bir elebaşı değildi, ancak çekici görünümü onu asla arkadaşları ve kız arkadaşları olmadan bırakmadı. Küçük bir kız olarak ona, sarı dalgalı saçlarına ve güzel gülümsemesine her zaman hayrandım. Ve şimdi, yeni bir yere taşındıktan birkaç hafta sonra bile bölgeden birkaç kızla arkadaş oldu. Birinin adı Gulnara'ydı ama herkes ona Gulya diyordu; bu, iri kahverengi gözleri ve düzenli yüz hatları olan siyah saçlı bir kız. Gulya, Olya ile aynı yaştaydı ve büyük olasılıkla gelecekteki sınıf arkadaşıydı. İkinci kız arkadaşı biraz daha yaşlıydı, belki bir yıl ya da biraz daha fazla. Koyu renk saçlı, uzun örgülü, hayat dolu Maya adında bir kız. Burada o sadece elebaşıydı. Olya ile aynı girişte oturuyordu ve tabi ki kız kardeşimi hemen fark etti ve arkadaş oldular. Pek çok erkek yaz için bir yöne gitti, bazıları kampa, bazıları denize ya da başka şehirlerdeki akrabalarına gitti ve kasaba neredeyse boştu. Burada Olya ve iki kız arkadaşı birlikte vakit geçiriyorlardı. Özel bir eğlence yoktu, gıcırdayan salıncaklı ve çardaklı bir oyun alanı vardı, hepsi bu. Kızlar da yapacak bir şeyler arıyorlardı; sabah dışarı çıkıp akşam eve dönüyorlardı.

Yakınlardaki beş katlı eski binalar yıkıldı ve yakınlarına 9 katlı yeni büyük evler inşa edildi. Bazı eski evler henüz yıkılmadı ve sahiplerinin bıraktığı haliyle kaldı. Ve kızlar böyle bir evin ilgisini çekti. Aylaklıktan, ev ve kendileri için ilginç ve yararlı bir şey bulmak için bir şekilde yürüyüşe çıktılar ve dairelerin etrafında dolaştılar. Pek çok daire açıktı ve iyilik avcıları onları çoktan ziyaret etmeyi başarmıştı, ancak bu ev yakın zamanda boş olduğundan hâlâ çok şey kalmıştı. Kızlar dairelerin içinde dolaşıp dağınık paçavraları ayıklayıp dolaplara baktılar ve elleri boş ayrılmadılar. İlk gün yanlarında neredeyse yeni bir porselen kupa, birkaç tencere ve hatta her biri 5.000 ruble olan üç banknotu kupa olarak aldılar. Doğru, bunlar eski modaydı ve yalnızca 15 yeni rubleye eşdeğerdi, bu da üç somun ekmek almaya yetiyordu, ancak kızlar bundan ilham aldı ve ertesi gün başka bir geziye çıkıp başka ilginç bir şeyler aramaya karar verdiler. Sabah, yanlarına çantalar, hatta çok fazla iyilik olması ihtimaline karşı bir çanta alarak dışarı çıktılar ve eve doğru yola çıktılar. Ayrıca, eğer aç olursak, yolculuk için bir torba şeker ve bir şişe su da yanımıza alırdık. Uzaktaki dördüncü girişte Asyalı işçiler koşuşturuyordu; görünüşe göre orada yaşıyorlardı ve yakındaki bir inşaat sahasında çalışıyorlardı. Dün bulundukları ilk girişte kızlar ikinci kat boyunca yürüdüler, açık daireleri incelediler ve üçüncü kata çıktılar. Maya kapılardan birinin kolunu çekti.

"Eh, kapalı," dedi iç geçirerek. Üzgünüm.

Bu sırada yukarıdan ayak sesleri duyuldu ve şortlu ve tişörtlü bir çocuk onlara doğru geldi.

Merhaba" dedi. Neden siz de apartmanların arasında dolaşıp hazine arıyorsunuz?

