Doğaya bir geziseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Doğaya bir gezi

Post by Anonymous »

Tamamen sıradan bir doğa gezisiydi, pek çok geziden biriydi. Nehir, kumsal, doğa; güzellik.

Arkadaşımın erkek arkadaşına bakarak "Ne kadar yakışıklı bir adam" diye düşündüm. Adam ızgaranın yanında duruyordu. Bronzlaşmış gövdesi beni delirtiyordu ve gözlerimi kalçalarına hafifçe indirilen şortundan alamıyordum. Bir yandan sıradan bir çocuktu ama bir şey beni ona çekiyordu ve gecelik fantezilerim uyumama izin vermiyordu.

Katya fark edilmeden yaklaştı.

—Kimi düşünüyorsun? Yüzünde öyle bir gülümseme var ki sanki beyaz atlı bir prens gibi,” diye sordu gülümseyerek ve ima ederek. Hatta biraz ürperdim. "Beyaz atlı bir prens değil, elinde şiş olan bir botanikçi."

—Hayır, güneş çok sıcaktı ve görünüşe göre uyuyakalmışım. Peki barbekü hazır mı? — konuyu değiştirmeye karar verdim.

—Evet, zaten hazırım, Pashka seni aradı ama duymadın.

Katya bana elini uzattı ve derme çatma masaya doğru ilerledik.

“Pashka” - ne kadar basit ama sevilen bir isim kafamda yankılandı.

Akşam çok eğlenceliydi, oynadık, eğlendik, yüzdük, yine eğlendik. Mutlu Katka ve Pashka'ya bakmaya devam ettim. Ona sarıldı, kimsenin onları göremediğini düşünerek onu gizlice öptü, kalçalarını, uyluklarını okşadı ve parmakları sık sık amına doğru kaydı. Bazen göğüslerini sıkıyordu, gülüp kaçmaya çalışıyordu... Gözlerimi kapadım ve kendimi onun yerinde hayal ettim.

Gece herkes evlerine dağıldı ama ben uyumak istemedim. Sahile gitmek istedim ama sonra biraz sağa döndüm. Ana plajdan biraz uzaklaşıp kumların üzerine oturdum. Sessizlik vardı, yalnızca suyun şıpırtısı, uzaktan gelen sesler ve gürültü. Gözlerimi kapattım ve göreceli sessizliğin tadını çıkardım.

— "Merhaba" sesi aniden çok yakından geldi. Pashka yakınlarda duruyordu.

— Merhaba. Burada ne yapıyorsun? — Onu yanıma oturmaya davet ettiğimde şaşırdım.

- Evet, Katya uyuyakaldı ve ben nedense uyuyamadım, yürüyüşe çıkmaya karar verdim ve sana rastladım. Neden buradasınız?

“Yine tartıştık,” diye karar verdim. Sık sık kavga ediyorlar ama Katya'nın hikayelerine bakılırsa, sonradan şiddetle barışıyorlar.

— Aynı sebepten dolayı.

Çok yakına oturdu. Onun kokusunu duydum, kalp atışlarını duydum. Sanki etraftaki her şey donmuştu ve bizden başka kimse yoktu. O sessizdi ve ben de öyleydim, bu mini cenneti korkutup kaçırmaktan korkuyordum. Benim için bu daha fazlasıydı ama onun için özel bir şey değildi.

—Yüzmek ister misiniz? - aniden şunu önerdi.

"Muhtemelen hayır, mayo giymiyorum," diye yanıtladı utanarak, ancak adamın sunmadığı her şeyi istiyordu.

- Haydi, burada kimse yok, ben de arkamı döneceğim.

Pashka hızla soyundu ve mayosuyla kaldı ve arkasına bakmadan suya koştu. Hâlâ biraz şüpheliydim, birkaç saniye sürdü ve sonunda karar verdim.

Beyaz üst ve şort anında kumların üzerinde kaldı. Sadece dantelli külot giyiyordum. Hızla neredeyse boynuma kadar suya girdim. Su taze süt gibiydi. Beni sardı ve okşadı, en yasak yerlere nüfuz etti.

Pashka derinlere doğru yüzmeyi başardı ve çoktan geri dönüyordu. Yanıma gelince ayağa kalktı. Saçlarından su damlıyordu ve ay yüzünü aydınlatıyordu. Direkt olarak onun mavi gözlerine baktım. Sonsuza kadar sürdü, belki sadece birkaç dakika ya da saniye.

Vicdanım ruhumda “Hayır, yapamazsın” diye bağırdı ve ben bir adım geri çekilip bir taşa bastım. Bacağım büküldü ve neredeyse düşüyordum ama kolları beni yakaladı. Kendimi onun kollarında buldum. Kendini daha fazla tutacak gücü bulamayınca tek hareketle dudaklarını onun dudaklarına bastırdı. Ancak kendisinden herhangi bir cevap gelmedi. Uzaklaştım. Ruhum acılaştı. Kaçmak, saklanmak ya da daha iyisi oradan ayrılıp her şeyi unutmak istiyordum. Ancak bir saniye sonra dudaklarının tutkuyla benimkilere bastırılmasıyla düşüncelerim kesintiye uğradı. Dili ağzımda dolaşmaya başladı ve elleri kalçalarıma uzandı. Ona olabildiğince sıkı sarılmaya çalıştım. Sert meme uçlarım göğsüne bastırdı ve kedim onun şortundaki şişmiş tümseği hissetti. Suyun içinde durup öpüştük.

