Sakso, Gerçek hikayeler 11. sınıftaydım, okul yılı zaten sona eriyordu ve matematik notlarım arzu edilenden çok uzaktı. Öğretmenimiz gençti, 28 yaşlarındaydı ama kendi prensiplerine göre ondan "güzel gözler" notu alamazdınız.
Okuldan sonra matematikte ekstra derslere kaldım, çünkü bu konuda hiçbir şey anlamadım ve gerçekten de istemedim, bir sonraki derste öğretmenimi baştan çıkarmayı düşündüm.
Size biraz kendimden bahsedeceğim, esmerim, boyum 168, göğüs büyüklüğüm 3, uzun saçlıyım, 18 yaşına yeni girdim. Öğretmenimin adı Andrey Viktorovich, benden daha uzun, yaklaşık 180 boyunda ve ortalama yapıda.
Dersten önce beyaz bir bluz giydim, üst düğmeyi açtım, kısa bir etek ve siyah çoraplar giydim. Öğretmenimi sınıfta bekledim ve sonunda geldi. Her zamanki gibi ciddiydi, öyle bir duvarın baştan çıkarılarak yıkılamayacağı görülüyordu.
Bana hiç umursamadığım teoremleri ve kuralları anlattı, fark etti ama işini yapması gerekiyordu. Doğrudan gözlerinin içine baktım, dudaklarımı ısırdım ve göz kırptım ama Andrei Viktorovich bunu fark etmemişti ve artık daha ciddi hareket etme zamanının geldiğini fark ettim.
Çantamdan bir lolipop çıkardım ve emmeye başladım, Andrei Viktorovich bu dönüşe şaşırdı ve ne diyeceğini bilmiyor gibiydi,
— Andrey Viktorovich, sakıncası var mı?
—hım.. hayır
Utandığını fark ettim ve bana yine matematik anlatmaya devam etti. Tatlı dudaklarımı yaladım ve doğrudan gözlerinin içine baktım..
Birden kafası karıştı ve neyden bahsettiğini unuttu ve dikkatimi dağıtmak için şunu söyledi
— gel görevi al, yapmaya çalış, işin bittiğinde arayacaksın
Görevi aldım ve görevi yapmaya çalışıyormuşum gibi davranarak masama döndüm. Göz ucuyla öğretmenin göğsüme baktığını fark ettim ve bu duvarı kırmamın çok uzun sürmeyeceğini fark ettim..
Başımı kaldırdım ve görevin nasıl yapılacağını anlamadığım bahanesiyle öğretmene yaklaştım. Nasıl yapılacağını anlatmaya başladı ama ben hala anlamadım dedi
— bir sandalye al, yanıma otur ve bunu birlikte yapacağız
—kucağınıza oturabilir miyim?
Cevap beklemeden kucağına oturuyorum, tek kelime söylemeye vakti yok. Tam onun aletinin üzerine oturdum ve birkaç dakika sonra onun eteğimin içinden amımı ittiğini hissettim. Gözlerinin içine baktım, gülümsedim ve işime geri döndüm. Sert penisini hissedebildiğimi fark etti ama hiçbir şey olmamış gibi davrandı.
Bir süre sonra biraz rahatladı ve elini dizime koyup okşamaya başladı. Birkaç dakika sonra onun diktesi altında tüm görevleri tamamladım, kalemimi masanın üzerine koydum ve öğretmene döndüm
—ofisiniz çok sıcak (saçımı geriye atıp ensemi göğsümde düzeltiyorum)
—şimdi pencereyi açacağım (öğretmen şaşkınlıkla dedi ve pencereyi açmaya gitti)
— (Bacak bacak üstüne atarak öğretmen masasına oturdum) Andrey Viktorovich, bugün son dersimiz, teşekkür etmek isterim...
— (gözleri yandı ve bedenimi inceledi ama zihni bunun yapılmaması gerektiğini anladı) Minnettarlığını memnuniyetle kabul ederdim, ama kabul etmediğimi anlıyorsun...
