Soçi'deki tatilimizseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Soçi'deki tatilimiz

Post by Anonymous »

Bu hikaye geçen yıl yaşandı.

Eşim ve ben o zamanlar 24 yaşındaydık. Birbirimizden iyice keyif aldık. O zamanki karımı anlatacağım: boyu 170 cm, ağırlığı 55 kg, sarı saçlı, küçük pembe meme uçlu 2 beden göğüsler, düzgün, tonlu kalça, genel olarak erkeklerin görünüşünü her zaman cezbetmiştir ve hâlâ da çekiyor. Bir gün bir sonraki yaz tatilimizi Soçi'de geçirmeye karar verdik. Böylece Soçi istasyonuna vardığımızda, bize konut sunan insanların yardımıyla merkezdeki özel sektörde kendimize güzel bir oda bulduk.

Yani 1 gün.

Eşyalarımızı boşalttıktan sonra doğrudan denize gittik. Yüzdükten sonra kıyafetlerimizi değiştirdik ve set boyunca yürüyüşe çıktık. Yolda bir Soçi haritası aldık ve birçok restorandan birinde akşam yemeğine oturduk. Siparişimiz bize getirilirken satın alınan kartı inceledik. Çıplaklar plajları haritada iki yerde işaretlendi.

Karıma yarın güneşlenmek için bu plajlardan birine gitmesini önerdim ama o hemen reddetti (bundan önce en fazla kabul ettiği şey geçen yıl Odessa'daki plajda üstsüz olmaktı). Genelde akşam yemeği yedik, 4 kadeh şarap içtik ve güzelce eve döndük. Evde sırayla duş aldıktan sonra yatağa düştük ve seks yaptık. Eşim gerçekten heyecanlandığında ona şöyle dedim: "Yarın seninle birlikte çıplaklar plajına gitmemizi istiyorum."

Bu soruya şu yanıtı verdi: "Beni orada çıplak görecekler." Ben de ona şöyle dedim: "Öncelikle, utanılacak bir şeyin yok ve ikincisi, sana bakmaları ve güzelliğine hayran kalmaları gerçekten hoşuma gidiyor." Bu sözlerin ardından şiddetle geldi ve şöyle dedi: "Kendi kararınızı verin."

"Evet, yarın oraya gidiyoruz" dedim ve hızımı arttırarak önce eşimin tekrar boşalmasını sağladım, sonra ben de vahşi bir orgazm halinde patladım. Yorgunluktan hemen uykuya daldık.

2. Gün.

Sabah uyandık, kahvaltı yaptık ve plaja gitmek için hazırlanmaya başladık. Karımın, diğer eşyaların yanı sıra, plaj çantasına mayomu ve mayomu da koyduğunu görünce elinden tutarak durdurdum ve şöyle dedim: “Sunny, sen ve ben dün çıplaklar plajına gideceğimiz konusunda anlaştık ve Mayoya ihtiyacımız yoktu.” Buna cevap verdi: "Bir dahaki sefere gel." Ona sarıldım ve şöyle dedim: "Merak etme, her şey yoluna girecek, beğenmezsen hemen ayrılırız."

Çantasını toplayıp duşa gitti. Beş dakika sonra beni aradı ve sordu: "Ne düşünüyorsun, her zamanki gibi ince bir şerit bırakmalı mıyım, yoksa am kelimi tıraş mı etmeliyim?" Değişiklik olsun diye kafasını tıraş etmesini önerdim. Gülümsedi ve "tamam aşkım" dedi ve bana bir öpücük gönderdi. Eşim banyodan çıkıp kirpiklerini boyamaya başladı ve aynadan bana bakarak sordu: “Her şeyi iyi tarttın mı? Sonuçta yabancılar karınıza bakacak. Kıskanmayacak mısın?

Ona şu cevabı verdim: "Dünyanın en güzel kadınına sahip olduğum için gurur duyacağım ve herkesin beni kıskanmasından keyif alacağım." Yanıma geldi ve penisimin ereksiyon halinde olduğunu gördü. Eline alarak şöyle dedi: “Vay canına, sadece bu sözler seni heyecanlandırdı canım. Belki de samimi yaşamımızı bu şekilde gerçekten çeşitlendirmeye çalışalım. Hala çıplak olduğumuz için eşimi rahatsız etmeye başladım ama o beni öptü ve akşama kadar beklememi istedi. Karısı beyaz bir iç çamaşırı, kısa, dar bir şort ve beyaz bir tişört giyiyordu.