— Hmm, — dedi Maya çocuğa şüpheyle bakarak. Hayır, büyükannemi ziyarete geldik.

Çocuk güldü ve herkes de onunla birlikte güldü. Görünüşte onların yaşındaydı, geniş bir gülümsemesi ve genel olarak güzel bir yüzü vardı.

— Benim adım Lesha, — kendini tanıttı. Hazine arıyorum. Ev eski, hala savaş öncesi, burada yaşlılar altın ve elmasları saklayabilir ve sonra onları unutabilir. Öyle olur, biliyorum. Geçen yıl yıkılan evde bir çocuk zümrüt bir yüzük ve bir altın zincir buldu. Birlikte yürüyelim mi?

—Tamam, hadi," diye yanıtladı Maya ve arkadaşlarına baktı.

Olya ve Gulya başlarını salladılar.

Bizim umursamıyoruz" dedi Gulnara. Bu arada benim adım Gülnara ama sen Gülya yapabilirsin.

— Ben de Olya, — diye yanıtladı kız kardeşim.

Maya," dedi Maya ve kapı kolunu tekrar çekti.

- Harika, hadi arkadaş olalım! - Lyosha dedi ve kapıya bastı.

Pervazın üzerinde gıcırdayan kapı isteksizce açıldı.

- Ah-ho! - kızlar sevindi. Arkadaş olmamıza şaşmamalı. Hadi gidelim!

Adamlar yavaşça içeri girdiler ve etrafa bakmaya başladılar. Sağda küvetli bir tuvalet, tam karşıda mutfak, solda bir koridor ve koridorun karşısında başka bir oda vardı. Herkes önce mutfağa gitti.

Aslında burada her şeye neredeyse hiç dokunulmamıştı. Lavabonun üzerinde asılı olan her türlü mutfak eşyası, fırçalar, spatulalar, çatal bıçak takımları masalarda ve dolaplarda yatıyordu. Mutfağın ortasında masif ahşap ayaklı küçük bir masa ve birkaç sandalye vardı. Çocuklar etrafta oturuyordu.

- Vay, sınıf! dedi Lesha. Burada genel olarak karargâh yapıp, ev yıkılıncaya kadar buraya gelebilirsiniz. Her şeyi oynayabilirsiniz.

- Evet, kesinlikle rahat, - dedi Gulya. Sadece su, elektrik ve doğalgaz mevcut değildir. Ancak kesinlikle burada oynayabilirsiniz.

Bebeklerde mi? Maya güldü. Tamam, uzun zamandır burada hazine mi arıyordun? Bir şey buldunuz mu?

— Hayır, bu benim bu evdeki ilk günüm. Ama ben zaten bir şey buldum - çocuk gururla arkadaşlarına baktı ve ceplerine uzandı. İşte "Shturmanskie" saati, tek kayışı olmasa da çalışıyorlar, gidiyorlar ve genel olarak bu tür saatler en yüksek sınıftır, sadece pilotlara verilir. İşte.

Saat el ele ilerledi.

Evet, harika! Biz de buna benzer bir şey bulmak isteriz” dedi Gulya.

— Ve bir şey daha var," Lyosha cebinden bir deste kart çıkardı ve dikkatlice masanın üzerine koydu.

Bunlar sıradan kartlar değildi, içinde çıplak kızların fotoğrafları vardı. Kızlar saati bırakıp kartlara bakmaya başladı.

Vay canına! Olga kahkahayı patlattı. Bunlar gerçek mi?

— Elbette gerçek, gerçek kızların fotoğrafları! çocuk gülümsedi. Yalnızca bunlar filme alınan yabancılardı, elbette bizim kızlarımız değil, diye ekledi.

Kulaklarının kenarlarının nasıl kırmızıya döndüğü dikkat çekiciydi. Kızlar hâlâ fotoğraflara bakıyordu.

— Tabii ki bizim değil, — diye onayladı Gulya. Ah kahretsin, izleyemiyorum. Nasıl böyle fotoğraflar çekebiliyorlar?

Maya ve Olya güldüler.

