Olya ile ilk vuruşseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Olya ile ilk vuruş

Post by Anonymous »

İlk salınımın hikayesi yaklaşık 18 yıl önce başımıza geldi. Biz bir çift aşığız - Olya üç beden minyatür bir kız, ben Sergei, o zamanlar 30 yaşında uzun boylu bir adam, Olya 25 yaşında.

Sallanmakla ilgili fantezilerim vardı; her zaman gerçekten Olya'nın bir arkadaşını baştan çıkarmak istemiştim. Ama hayır, Olya seksi seviyor, çabuk akıyor ve çok parlak boşalıyor, ama her zaman swing toplantılarını bilmiyorum diye cevap verdi.

Bir sonraki iş seyahatimde swing reklamının yayınlandığını gördüm, o zamanlar internet zordu. Biraz daha yaşlı ve toplantı deneyimi olan Nata ve Sergey'i aradım ve bir kafede buluşmayı kabul ettiler.

Geldiğimde yaptığım ilk şey Olya'yı saunaya sürüklemek oldu, ona bir seks dükkanından şeffaf iç çamaşırı hediye ettim, iyi seviştikten sonra bir sürprizim olduğunu söyledim ve bir kafeye gitmeyi teklif ettim. Olya, yeni iç çamaşırı görünce nasıl bir sürprizden bahsettiğimizi tahmin etmeye başladı.

Kafedeki toplantı uzun sürmedi, saunaya gitmeyi ve tanışmaya devam etmeyi önerdim. Nata ve Sergey de gemideydi. Olya hâlâ biraz şüpheliydi ama kabul etti.

Saunaya vardığımızda masayı kurduk, içtik, konuştuk, Nata Olya'yı soyup soymaya başladı, kocası ve ben de geride kalmadık, diye fısıldadı Sergei bana, Nata'ya kendin hiçbir şey yapma. Olya zaten sadece şeffaf iç çamaşırı giymişti, Natasha'nın eli arkadaşının göğsüne düştü ve klitorisi okşamaya başladı, Olya bir dakika daha devam etti ve boşalmaya başladı, ana hediyeyi hatırladım ve bir kayış çıkardım, Nata, olmadan iki kez düşündü, önce arkadaşını eliyle bağlamaya başladı, sonra kayışı taktı, metodik olarak Olya'yı kendi kendine sikmeye başladı, Sergei'yi çağırdı, taşlaşmış penisini emmeye başladı, Olya tekrar tekrar geldi, Sergei'nin penisi ağzına doğru hareket etti. Nata'nın poposuna yaklaştım, askıyı çözdüm ve onu becermeye başladım. Sergei, Olya ile birlikte oral seks yapmaya devam ettiği buhar odasına taşınmaya karar verdi. Sergei'nin penisi benimkinden daha büyüktü, Natasha'ya çok özgürce girdim, onu becerdim, sevgilimin ne yaptığını görmeye karar verdim, çoktan duşa girmişlerdi ve Sergei onu ayakta becerdi, boşaldı, o geldi ve başladı göğüslerini ve klitorisini okşamak için tekrar boşaldı.

Birçok orgazmdan sonra artık ayakları üzerinde duramıyordu, Sergei'ye Natasha'ya bakmasını fısıldadım ve Olya'yı devamı için hazırlayacağım.

Onu odaya götürdüm, kanepeye yatırdım, biraz nefes almasına izin verdim, sordum, başını salladı, sonra Sergei'nin seni istediği başka bir yer daha var dedim, Olya hemen gerildi, büyük bir parça koparacak Bir, acıtır, korkmayın, yakın zamanda kıçınızı çözdük ve öyle olsun. Kayganlaştırıcı ve çare olmasının zararı olmaz. Olya biraz tereddüt ettikten sonra kabul etti. Nata ve Sergei'yi görmeye gittim ama havuzda eğleniyorduk ve beş dakika içinde hazır olacağımızı söyledim.

Olya kızların odasına gitti, duş aldı, kanepeye gitti ve diz çöktü. Ne tür bir çare var? Yukarı çıkıp indirdim, bacağımı daha geniş açtım ve içine kayganlaştırıcı katmaya ve parmaklarımla yoğurmaya başladım.Üç parmağımı sokmaya başladığımda Olya tekrar sızlanmaya başladı, büyük yırtacak, her şey olacak Peki dedim ve ürünü almaya gittim. Kemerle döndüğümde bunun ne olduğunu sordu, bu çare, dışarıda ağrı olduğunda, içeride on çareye ihtiyacın olduğu kadar acımıyor, sonra göreceğiz, ama o sessizce kabul etti. İlk beş darbe kalçalara düştü, elleriyle onlara doğru uzandı, onları doğru bir şekilde daha da genişletti, sonraki beşi tam olarak kasık üzerinde yatıyordu, Olya sessizce ağladı. Hazır, diye bağırdım, Sergei ve Natasha ortaya çıktı, Olya'nın sırtına oturdum, ona geri çekilmesine izin vermedim, Sergei'ye kayganlaştırıcı verdim ve başlayabileceğimizi söyledim.

Sergei'nin penisi gerçekten çok büyüktü, kafasını soktu ve Olya direnmeye başladı, çok büyüktü, bu yüzden infaza devam edeceğiz, on tane daha, Olya sessizce kalçasını açtı ve darbeleri saymaya başladı, beş olmak üzere perine, beşi kalçada. Olya'nın sırtındaki pozisyona geri döndük, Sergei onu tekrar yağladı ve yerleştirmeye başladı ve şimdi bu bir mucizeydi, kafa hızla ve santimetre santimetre girdi, penis tamamen battığında Olya'yı serbest bıraktım, Sergei incelikle bekledi eşek alıştı ve yavaş yavaş Olya'nın kıçını sikmeye başladı. Nata vibratörle eğleniyordu, Olya'nın yanına gittim, çoktan akıyordu ve klitorisini ovmaya başladı, kıçı o kadar dardı ki Sergei çok çabuk geldi, tereddüt etmeden onun yerini aldım, ama gerçekten büyük, ondan sonra penisim anüste çok rahat hareket ediyor Olya, ben de çabuk bitirdim.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post