Ev sahiplerinden Dagomys'e nasıl gidileceğini öğrendik ve eşimle birlikte yola çıktık. Yol boyunca ev yapımı şarap aldık. Yolculuk yaklaşık bir saat sürdü ve yaklaşık yirmi dakika yürümek zorunda kaldık. Sahile geldiğimizde 5-6 çıplak çift ve birkaç çıplak erkek gördük. Yerleştikten sonra soyunduk ve karım yüz üstü yattı. Sırtına krem ​​sürdüm ve uzandım. Bacaklarımızın arkasında adamlar ileri geri yürümeye, sevgilimin kıçına bakmaya başladılar. Sonra onun kızıl yüzünü gördüm.

Gözümün içine baktı ve çok utandığını söyledi. Eşime şarap koydum ve şöyle dedim: "Sunny, seni çok seviyorum ve sana bakmaları endişelenecek bir şey değil, çünkü sen en güzelsin ve sana hayranlar." Sevgilim bir kadeh şarap içip biraz rahatladı. Yaklaşık 15 dakika sonra eşim arkadan ısındığını ve dönme vaktinin geldiğini söyledi. Ona onu neyin durdurduğunu sordum. Buna yine çok utangaç olduğunu söyledi. Ona sarılmam, uzun bir öpücükle yavaşça eğilmem ve şöyle demem gerekiyordu: “bebeğim, seni çok seviyorum, bu kadar endişelenme, seni çıplak görmeleri sorun değil, çünkü sen benimlesin! Hadi tatlım, arkanı dön!” Ve yavaşça döndü!

Hemen ona krema sürmeye başladım ve bana öyle geliyor ki erkeklerin hepsi prensesimin yanından birkaç kez ileri geri yürüdüler. Orada uzandım ve şimdi nasıl yüzmeye gidebileceğini düşündüm. Aklıma çeşitli seçenekler geldi - benden onu kollarımda taşımamı veya başka bir şey isteyeceğini düşündüm. Ancak tuhaf bir şekilde, 20 dakika sonra kendisi tazelenmeyi önerdi, ayağa kalktı ve yavaşça kalçalarını zarif bir şekilde sallayarak denize doğru yürüdü.

Cesaretine hayran kaldım ve onu takip ettim. Denize girdikten sonra belli bir mesafeye yelken açtık. Sevgilimin yanına yüzdüm ve sordum: “Nasılsın?” Buna beklenmedik bir cevap duydum: "Her tarafım akıyor, o kadar heyecanlıyım ki şu anda sikişmeye hazırım!" Ve iki eliyle başımın arkasını tuttu ve beni öpmeye başladı. Beni öptükten sonra ona "git, karaya çık ve akşama kadar bekle" dedim. Tabii ki dudaklarını somurtarak kıyıya yüzdü ve ben de bakışlarımla onu takip ettim.

Karım karaya çıktı ama hemen uzanmak için bizim mekanımıza gitmedi, kıyıda durdu, saçını düzeltti, bana döndü, elini salladı ve ancak o zaman yavaş yavaş bizim mekana doğru yürüdü. "Ne kadar çabuk gevşeiyor" diye düşündüm. O gün başka ilginç bir şey yoktu ve saat 18.00'e kadar güneşlendikten sonra giyinip eve doğru yola çıktık. Yolda bir şeyler atıştırdık ve biraz şarap içtik. Odaya girdiğimizde birbirimize saldırdık. Seks fırtınalıydı, ancak kısa ve güçlü uyarılmanın bedeli ağır oldu. Daha sonra duş aldık, odadan aşağıya indik, bir süre temiz havada oturduk, komşularımızla buluştuk ve hemen yattık.

Yatmadan önce tekrar seks yaptık ama şimdi yavaş yavaş günü tartışıyoruz. Ona şunu sordum: “Bugün sahilde seni bu kadar heyecanlandıran şey neydi?” Düzensiz nefes alış verişiyle şunları söyledi: "Herkesin bana bakıyor olması beni tahrik etti." "Eh, endişelenmiştin," diye cevap verdim. "Herkesin sana bakmasını, kıçını, göğüslerini ve deliğini görmesini sevdin mi?" - Onu kızdırdım. “Evet, gerçekten beğendim, beni çok heyecanlandırdı!” - sevgilime cevap verdi. "Sunny, yarın kumsalda senden bacaklarını biraz açmanı istiyorum ki erkekler senin tüm deliğini hayranlıkla izlesin, tamam mı?" - Devam ettim. "Tamam," diye yanıtladı karısı ve içini çekerek boşalmaya başladı, ben de onun ardından kendimi onun içine boşalttım.

