Günün haberi: Soçi'de bir adam kayınvalidesinden 17 milyon ruble çalarak 3 günde fahişelere harcadı. Bir Kemerovo sakini güneydeki kayınvalidesini ziyarete geldi ama bir anda para ve mücevherlerle dolu bir kasayı çaldı. Hiçbir şeyden şüphelenmeyen bir taksi şoförüyle birlikte kasayı çıkardı. Bundan sonra adam kasayı açtı ve orada 17 milyon ruble saydı. Tüm parayı 3 gün içinde fahişelere, elit içkilere ve eğlenceye harcadı. (İle) Bunun ışığında soru şu: 3 günde 17 lyam fahişelere nasıl harcanabilir?! Soçi'de de Paris'teki Champs-Elysées'deki dairelerin maliyeti var mı?! /1f923.svg" />
[img]You need to register to see the link.. maxcdn.com/2/svg/1f60f.svg[/img]
Günün haberi: Soçi'de bir adam kayınvalidesinden 17 milyon ruble çalarak 3 günde fahişelere harcadı. Bir Kemerovo sakini güneydeki kayınvalidesini ziyarete geldi ama bir anda para ve mücevherlerle dolu bir kasayı çaldı. Hiçbir şeyden şüphelenmeyen bir taksi şoförüyle birlikte kasayı çıkardı. Bundan sonra adam kasayı açtı ve orada 17 milyon ruble saydı. Tüm parayı 3 gün içinde fahişelere, elit içkilere ve eğlenceye harcadı. (İle) Bunun ışığında soru şu: 3 günde 17 lyam fahişelere nasıl harcanabilir?! Soçi'de de Paris'teki Champs-Elysées'deki dairelerin maliyeti var mı?! /1f923.svg" /> [img]https://twemoji. maxcdn.com/2/svg/1f60f.svg[/img]
Eşim ve ben o zamanlar 24 yaşındaydık. Birbirimizden iyice keyif aldık. O zamanki karımı anlatacağım: boyu 170 cm, ağırlığı 55 kg, sarı saçlı, küçük pembe meme uçlu 2...
Ben var. Samimi idi. Dick Women ile. Trance. Geldim ve sipariş ettim. fahişe. Bunlar shemales. Onlar gençler ve benim için. Eve. Ve onlara ödedim. Soyunuyorlar. Neredeyse lanet. Penisden. 20 cm 13 cm...