- Neden izleyemiyorsun? Maya alay etti. Ne çirkinler falan. Lesh dışında kızlar yok mu?

Çocuk başını salladı.

— Evet, kartlar var, oynamak mümkün olacak, — dedi Maya. Önce daireye bir göz atalım. Neden geldik? Burada bir şeyler bulacağımıza eminim. Kokusunu burnumla alabiliyorum, diye kıkırdadı.

Evet. Zaten mutfakta olanlarla bir çantanın tamamını doldurabilirsiniz. Bakın, her şey o kadar temiz ki, kırılmamış, - Gülnara dolaplardan ve raflardan sevdiği her şeyi çıkarmaya başladı.

Gulya ve Olya mutfakta kalırken Lesha ve Maya odalara gittiler.

Salonda büyük, açılmış bir kanepe, yerde eski bir halı ve duvarın önünde eski moda bir büfe vardı. Pencere kenarındaki saksılarda birkaç kuru çiçek vardı, hepsi bu.

Maya orada bir şey olduğunu umarak dolabı açtı ama ortalıkta yalnızca eski çerçeveli bir fotoğraf ve birkaç kalem vardı. Fotoğrafta başında topuzu olan tombul bir kadın oturuyordu ve yanında gülümseyen kel şişman bir çocuk vardı. Büfenin boş olmasından rahatsız olan Maya, fotoğraf çekip hepsinin üzerini vampirler gibi uzun kulaklı, bıyıklı ve dişli olarak boyadı.

"Ah, şans yok" dedi. Ya da belki insanlar hazinelerini yerin altında bir yere saklıyorlar ya da Lyosh? Tamam, yatak odasına gidip bakalım.

Adamlar yatak odasına girdiler ve hemen odanın uzak köşesindeki demir yatağın üzerinde yükselen bir tepeyle karşılaştılar. Sakinleştiler ve etrafa baktılar. Tepe kıpırdadı ve bir nefes sesi duyuldu. Yatakta bir adam yatıyordu, başı pencereden gelen bir perdeyle örtülmüştü. Yalnızca çıplak, kirli topukları dışarı çıkmıştı.

—Evsiz falan mı? diye önerdi kız.

—Muhtemelen,” diye yanıtladı Lyoshka sessizce. Neden terk edilmiş bir evde yıkıncaya kadar yaşayamıyorlar? Evet, sadece bir serseri, artık onlardan bir sürü var.

— Lanet olsun, ona burada ne ihtiyacımız var? Dışarı atılmalı. Bakın bir şifonyer var, orada bir şeyler olmalı. dedi Maya.

Etrafına baktı ve eski bir terlik gördü, onu aldı ve koklama tepesine fırlattı.

—Hımm," dedi bir ses.

Adamlara, genç bir buzağının mırıldanması gibi zayıf ve kederli göründü ve çocuklar güldü.

"Hey, sen bir serserisin," diye seslendi Maya. Yüksel, horoz uzun zamandır şarkı söylüyor! Kalk ve git, yoksa ev seninle birlikte yıkılacak.

Tepe tekrar hareket etmeye ve dönmeye başladı.

—Tamam, hadi mutfağa gidelim" dedi çocuk. Bırakın uyansın.

Adamlar kendi başlarına gittiler.

“Kızlar,” dedi Maya. Ve orada bombanın uyuduğu ortaya çıktı. Onu terlikle uyandırdık. Muhtemelen artık gitmiştir. Eh, üzerine biraz su dökmek gerekiyordu ama yeterli değil!

Bir dakika sonra yatak yayları gıcırdadı ve ayak sesleri duyuldu. Şişman bir adam koridora koştu, hatta bu 20'li yaşlarında genç bir adamdı. Askılı bilek boyu pantolon ve pijamaya benzeyen anlaşılmaz karalama desenli açık renkli bir gömlek giymişti. Vücudu çok büyük, kafası ise küçüktü. Sanki Carlson çatıdan inmiş gibi çok saçma ve komik görünüyordu. Herkes güldü. Ve onun sesini duyunca midelerine tutunarak tamamen yere düştüler. Sesi zayıftı ve obez erkeklerde sıklıkla olduğu gibi neredeyse çocuksuydu.