3. Gün.

Sabah yıkanıp kahvaltı ettikten sonra hazırlanmaya başladık. Karısı her zamanki beyaz iç çamaşırını, kısa eteğini giydi ve desenli beyaz bir tişört giymeye başladı. Ona yaklaştım ve sordum: "Bugün hava çok sıcak, belki sutyensiz de yapabiliriz?" Karısı buna kategorik bir HAYIR ile yanıt verdi. Sonra ona sarıldım, öptüm, sutyeninin kopçasını arkadan açtım ve bir kenara attım: “Bugün evde kalacak!” - Kesin bir şekilde söyledim. Tişörtünü giyip aynanın karşısına geçti. Arkasına yaklaştım ve şöyle dedim: "Harika görünüyorsun, gerçekten beğendim, böyle yürüyeceksin!" Gerçekten harika görünüyordu; meme uçları kumaşın altından hafifçe dışarı çıkmıştı.

Göğüslerini yoğurdum, boynunu öptüm, kulağına onun en iyisi olduğunu söyledim ve denize gittik. O gün eşim kumsalda daha doğal davrandı, sorduğum gibi bacaklarını biraz açarak düzgün yırtmaçlarını gösterdi. Bir gün, gün içinde yan yana uzanmış, birbirimizin gözlerine bakıyor, gülümsüyorduk ve ona sordum: "Burayı beğendin mi?" O da şu cevabı verdi: “Erkekler bacaklarımın arasına baksa da bu hoşuma gidiyor, beni heyecanlandırıyor. Bu arada, zaten ıslağım ve en önemlisi artık üstüme çıkıp beni tamamen sikmeni istiyorum! Ona yalnızca akşama kadar beklemesini teklif edebilirdim.

O gün başka ilginç bir şey olmadı. Akşam yatmadan önce seks yaptık. Bu sırada eşime plaj hakkındaki izleniminin ne olduğunu bir kez daha sordum. Zaten çok heyecanlanmıştı ve şunları söyledi: “Herkesin bana bakması gerçekten hoşuma gidiyor. Bu beni çok heyecanlandırıyor. Ve bugün sahildeki adamları fark ettim. Hepsinin çok farklı sikleri var. Bu kadar çok insanı aynı anda şahsen görmemiştim.” Ve o anda ikimiz de geldik.

4. Gün.

Ertesi gün plaja gitmeye hazırlanırken eşim bana şunu sordu: "Sevgilim, bugün sutyen giymeli miyim?" “Tatiliniz sırasında onu unutun!” - Cevap verdim. Sevgilim külot, kısa etek ve üst giydi. Plaja giderken bir büfeye uğradık ve sahilde okumak ve kart oynamak için gazete aldık. Plaja vardığımızda öğle yemeğine kadar güneşlendik, yüzdük, gazete okuduk - genel olarak hiçbir şey yapmamaktan keyif aldık. Öğle yemeğinden sonra akşama doğru karımı kağıt oynamaya davet ettim. Onları çıkarıp karıştırmaya başlar başlamaz yanımda oturan bir adam şirkete katılmak istedi ve hemen diğer tarafta bir adam oyuna katılmak için izin istedi. Biz bunu umursamadık.

Bu iki adamdan ilkinin Ermeni olduğu ortaya çıktı, 45 yaşlarındaydı, kısa boylu, iri yapılı ve kıllıydı. Adı Karen'dı ve doktor olduğunu söyledi. İkincisinin Çerkes olduğu ortaya çıktı (kendisinin söylediği gibi), 35-40 yaşlarındaydı, Karen'dan daha uzundu ama daha zayıftı. Adı Ruslan'dı. Kart dağıtmaya başladım. Karısı, bacakları yana bakacak şekilde oturdu ve en ilginç şeyleri sakladı. Ancak göğüslerini saklamadı ve erkekler onu görmekten keyif aldılar.

