28 sene. LTR'den ayrıldım (2 yıl), ayrılığı ben başlattım, acımadı, kendimi tanımak şaşırtıcı derecede kolaydı. LTR'den önce kızlarla çok az deneyimim vardı. Hayatımı yeniden kurdum, spor yapıyorum, spor salonuna gidiyorum, doğru besleniyorum, kıyafetlerimi yeniliyorum, SZ için fotoğraf çektim Eskisinden daha iyi hale getirdim, daha aktif bir hayat yaşıyorum, arkadaşlarımla her şey yolunda. Bölge ortalamasından daha fazla kazanıyorum, mülk için de yer var elbette. Artık daha fazla özgüven ve deneyim varmış gibi görünüyordu, ancak sadece görünüyordu) Şu ana kadar sadece NW'de buluştum (evet, tarlalara gitmem gerektiğini biliyorum ama henüz gitmedim), işler pek iyi gitmiyor , ama iyi gidiyor, ilk birkaç buluşmada seviyeme ulaştım. Henüz ikinci bir tarih belirlenmedi; aramalar bugün/yarın planlanıyor. Sorunun özü:
1) Kalibrasyon tamamen ortadan kalktı - sanki "yürümek - bir kafede oturmak" formatında güzel randevular yaşıyorum, buluştuğumuz anda hemen sarılıyorum, kızlar ilgiyle iletişim kuruyor, sorular soruyor, utanmıyor uzakta, bir saat sonra olumlu bir notla + - ayrılıyoruz. Randevudan keyif alıyorum, kızlar tehlikede. Ona veda öpücüğü vermedim, ancak daha önce
LTR'den sonra flört ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version