Seni bir arabaya bindirdiğimi ve seninle gittiğimizi hayal et tatlım. Seni nereye götürüyorum? Gizli! Bana güveniyorsun ve ben de seni nazikçe dudaklarından öperek olası sorularını yarıda kesiyorum. Mmmmm! Ne kadar tatlısın ama kendini dudaklarından ayırmak imkansız ve ben zevk anlarını uzatıyorum... Gözlerin mutlulukla parlıyor ve gözlerinde muzip bir ışıltı parlıyor.
Yola bakıyorum, arabayı güvenle sürüyorum ve vites kolundaki sağ elim dizimin üzerinde duruyor ve uyluğunuzun iç kısmı boyunca yukarı doğru hareket ediyor. Hissediyor musun? El eteğin en ucuna ulaşıyor ve daha da kayıyor. Donmuş oturuyorsun ve sana dokunmam daha kolay olsun diye bacaklarını sadece hafifçe yanlara açıyorsun. Penisim zaten şişmişti ve kot pantolonumun içinde açıkça görülüyordu. Seni doyurduğunda ne kadar ateşli ve esnek olabileceğini biliyorsun.
Ah, arabayı durdurup seni bacaklarını iki yana açarak kaportaya oturtmayı ne kadar da isterdim! Ama ben sabırlıyım ve yalnızca benim elim senin rahmini alevlendirebilir. Yazın çorap giymeniz o kadar güzel ki! Otoyoldan çıkıp birkaç dakika sonra gölün kıyısına ulaşıyoruz. Bak ne kadar güzel! Güneş parlıyor ve sessizlik var... Sadece sen ve ben! İşte benim sürprizim: gölde bir tatil! Seninle ilgilenmeme izin ver! Ben de ateş yakmak ve önceden yanıma almayı öngördüğüm yemeği masayı hazırlamakla meşgulken, sizi kütüğün üzerine oturtuyorum.
Ben senin aşçınım ve benim için artık sadece sen varsın! Lütfen masaya gelin! Seni battaniyenin üzerine oturtuyorum ve yemek yiyoruz (ama ana yemek hâlâ önde!). Seninle konuşmak, sana bakmak ve yanında olmak benim için ne kadar güzel! Şaka yapma şeklini ve esprilerime bulaşıcı bir şekilde gülmeni seviyorum. Hafif bir esinti ağaçların tepelerini sallayarak serinlik veriyor. Manzarayı hayranlıkla seyretmek için göle bakan bir yere oturuyorsunuz, ben de arkanıza oturup size şefkatle sarılıyorum. Sıcak mısın tatlım? Sana sarılmak, saçlarının kokusunu solumak, burnumu boynuna gömmek ne güzel. Sırtınızla kaslı göğsümü hissediyorsunuz, kendinizi sıcak ve iyi hissediyorsunuz ve ben de size baskı yapmaya, birleşmeye çalışıyorum. Bu cazibeye karşı koyamıyorum ve seni şefkatle boynundan öpüyorum.
Öpücüklerim yavaş, sıcak ve sarmalayıcı. Eller karnınızın üzerinden kayar, göğsünüze doğru yükselir ve bu mübarek yarımküreleri yoğurur. Dudaklarınızdan hafif bir zevk iniltisi çıkıyor, başınızı geriye atıyorsunuz, ben de boynunuzu ve yanaklarınızı öpüyorum. Ellerim önünüzü okşuyor, bluzunuzun altına giriyor, göğsünüzün düğmelerini açıyor ve göğüsleriniz hiçbir engel olmadan zaten ellerimin arasında. Papillalar geriliyor ve onları parmaklarımla ovuyorum, hafifçe çekip çeviriyorum.
Nefes alıp vermeniz daha hızlı hale gelir. Kolonya kokumu duyuyorsun, sıcak nefesimi kulağının yanında hissediyorsun. Sağ elimle eteğinin altına girip uyluklarının içini okşayacağım. Cildim çok yumuşak ve sıcak ama elim daha da sıcak. Daha fazla nüfuz etmemi ister misin? Evet! Elimi amının üzerinde kaydırıyorum ve şimdiden ıslak ve sıcak olduğunu hissediyorum. Ne kadar çabuk tahrik oluyorsun tatlım!