O gün beş ya da altı oyun oynadık, hiçbir şey konuşmadık ve aniden serinledik (rüzgar yükseldi), ertesi gün buluşmak üzere sözleşerek eve gittik. Eve döndüğümüzde eşim ve ben hemen seks yaptık ve geçen günü tartışmaya başladık. "Yeni tanıdıklarımızı beğendin mi?" - Diye sordum. Sevgilim buna cevap verdi: “İlginç insanlar. Onlarla konuşmak güzel. Bana öyle baktıkları doğru.” Ben de ona cevap verdim: "Ben de seni dikkate alırdım, çünkü seni dikkate almamak imkansız!" Ayrıca şunları ekledim: "Ve sana bakmaları hoşuma gidiyor, bu da onları heyecanlandırdığın anlamına geliyor."

Ve sizden yarın onlarla biraz dalga geçmenizi rica ediyorum. Bacaklarını bu kadar sıkı hareket ettirmemeni, yarığını göstermeni istiyorum.” “Eh, her şeyi kendin yapabilirsin!” - Ekledim. Cevap verdi: "Tamam, bakalım ne olacak." Ve gözlerini devirerek sevgilisi hemen geldi. Karımı sikmeye devam ederek ona sordum: "Ne tür penisleri olduğunu fark ettin mi?" "Evet, Karen çok kalın ve kafası büyük ama Ruslan uzun" dedi karısı ve tekrar geldi. Karen'ın siki gerçekten çok büyüktü. Asılıyken bile ayaktayken benimkinden daha büyüktü (sadece 13 cm boyum).

Ve Ruslan'ın penisi daha inceydi ama aynı zamanda daha uzundu. "Siklerini beğendin mi?" - Eşime sordum. Buna şu cevabı verdi: "Evet, onları gerçekten beğendim." Bu sözlerden sonra ikimiz şiddetle geldik ve hemen uykuya daldık.

5. Gün.

Sabah her zamanki gibi kahvaltı yaptık ve hazırlanmaya başladık. Kadın külotunu ve kısa beyaz elbisesini giydi ve aynanın yanında durup kirpiklerini sürdü. Arkasından yürüdüm, elbisesini beline kadar kaldırdım ve külotunu çıkardım. “Bugün onlar da evde kalacaklar” dedim. Karısı itiraz bile etmedi ve makyaj yapmaya devam etti. Toplandıktan sonra yola çıktık. Sahile vardığımızda Karen ve Ruslan'ı gördük. Yanımıza gelip merhaba dediler. Sevgili, havluları serdikten sonra elbisesini çıkardı ve hemen güneşlenmek için uzandı.

Ruslan, karısının elbisesinin altında hiçbir şey olmadığını fark etti ve prensesimi işaret ederek bana sordu: "İç çamaşırı olmadan mı dolaşmaya başladın?" Ben de şöyle cevap verdim: "Bugün hava çok sıcak ve bugün karımın külotunun çok fazla olacağına karar verdik." Biraz yüzüp güneşlendikten sonra dördümüz kart oynamaya oturduk. Sevgilim söz verdiği gibi bacaklarını sıkı tutmadı ve bazen bize yarığını görme fırsatı verdi. Özellikle sigara almak için çantasına uzandı. Kıçını bize doğru çevirerek sanki kazara eğildi ve kedisini gösterdi. Oyun sırasında güneşin altındaki her şey hakkında sohbet ettik.

Geçen yıl aynı kumsalda güneşlenirken uykuya dalınca penisinin baş kısmındaki deriyi yaktığını söyleyen Karen, mahrem yerlerde bronzlaşırken dikkatli olmamız gerektiği konusunda uyardı. Ruslan bu hikayeyi duyunca hemen penisinin başını inceledi (sünnetliydi) ve her şeyin yolunda göründüğünü söyledi. Penisimin başını da açığa çıkardım ve inceledikten sonra bende de her şeyin yolunda olduğunu söyledim. Sonra eşim ondan hiç beklemediğim bir numara yaptı. Biraz geriye yaslandı, bacaklarını biraz açtı ve yırtığı açarak bana döndü: "Sevgilim, sanırım benim için de her şey yolunda mı?" Elbette erkeklerin çeneleri neredeyse düşüyordu.

Karen, önümde eşime kendisinin de iyi olduğunu ve vajinasının büyük olasılıkla güneş yanığı tehlikesi altında olmadığını, çünkü iç dudakların ve klitorisin büyük dudakların arkasında tamamen gizlendiğini söyledi. Ona baktım ve sevgilimin bu kadar cesaretine inanamadım. Ve gözlüklerinin ardından bana baktı ve gülümsedi. O an onu ne kadar istedim. Öğle yemeğinden sonra akşama doğru hava dramatik bir şekilde değişti ve kovalarca yağmur yağmaya başladı. Hepimiz hızla hazırlandık ve eve doğru koştuk. Ama tabi ki hepimiz sırılsıklam olduk. Eşim özellikle çekici görünüyordu.