Uykulu gözlerini bize dikti.

Neden geldin? Ne istiyorsun? diye koridordan bağırdı.

Herkes şişko serserinin iyi bir pansiyon bulduğuna ve sahibi gibi davranarak onları dışarı atmaya çalıştığına karar verdi ve herkes yine güldü.

- Seni ziyarete geldiler, - Maya onunla dalga geçti. Neden buluşmuyorsunuz?

Şişman adam şaşkına döndü, gözlerini kırpıştırdı ve tuvalete gitti. Hemen bir üfürüm duyuldu.

- Çok hoş, değil mi? dedi Gulya. Orada su yok! İşte bir aptal.

Sonra oradan ayrıldı ve ön kapıya yöneldi. Anahtarların şıngırdaması ve kapatılan bir kilidin tık sesi duyuldu. Herkes gerildi ve gülmeyi bıraktı. Maya ona doğru koştu.

— Hey, hey, naber? Açık! – Sesini duydum.

Sonra herkes onun çığlıklarını duydu ve şişman bir adam, Maya'yı tırpanından tutarak mutfağa koştu. Artık o kadar gülünç değildi, şişkin gözleri öfkeyle parlıyordu, sanki bir şey arıyormuş gibi, beyazlamış dudakları sıkıştırılmıştı. Gulya'nın tüm eşyalarını koyduğu lavabonun yanındaki masanın üzerinde et için bir balta gördü. Hızla ayağa kalkıp onu yakaladı. Bu bir balta bile değildi, geniş, keskin bir bıçağı olan tam bir satırdı. Herkesin nefesi kesildi.

Şişman adam tırpandan kabaca Maya'nın kafasını çekti ve burnunu masaya gömdü. Maya çığlık atarak kurtulmaya çalıştı. Şişman adam onu ​​savurup kesti ve güzel örgüsünü kesti. Kız yere düştü.

Gulya ve Olya duvara gittiler ve şaşkınlıkla çocuğa her iki taraftan sarıldılar.

Şişman adam çuvalı gördü, paketini açtı ve kızı zorla içine doldurmaya başladı. Zar zor direndi, şoktan uyuşmuştu. Orada ikiye katlandı ve şişman adam üstüne bir ip bağladı. Daha sonra lavabonun altındaki dolabın kapağını açıp Maya'nın çantasını içeri soktu. Kapıyı kapatarak baltayı tekrar aldı ve adamlara döndü.

Misafirler bana geliyor mu? kıkırdadı.

Leshka'nın aklı başına gelen ve gevezelik eden ilk kişi oldu.

Bizi bağışlayın, burada yaşadığınızı bilmiyorduk. Kusura bakmayın, evin boş olduğunu sanıyorduk. Burada oynayıp ayrılmak istedik.

Şişman adam Maya'ya dönerek, "Gece seni çukura götürüp gömeceğim" dedi. Ve yarın üzerinize beton dökülecek. Gee-gee-gee, - güldü ve pencereye gitti. Duyuyor musun? Harika fikir.

Maya yanıt vermedi.

- Bu kayıkçı ... Yurka Yuyukin, - Leshka kızlara fısıldadı. Onu tanıdım. Yanlış kafaya sahip.

- Mamochkiiii, - Gulya ciyakladı.

Kızlar çocuğa daha da yaklaştılar ve şişman adamı izlediler.

Masaya oturdu, yanına bir satır koydu ve yanlarında getirdikleri su şişesini açtı. Suyu hevesle yutarak yarım şişeyi hiç durmadan içti. Daha sonra masanın üzerinde şeker gördü, paketini açtı ve ağzına attı.

Adamlar tek kelime etmeye cesaret edemediler ve sessizce onun karşısındaki duvara yaslandılar.

