Soru size oldukça aptalca ve sıradan gelebilir ama neden sorduğumu açıklayacağım:
a) İlişkilerle ilgili bölümdeki konuları okuduğumda, birçok kişinin ilişkilerde diğer insanlarla yazışmalarını birbirlerine göstermelerinin normal olduğunu, hatta bazen partnerleriyle bazı VK için şifreye sahip olduklarını yazdığını fark ettim.
b) Son zamanlarda etrafımda ilişki yaşayan pek çok insanın bunun normal bir şey olduğunu düşündüğünü fark etmeye başladım. Daha önce bunun bu kadar yaygın olduğunu gerçekten fark etmemiştim.
c) Geçenlerde burada bir çift için her şeyin aşağı yukarı normal olduğu bir konu okudum ve bir noktada genç bir adam bir kızın bir uygulamayı yüklemesine yardım ediyordu ve yanlışlıkla galeride hile yapıldığına dair kanıtlar gördü.
Sağlıklı bir ilişkide bunun normal olmadığı açık ancak yukarıda anlatılan faktörler beni bu konuyu oluşturmaya itti. Her zaman kafamda bir ilişkideki en önemli şeyin güven olduğu düşüncesi vardı. Çünkü isterseniz iş yerinde öğle tatilinde yarım saatte değiştirebilirsiniz. Ve bunu kimsenin bilmeyecek. Bu nedenle, ya o kişiye güveniyorsunuz ya da neden bir ilişki başlatıyorsunuz?
Kızlar da dahil olmak üzere, baştan çıkarıcılar olan forum katılımcılarının görüşlerini duymak ilginçti:
1. Partnerinizin telefonunu kontrol ediyor musunuz?
2. Sorabilir misiniz? Orada size kimin yazdığını sordunuz mu?
3. Yazışmalarınızı göstermeniz istense nasıl tepki verirsiniz?
Belki birisinin bu konuyla ilgili ilginç bir hikayesi vardır.
not: - moderatörler, eğer yanlış bölümde konu açtıysam kusura bakmayın, lütfen taşıyın veya düzeltin.
Telefonunuzu ve sosyal medyanızı kontrol etmeye değer mi? LTR'deki ağlar? ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version