Islanan elbise neredeyse şeffaflaştı. Yolda, Karen evinde yağmurun dinmesini beklemeyi teklif etti (yakınlarda tek odalı bir daire kiraladı). Ayrıca evinde mükemmel ev yapımı şarabın olduğunu da söyledi. Hepimiz kabul ettik ve onun evine gittik. Evine vardığımızda başka bir sorunla karşılaştık; değiştirebileceğimiz hiçbir şey yoktu. Ama sonra Ruslan bir çıkış yolu önerdi: kıyafetleri kuruması için asın ve dairede çıplak dolaşın, sonuçta birbirimizi çıplak gördük. İşin garibi, ona ilk destek olan eşim oldu. “Neden olmasın? Zaten başka çıkış yolu da yok. Daire de sıcak."

Buna karar verdiler. Islak kıyafetlerimizi çıkardık, sıktık ve kuruması için astık. Yetersiz masayı hızla hazırladık (Karen'in buzdolabının yarısı boştu) ve söz verdiğimiz şarapla akşam yemeğine oturduk. Eşim ve ben kanepeye oturduk, Karen ve Ruslan sandalyelere oturduk. Periyodik olarak, karısı ve Ruslan (sigara içen tek kişi onlardı) sigara içmek için balkona gittiler ve fark ettiğim gibi, karısı kızararak geri döndü. Orada ne konuştuklarını bilmiyordum. Aç karnına hızla güzelleştik. Kısa süre sonra Ruslan müziği açtı ve eşimle dans etmek için benden izin istedi. Tabii ki buna izin verdim ve eşim salonun ortasına, Ruslan'ın yanına gitti.

Ve şimdi çıplak sevgili karım çıplak bir yabancı tarafından kucaklanıyor. Ancak kendi içimde bu resmin beni çok heyecanlandırdığını ve penisimin ilgi odağı olduğunu fark ettim. Yavaşça odanın etrafında daireler çizdiler. Ruslan karımın kulağına bir şeyler fısıldadı ve o da utanarak ona bir şeyler yanıtladı ve bana baktı. Üstelik bir an eşimin poposunu bana doğru çevirdiğinde Ruslan'ın ellerinin beline uzandığını, Ruslan yüzünden onu göremeyince ellerini kalçasının üzerine indirdiğini fark ettim (bunu görünüşe göre Ruslan'ın hesaba katmadığı aynadaki yansıma).

Dansı bitirdikten sonra karısı kızardı, masaya gitti ve Ruslan'ın penisinin dik durduğunu gördük. Çok uzundu. Kollarını iki yana açarak görünüşünden dolayı kendisini affetmemizi istedi ve ekledi: "Benim hatam değil, Doğa Ana, kız çok güzel." Bu saçma duruma hepimiz güldük. Güzel bir bayana içtik. Karen da karımı bir sonraki dansa davet etti. Müzik ritmikti ve Karen, yaşına rağmen aktif bir şekilde hareket ediyordu, karımı döndürüyordu, hatta beni kaldırıp kusuyordu.

Böylece akşam danslarla ve sevgilim için aralıklarla kadeh kaldırılarak geçti. Oldukça fazla sarhoş olduğumuzdan, seks de dahil olmak üzere çeşitli konuları zaten tartışmıştık. Bir ara eşim sigara molası vermek için kalktığında parmağımı amının üzerinde gezdirdim. Akıyordu! Ruslan bunu fark etti ve bana sordu: "Nasıl, ateşli mi?" Ben de buna cevap verdim: “Kendin kontrol et!” Kendimden böyle bir cevap beklemiyordum, eşim de şaşkınlıkla bana baktı. "Kontrol etmekten memnuniyet duyarım!" - Ruslan'a cevap verdi. Eşime, "Sevgilim, lütfen Ruslan'a orada ne olduğunu göster" dedim. İtaatkar bir şekilde Ruslan'a döndü ve bir bacağını kaldırıp bir sandalyenin üzerine koydu. Ruslan onun amını okşamaya başladı ve şöyle dedi: "Burası çok sıcak!"