Şişman adam bir deste kart fark etti ve onlara bakmaya başladı.

"Vay canına," diye canlandı. Hepsi çıplak, değil mi?

- Ve seni tanıyorum, - dedi şişman adam aniden Leshka'ya bakarak. Seni tanıyorum ama onlar bilmiyor.

— Ben, ben de seni tanıyorum, — kekeledi Leshka. Sen Yura'sın. Ben de Lyosha'yım.

— Bana bir sigara ver Lesha, — dedi şişman adam. Bırak onlar orada dursun, sen de odaya gir ve bana pencere kenarından duman getir.

Çocuk hemen emre uymaya başladı ve bir paket sigara ve çakmak getirdi. Şişman adam tüm kartları masaya koydu ve onlara bakarak sigarasıyla bir şeyler yapmaya başladı. Birinin içini boşalttı, sonra paketten bir poşet çıkardı ve içindekileri masanın üzerine döktü. Daha sonra tütünle karıştırdı ve karışımı tekrar sigaraya sürmeye başladı. Çocuklar inanamayarak onu izlediler. Sonunda topladığı sigarayı yaladı ve yaktı. Mutfağa alışılmadık tatlı bir çimen kokusu yayılıyordu. Zevkle nefes alıp kalın duman bulutları saldı. Sonra adamlara baktı ve gülümsedi.

“Misafirler, kemik kemirmeye gelin” dedi. Lyokha, sana sadece bir sigara vereceğim, izin vermeyeceğim. Buraya gelin.

"Hayır, sigara içmiyorum." Çocuk reddetmeye başladı ama kızlar onu çimdikleyerek öne doğru ittiler.

- Git, kahretsin, tartışmayın, - diye fısıldadı Gulya sinirli bir şekilde.

Lesha nefesini çekti ve öksürdü. Şişman adam güldü.

"Buraya otur, sana öğreteceğim", diye huzurlu bir sesle şarkı söyledi. Ağzınızı açın.

Sigaranın yanan kısmını ağzına aldı, diğer ucunu da çocuğun ağzına soktu ve ona üflemeye başladı. Lesha itaatkar bir şekilde oturdu ve dumanı içine çekti.

İyi mi? şişman adam sordu.

Evet," çocuk başını salladı. Harika.

Şişman adam fotoğraflara bakmaya devam etti.

- Çıplak teyzeler gördüm, - gülümsedi ve kızlara baktı. Valya teyzemin de böyle göğüsleri ve amları vardı. Ve senin göğüslerin yok.

Kızlar olumlu anlamda başlarını salladılar.

Senin de bu resimlerdeki gibi önümde çıplak durmanı istiyorum" dedi.

- Lütfen bırakın bizi, - diye bağırdı Olya. Evde bizi bekliyorlar.

Gulya arkasında ağlamaya başladı.

Alyosha da seni görmek istiyor" diye ısrar etti şişman adam.

Çocuk başını salladı.

Hayır, istemiyorum. Yura, lütfen bırak bizi. Sana bir saat vereceğim.

"O halde sen de soyun." Şişman adam tedirgin olmaya başladı. Herkes tüm kıyafetlerini çıkarsın!

Kızlar daha da yüksek sesle ağladılar.

Şişman adam dayanamadı ve koltuğundan atlayıp adamların yanına geldi. Olya'nın kulağını alıp üzerine baltayı dayadı.

Kulağını kesersem canın yanar mı? diye sordu.

E-evet,” diye yanıtladı.

- Canı acıdığında herkes ağlar. Ama seni incitmedim, değil mi? Çıplak durursan sana zarar gelmez, değil mi? Sonra kulağını keseceğim, işte burada ama sen hâlâ burada çıplak duruyor olacaksın, diye düşüncesini ifade etmeye çalıştı.

Şişman adam ısınmaya devam etti. Bıçağı yavaşça kulağının üzerinden geçirdi.

- Ah, ah, ah, - kız ellerini kapatarak kaçmaya başladı.

Yanağından kan aktı.

