Herkese merhaba!
Biz evli bir çiftiz, evli bir çiftin veya sadece bir M ve F çiftinin, seks partisi ve partner değişimi olmadan 2-3 saatliğine ortaklaşa bir sauna/hamam kiralamasını reddetmeyeceğiz. Kim gerçekten hazır, kişisel bir mesajla yazın, detayları tartışacağız (Moskova).
Herkese merhaba! Biz evli bir çiftiz, evli bir çiftin veya sadece bir M ve F çiftinin, [url=viewtopic.php?t=5340]seks[/url] partisi ve partner değişimi olmadan 2-3 saatliğine ortaklaşa bir sauna/hamam kiralamasını reddetmeyeceğiz. Kim gerçekten hazır, kişisel bir mesajla yazın, detayları tartışacağız (Moskova).
Biz evli bir çiftiz, evli bir çiftin ya da sadece bir M ve F çiftinin birlikte 2-3 saat boyunca bir sauna/hamam kiralamasını, seks partisi ve eş değişimi olmadan, birbirimizi gözetlemeyi veya...
Merhaba. Doğum günümde, zaten nadir bulunan bir misafir telgrafımdan bana bir tebrik gönderdi ve suları sınamak yerine bir diyalog başladı. Uzun zamandır iletişim halinde değiliz ama belki yılda bir...
ŞİMDİ 23 yaşında olan Oleg, ben de 11 yaşındayken bile onu bir oral seks ile üfledi. Bugün beni bir kız gibi giydirdi ve beni Anatoly Petrovich'e götürdü ... Yastığı sararak, kanepeye uzandım, kıçımı...
Kuzeyde küçük bir kasabada büyüdüm ve her yaz güneydeki akrabalarımı, teyzemi ziyarete giderdim. Onun büyük bir ailesi var; dört kız kardeşim ve ağabeyim. İki odalı bir daireleri vardı. Birinde...