Bir noktada Pashka beni kalçamın altından yakaladı ve ben de bacaklarımı onun beline doladım. Beni öpmeye devam ederken sudan çıkmaya başladı ve artık sıcak kumların üzerinde yatıyorduk. Elleri vücudunun her yerinde geziniyordu ve ben de ortadan kaybolmasından korkarak kollarımı ve bacaklarımı gövdesine doladım.

Bir noktada Pashka heyecanlı penisini amıma sürtmeye başladı ama benim dantelim ve onun normal mayoları şeklindeki engel buna engel oldu. Ellerimi ondan çektim ve şortunu yanlardan biraz aşağı çektim. Her şeyi anında anladı ve bir saniye sonra bizi durduran hiçbir şey kalmadı.

—Emin misin? - diye sordu yüzüme bakarak. Hiçbir cevaba gerek yoktu. Ben de asasını mağaramın yakınında olacak şekilde hareket ettirdim. Tek hareketle içime girdi ve gözleri büyüdü. Gözyaşlarım akmaya başladı.

"Sen... sen," diye kekeledi.

- Evet - biraz kısık sesle cevap verdi - Sen ilksin ve bunu uzun zamandır istiyordum.

Daha da acı verici hale getirmekten korktuğu için yavaşça içeri girmeye başladı. Ama heyecanım ve arzum acıdan daha fazlaydı ve kendimi ona saplamaya başladım. Daha sonra Pashka temposunu artırmaya başladı ve acının yerini sevinçten mutluluğa bir sürü duygu aldı. Sanki sevgi ve aşk denizinde uçuyor ya da boğuluyor gibiydim. Pashka hayal ettiğim gibi kalçalarımı yoğurdu, göğüslerimi öptü, meme uçlarını emdi. Hayal ettiğim her şey artık gerçek oldu ve hiç bitmemesini istedim.

Zevk artmaya başladı ve yüksek sesle inledim. Vücudum titredi ve sonra olağanüstü ve akıllara durgunluk veren bir şey dalgası beni kapladı. Pashka'yı tuttum ve kendimi olabildiğince yakına bastırdım. Bu pozisyonda donup kaldık.

Sonra adam birkaç hareket daha yaptı ve benden çekildi. Beni kollarına aldı ve tekrar suya girdik. Utanç ve şehveti bedenlerimizden temizleyerek biraz yüzdük. Ancak sudan çıktığımızda heyecanı biraz azalmış olsa da penisi hâlâ sertti. Çok yaklaştım ve elimle yakaladım.

"Gerekli değil" dedi. Yaptığı şeyden utandığını ve bunu unutmak istediğini hissettim. Eşyalarını aldı ve ayrılmak üzereydi.

"Ama istiyorum," dedi talepkar bir şekilde ve dizlerinin üzerine oturdu. Penisi sanki davet ediyormuş gibi seğiriyordu.

Önce onu öptüm ve uzaklaştım. Heyecanlanan eti yeniden seğirdi. Biraz baktıktan sonra ağzıma götürdüm. Pashka eşyalarını kumun üzerine düşürdü. Dilimi şaftın üzerinde gezdirdim, sonra kafayı yaladım ve kararsızca emmeye başladım. Bunu ilk kez yapıyordum ve bu nedenle yanlış bir şey yapmaktan ya da adamı rahatsız etmekten korkuyordum.

Pashka beni bir anlığına kenara çekti ve oturdu. Bacakları artık onu taşıyamıyordu. Yanına oturup okşamaya devam ettim. Adam parmaklarını saçlarımın arasından geçirdi ve yavaş yavaş hızımı düzenlemeye başladı. Ya durakladı, ben yavaş hareket ettim, sonra tam tersine hareketlerin hızını artırdım. Hafif inlemeler duydum.

En sonunda "Bitirmek üzereyim" dedi ve beni uzaklaştırmaya çalıştı. Ancak tam tersine eti daha da güçlü bir şekilde kendime çektim ve birkaç hareketten sonra ağzımda acı bir sıvı hissettim. Açgözlülükle dudaklarımı şapırdatarak onu yutmaya başladım. Bir damla bile kalmayınca geri çekildim ve adamın yanına uzandım. O da uzanıp bana sarıldı.

Ne söyleyeceğimizi veya bundan sonra ne yapacağımızı bilemediğimizden uzun süre sessiz kaldık. Gökyüzüne baktım ve sanki bütün yıldızlar bana göz kırpıyor ve beni destekliyormuş gibi görünüyordu. Bir şey söylemek üzereydim ama hafif bir horlama duydum. Pashka uykuya daldı ya da uyuyakaldı.

Dikkatlice kollarından dışarı çıktım ve zaten sakinleşmiş olan organını örtmek için onu bir tişörtle örttüm. Giyindi, külotunu cebine koydu ve dudaklarına hafif bir veda öpücüğü bırakarak gitti.

Hiçbir şey söylemek, suçlu yüzünü görmek ya da mazeret dinlemek istemedim. Artık mutluydum ve hiçbir şeyin bu duyguyu bozmasını istemiyordum. Yarın o gün olacak, garip bakışlar, ama bu daha sonra olacak, ama şimdi ben onundum ve sadece onundum ve o benimleydi ve daha fazlasına gerek yoktu.

Sabah Pashka ve Katka barışıp yeniden birlikte dolaşmaya başladılar. Ona sarıldı, öptü, kalçasını tuttu ve kıkırdayıp mücadele etti. Artık kıskançlık duymadan baktım, nasıl bir his olduğunu biliyordum. Bu gece o sadece benimdi ve bu değiştirilemez.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Beni doğaya çıkardı
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    70 Views
    Last post by Anonymous
  • Oleg ve ben denize bir gezi nasıl kazandık