Gulnara sessizce hıçkırarak kıyafetlerini çıkarmaya başladı.

- Tamam, tamam Yura, işte bu kadar, - çocuk şişman adamı sakinleştirmeye başladı. Tüm. Kulağını kesmene gerek yok. Bakın, o zaten soyunuyor.

Sonra sadece şişman adam baltayı Olya'nın yüzünden çıkardı ve yerine döndü. Memnun bir şekilde gülümsedi ve adamlara baktı.

- Tanrım, elbiselerini de çıkar, - dedi Lyoshka'yı işaret ederek.

Hem birbirlerinden hem de kendilerine işkence edenlerden utanan adamlar soyunmaya başladı.

Kızlar elbiselerini ve külotlarını çıkardılar ve elleriyle takılarını kapatarak kendilerini duvara bastırdılar. Leshka da onları örnek aldı ve üçü de şişman adamın önünde çıplak olarak sıraya girdi.

— Sen aptal falan mısın? öfkeyle bağırdı. Ellerine bakacağım, değil mi?

Herkes hemen ellerini çekti ve sanki hazır olunuyormuş gibi uzandı.

- Gee-gee-gee, - memnuniyetle kişnedi. Şimdi sana bakıp resimlerle karşılaştıracağım. Ayrıca göğüsleriniz de var, sadece küçük olanlar ve olmadığını söylediniz.

Çıplak adamlara baktı ve ekledi.

- Lyokha, kıyafetlerini pencereden dışarı at!

Leshka kızlara baktı ve emri yerine getirmeye başladı. Her şeyi bir araya toplayıp pencereyi açtı ve kıyafetleri sokağa attı. Özbeklerin daha önce telaşla koşturduğu dördüncü girişe baktı. Onlara seslenip yardım çağırmayı düşündü ama hiçbirini göremedi. Lyoshka kaçınılmaz olarak yerine döndü.

Henüz canlı çıplak kız görmedim. Çok komik,” diye homurdandı şişman adam kahkahalarla. Bakın onların gözetleyicileri yok. Sanki bacaklarının arası bıçakla kesilmiş gibiydi. Orada ne olduklarını biliyor musun?

— Hayır — Lyoshka, kızın kesiklerine utanarak bakarak başını salladı.

- Orada etleri var, sakatatları var, ortasında delik var, - dedi şişman adam bilgili bir şekilde ve parmağını baltanın keskin tarafı üzerinde gezdirdi. İçi boşaltılmış tavuk veya ördek gibi. Elmaları bu çukura koyup sonra fırına koyduklarını gördün mü? Gee-gee-gee, diye hırladı. Çok benzer.

Güldü ve çocuğa baktı.

- Ve sen de komiksin, - Leshka'nın kişisel eşyalarını işaret etti. Buraya gelin.

Leshka birkaç adım attı ve masanın karşı tarafında durdu. Şişman adam uzanıp onu amının ucundan yakaladı ve yakınına çekti. Çocuğun testisleri masanın üzerindeydi. Şişman adam parmağıyla onları dürttü ve her birini yokladı. Sonra baltasını aldı ve kedi boyunca gezdirdi. Kızlar gizlice Alyoshka'nın çocuksu eşyalarına baktılar.

- Tanrım, bunlar nedir, yumurtaların mı? şişman adam sordu.

Evet… Hayır, hayır, lütfen, — çocuk kötü bir şey olacağını tahmin ederek neredeyse ağlayarak dedi.

—Ne, balta soğuk mu? Amın donmuş, değil mi? dedi. Çok üşüdüğünü, her yerinin küçüldüğünü görüyorum.

Hey, lütfen beni dışarı çıkarın, burada boğuluyorum! Maya'nın sesi lavabonun altından geldi.

Şişman adam Lyoshka'nın yanından ayrıldı ve bir şişe su alıp lavaboya attı. Şişe metal bir yüzeye çarptı.

Kapa çeneni. Yanlış davranıyorsun! Sensiz oynayacağız! diye bağırdı.