Sözünü bitirmesine izin vermeden onu kravatından tutup kendime doğru çektim ve dudaklarından şefkatle ve tutkuyla öptüm... omuzlarını, boynunu okşadım, saçını geriye çektim ve dilimle diliyle oynadım... bacaklarıyla öğretmenin beline sarıldı ve daha sonra vücuduma dokunmasına izin verdi..
- hala beni istediğinden şüphen mi var? Sert sikini pantolonunun içinden okşayarak sordum
— mmm, hayır..
—belki kapıları kapatabilirsiniz?
Öğretmen hızla kapıyı anahtarla kapattı ve beni tekrar öpmek için bana daha yakın bastırdı.. O eteğimi çıkarırken ben de gömleğinin düğmelerini çözdüm.. gömleği kenara fırlatıp başladım. kemerini çözmek için. pantolonun üzerinde..
Sonra onu bir sandalyeye ittim, dizlerimin üstüne çöktüm, penisini elime aldım ve Andrey'nin gözlerine bakarak dilimi tüm penis boyunca gezdirdim.. saçımı tutarak her hareketimi izledi ve elleriyle diğer eliyle omzumu okşadı.. Sikini tamamen ağzıma doğru yavaşça yuttum, aletinin hoş tadının ve başını geriye atarak yaptığı inlemelerin tadını çıkardım..
Sonra beni kaldırdı, masaya yüz üstü yatırdı ve külotumu çıkarmaya başladı... zaten tamamen ıslanmıştı, onları bir kenara attı ve kıçımdan kaldırıp oturttu masanın üstünde. Bluzumu çıkardım, sutyenimi tek hareketle çıkardı, dudakları göğüslerimin üzerine düştü.. Meme uçlarımı diliyle okşadı, ısırdı, parmaklarıyla çekti..
Sonra gözlerimin içine bakıyor, göğüs uçlarımı acı verici bir şekilde kıvırıp tepkime bakıyor. Gözlerimi kapattım, başımı geriye attım ve acıyla inledim... gözle görülür şekilde hoşuna gitti ve beni tüm tutkuyla öptü, elini amcığıma indirdi... ne kadar ıslandığını hissederek gülümsedi ve şöyle dedi:
- sen benim tatlımsın..
Masanın kenarına oturdum, bacaklarımı daha da genişlettim.. Andrey penisinin başını amımın üzerinde hareket ettirmeye başladı, zevkle inledim.. ve sonra aniden bana girdi, gözlerimi kocaman açtım ve şaşkınlıkla çığlık attı.. beni sikmeye devam etti. , girdiği her hareketle daha da derine.. diğerleri arasında şüphe uyandırmamak için sessizce inledim.. beni öptü ve aniden topların yanına girdi, ben de öpücüğün arasında zevkle inledim ve bacaklarımla beline sarıldım...
Yaklaşık 10 dakika sonra penisini benden çıkardı, bol miktarda kayganlaştırıcı maddeyle kaplıydı, dizlerimin üzerine çöktüm ve tekrar emmeye başladım.. penisime dokunduğumda ellerimi dövdü, bu yüzden ellerim olmadan emebildiğimi söyledi, ellerimi geri çekmemi emretti, tüm emirlerine uydum.. sonra iki eliyle başımı tuttu ve beni ağzıma sikmeye başladı, doğrudan boğazıma gitti.. Sonra beni kaldırdı, göğsümü masaya koydu ve arkama geçti... önce nazikçe ve dikkatli bir şekilde içime girdi, sonra "kötü kız" diyerek bana şaplak atmaya başladı.. sonra tamamen içeri girdi. beni durdurdu ve ellerimi arkadan bağlayarak bağladı.. sonra beni tekrar öyle hızlı ve derin bir şekilde sikmeye devam etti ki artık inlemelerimi tutamadım ve eliyle ağzımı kapattı ve beni becerdi, sarıp sarmaladı saçlarım yumruğunun etrafında..
Bir süre sonra, içeride her şeyin titreştiğini hissediyorum, ama durmuyor ve daha da hızlı sikişiyor.. sonra son saniyede sikini çıkarıyor ve kıçına ve sırtına boşalıyor, ağır nefes alıyor ve inliyor aynı zamanda....
Öğretmeni baştan çıkardı ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version