Parmağını karısının içine sokmaya çalıştı ama karısı dönüp şöyle dedi: "Dur." Daha fazla gidemezsin!” Sigara molasının ardından karımın amına içtik. Ve bu tost Ruslan tarafından söylendi. Daha sonra eşimle birlikte dans etmeye başladık. Karen küçük bir lambayı açık bırakarak ortalığı yarı karanlığa çevirdi. Dans ederken eşime “nasılsın?” diye sordum. "Sikişmek istiyorum!" - karım gülümseyerek ve kulağıma fısıldayarak dedi. O anda şarkı bitti ve ben bir sandalyeye çöktüm, eşim yanıma geldi, eğildi ve beni öpmeye başladı.

O sırada arkadan Ruslan geldi ve tepkimizi görünce karısının poposunu okşamaya başladı. Eşim de baş aşağı durup beni öptü. Benden herhangi bir itiraz görmeyince prezervatifi taktı ve penisini yavaş yavaş eşimin içine sokmaya başladı. Eşim beni öpmeyi bıraktı, gözlerini kocaman açtı ve tepkimi anlamaya çalışarak bana baktı. Başını alıp onu öpmeye devam ettim.

Ruslan penisini tamamen içeri soktuğunda eşim benden uzaklaştı, gözlerini devirdi ve boşalmaya başladı. Ruslan onu sikiyle dövmeye başladı ve karısı hemen ikinci kez geldi. Gözlerini açtı ve bana baktı ve o sırada Ruslan onu belinden tutarak penisine saplıyordu. Ama sonra hızını arttırdı ve boşalmaya başladı. Eşi de kendisiyle aynı anda üçüncü kez geldi. Memnun olan Ruslan, karısının yanından uzaklaştı ve bir sandalyeye oturdu ve şöyle dedi: "Aferin kızım!" Eşim doğruldu ve gözlerimin içine baktı. Sonra Karen'ın ayağa kalkıp bize doğru ilerlediğini gördüm.

Ruslan prezervatif paketini Karen'a verdi ve şöyle dedi: "Al, al onu!" Ancak Karen dolaba gitti, prezervatifini çıkardı ve şöyle dedi: “Standart olanlar bana uymuyor. XXL bedenini satın alıyorum. Eşimin yanına yürüdü, elini tuttu ve onu da kendisiyle birlikte kanepeye çekti. Karısı itaatkar bir şekilde onu takip etti. Kanepeye oturdu, karımı da yanına oturttu ve başını ensesinden penisine doğru eğerek şöyle dedi: “Al!” Karısı, Karen'in devasa penisini eline aldı ve ona doğru eğilerek ağzını açtı. Onun siki gerçekten çok büyüktü ve büyük kırmızı bir kafası vardı! Karen kanepeye yaslandı ve gözlerini kapatarak şunları söyledi: “Çok güzel! Karınızın ne tatlı bir ağzı var!”

Biraz emmesine izin verdikten sonra küçük karımı durdurdu ve ona bir prezervatif uzattı ve "çek şunu" dedi. Eşim paketi açtı ve bana bakarak Karen'in penisine prezervatif taktı. Karen karımı sırtına koydu, bacaklarını bir usta gibi açtı, penisini girişine yerleştirdi ve içeri girmeye başladı. Eşim bu sırada gözlerimin içine bakıyordu. Ne olduğunu anlamış gibi görünmüyordu. Ama ona girmeye başladığında gözlerini kapattı ve inledi. Bu eyleme hayranlıkla baktım - kırılgan, sevgili karım iri, kıllı bir adamın altında inliyordu. Karen onu bu tek pozisyonda oldukça uzun bir süre boyunca becerdi - yaklaşık 15 dakika bu süre zarfında karısı birkaç kez onun altına girdi.

Sonra onu üstüne koydu ve karısı ona binmeye başladı. Doğru, uzun süre atlamadı - çabuk bitirdi. Daha sonra köpek stilini uyguladı ve yaklaşık beş dakika kadar sikiştikten sonra o da geldi. Kadın kanepeden kalktı, kararsız bir yürüyüşle masaya doğru yürüdü, kendine biraz şarap koydu, neredeyse bir kadehi bir yudumda içti ve şöyle dedi: “Teşekkür ederim çocuklar. Daha fazla istiyorum!". Sonrasında olanları anlatmanın bir anlamı yok ama o gece uyuyamadık.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post