Bu anın tadını çıkaran Leshka, yumurtalı pisununu masadan kaldırdı ve bir adım geri çekildi. Kulakları ve yanakları yanıyordu ve kızlara dönmeye utanıyordu. Bu durum kızların gözünden kaçmadı.

Şişman adamın ruh hali daha huzurlu hale geldi. Çuvaldaki kıza bağırdıktan sonra dönüp adamlara memnun bir şekilde baktı.

Haklıyım, değil mi? Bırakın orada otursun. Onsuz da eğleniyoruz. Hadi oynamaya gidelim. Sırtımı kaşıyacak ve mektup yazacaksın, ben de tahmin edeceğim.

Adamlar birbirlerine baktılar ve başlarını salladılar.

Şişman adam masadan kalktı ve baltasını alarak salona gitti. Askısını çıkardı, pijama gömleğini çıkardı ve kanepenin ortasına uzandı.

Sen de benim yanımda, etrafımda oturuyorsun" dedi.

Kızlar bir tarafa, Lyoshka diğer tarafa oturdular ve ellerini onun sırtında gezdirmeye başladılar. Böyle bir işlemden sonra şişman adamın devasa vücudunun tüyleri diken diken oldu. Ellerini çenesinin altında kavuşturdu ve gülümsedi.

Sonra Gulya sırtına harfler çizmeye başladı.

— Şimdi hangi harfi çizdim? çekinerek başladı.

- Bu elbette "A", - şişman adam çocukken ince bir sesle cevap verdi.

— Peki şimdi?

- Şşşt, - düşünerek cevap verdi.

— Hayır, E'ydi, — diye teşvik etti Olya.

Ah, kesinlikle E! şişman adam kıkırdadı. Benzerler, sadece baş aşağı. Sh, yatar durumdaki bir E'dir.

Evet," diye onayladı Gulya. Peki bu nedir ...

Adamlar şişman adamın sakinleştiğine sevindiler ve sonuçta buradan nasıl kaçacaklarını düşündüler. Anahtarlar cebindeydi ve artık onları almak imkansızdı. Herkes bunu anladı ve tek kelime etmeden onu sakinleştirmenin, uyutmanın ve sonra harekete geçmenin gerekli olduğuna karar verdiler. Üstelik şişman adamın kendisi de bu tür oyunlardan neredeyse uykuya dalıyordu. Lyoşka ve Olya onun yan taraflarını okşuyordu ve Gulya da onun kalın sırtına harfler ve rakamlar yazmaya devam ediyordu. Şişman adam görev bilinciyle uzandı ve tahminde bulundu.

-Valya Teyzem akşamları hep yanıma gelir ve sırtımı kaşırdı, - dedi. Sonra benden göğüslerini okşamamı istedi. Soyunup yanıma uzandı, ben de onun göğüslerini yoğurdum. Sonra onun amına tırmandım. Gerçekten hoşuna gitti…

Kızlar birbirlerine baktılar ve Gulnara başını çevirdi. Mesela berbat bir aile.

Şişman adam hiç uyumadı ve teyzesini hatırladığında genellikle canlandı.

- Teyzemin büyük göğüsleri vardı. Bunlar sizde yok ve resimlerde de yok. Ve amında kıl vardı ama bazen tıraş ediyordu ve sonra cüzdan gibi görünüyordu. Amın da cüzdanlara benziyor.

Dağ devrildi. Şişman adamın yüzü zencefilli kurabiye adam gibi parlıyordu.

— Bu kadar yeter, ben zaten iyiyim, şimdi izin ver seni okşayayım" dedi ve ayağa kalkmaya başladı.

- Hayır, buna gerek yok, hadi sırtını kaşısak iyi olur, - diye yalvarmaya başladı Gulya.

— Hayır, hayır, amını okşamak istiyorum.

Kızlar ve Lyosha hâlâ kanepede oturuyorlardı. Şişman adam yeniden sinirlenmeye başladı ve bir dakika önce unuttuğu baltayı kaptı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post