Bu arada, gerçekten çok beğendim! Sembolik külotu kenara kaydırıp parmak uçlarımla kayganlaştırıcınızı alıp klitorisine hafifçe dokunuyorum. Bu dokunuşla her yerin titriyor, elime doğru ilerle. Elinizi elimin üzerine koyuyorsunuz ve birlikte kendinizi okşamaya başlıyorsunuz, bana baskının hızını ve istenilen yerleri söylüyorsunuz. İşte bu, çok ateşli ve ıslaksın! Sanki üstümde yatıyormuş gibi hafifçe geriye yaslanıp bacaklarını daha geniş açıyorsun. İki parmağımı yağlıyorum ve yavaşça oynayarak onları amının içine sokuyorum. Tok hissediyor musun? Hoşuna gitti mi? Parmaklarımı senin içinde hareket ettiriyorum, kulağını emiyorum ve sen benim nefesimi, arzumu hissediyorsun.
Fermuarı açarak serbest bıraktığım penisim elastik bir şekilde sırtınıza bastırılıyor ve kayganlaştırıcıyı hissediyorsunuz. Evet, beni tahrik ediyorsun ve ben zaten seni istiyorum! Benden parmaklarımı daha hızlı hareket ettirmemi istiyorsun ve ben de senin isteğine uyuyorum. Ama şimdi sana emredeceğim! Seni köpek pozisyonuna sokuyorum, eteğini sırtına atıyorum ve külotunu yana kaydırıyorum. Ah, traşlı amın ne kadar güzel! Arkanda diz çöküyorum ve dilimi amının ve anüs halkanın üzerinde gezdiriyorum. Bu senin için beklenmedik bir şey çünkü zaten sana gireceğimi düşündün. İlk başta sıkıyorsun ama sonra rahatlıyor, eğilip kıçını dışarı çıkarıyor, öpücüklerime ve şakacı, sıcak dilime yer açıyorsun.
Her yere nüfuz ediyorum, klitorisini parmaklıyorum, mağaranın içine giriyorum, kıçının girişinde daire çiziyorum. İyi hissediyorsun? Evet, hoşuma gittiğini görüyorum çünkü... kollarınızı popo yarımlarının yanlarına doğru uzatıyorsunuz. Tatlım, beni ne kadar iyi anladın! Anlayışınıza her zaman hayran kaldım! Evet, dilimi al! Dilin klitorisinizi çevrelediğini hissediyor musunuz? Bazen esnektir, bazen yumuşaktır, bazen hızlıdır, bazen yavaştır. Amınızın bu ritim değişikliği sizi delirtiyor! “Zhenya, beni al!” - kendini tutamayarak inliyorsun. Arkasında duruyorum ve penisimin başını girişe getiriyorum. Zevk kapılarınız açık, dudaklarınız dolgun ve aralık.
Başımı küçük dudakların arasından geçiriyorum, klitorisi ovalayıp kayganlaştırıcımla kaplıyorum. Bir kedi gibi eğilip ereksiyon halindeki, gergin organımı yakalamaya çalışıyorsun ama ben buna izin vermiyorum. Burada patron benim! Evet kızım, hepinizin bitkin olduğunu görüyorum ve oğlumu içeri getiriyorum. Ne kadar dar görüşlü olduğunu hissediyorum! Küçük sallanma hareketleriyle içe doğru hareket etmek ne kadar havalı. Zaten senin her yerindeyim, testislerimi kıçına yaslıyorum.
Ne kadar uyum sağladığınızı hissediyor musunuz? Ne kadar ateşli olduğumu hissedebiliyor musun? Ellerimi kalçalarına koydum ve seni kendime doğru çekerek yavaş bir koşuya başladım. Daha hızlı gitmek istiyorsun ve kalçaların bana doğru hareket ediyor. Tamam tatlım, öyle yapacağım. Daha hızlı giriyorum, kalçalarımı kıçına vuruyorum. Aşağıya bakıyorum ve yağlanmış penisimin mağaranıza nasıl girdiğini görüyorum. Ne kadar güzel!!! Evet tatlım, seni hızlı ve sert bir şekilde sikmek istiyorum!
İçinizde hareket ediyor, amınıza çarpıyor. İnlemelerimiz, nefes alışlarımız birleşiyor... "Evet tatlım, sik beni!" - kendini sikin üzerine iterek inliyorsun. Daha daha daha!!! Boşalacağımı hissediyorum ve sana bunu anlatıyorum. "Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh" diye inlersiniz ve anında boşalırsınız, penisin başının şiştiğini ve içinize sıcak sperm attığını hissedersiniz! Bir kaplan gibi zevkle homurdanıyorum ve neredeyse üstüne düşüyorum, kıçına iyice bastırarak tohumumun tüm damlalarını dağıtmaya çalışıyorum. Ne kadar güzel! Sunny, sen en harikasın! Sırtını, boynunu öpüyorum, göğüslerini okşuyorum. Kendimi senden ayıramıyorum! Seni doğaya çıkardığımda pikniğimiz böyle oldu!
Beni doğaya çıkardı ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version