Eski temas halindekadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Eski temas halinde

Post by Anonymous »

Merhaba. Doğum günümde, zaten nadir bulunan bir misafir telgrafımdan bana bir tebrik gönderdi ve suları sınamak yerine bir diyalog başladı. Uzun zamandır iletişim halinde değiliz ama belki yılda bir kez yazarım.

Ben 31 yaşındayım, o 24 yaşında, daha önce de bir ilişkimiz vardı, ama çok uzun sürmedi ve hatta ilk kızımdan ayrıldıktan sonra burada forumda oturup konuları incelemek zorunda kaldığım dönemde bile.

Sonra ben 24 yaşındaydım, o ise 17 yaşındaydı. Başlangıçta onu destek olarak kullandım ama onun inisiyatifiyle onunla bir ilişkiye girdim.

Kız sağlam bir 6, ben o sıralar 5'e yaklaşıyorum. Yaşının ötesinde akıllı olan o benim kişisel motivasyon kaynağımdı, neşeli ve havalı bir katkıydı. Ama kızın tuhaf bir karakter özelliği vardı: Eski sevgililerini arkadaşlık bölgesinde tutuyordu, yani onlarla iletişim kuruyordu ve doğal olarak bunu biliyordum.

Eski ilişkiden pek uzaklaşmadım - burada yeni sıkıntılar var, yazışmalarda durum o kadar çılgınlığa ulaştı ki ilişkinin acilen bitirilmesi gerekiyordu. Ben ve sümüğümüz, onun eski sevgilileri ortalıkta dolaşıyoruz ve suratımıza yumruk yemeyi bekliyorlar (ben de öyleydim ve yedim), bu aslında sonunda ayrılmamız üzerinde daha da büyük bir etkiye sahip oldu.

Bundan sonra da uzun bir süre, tam da ben yeni bir ilişkiye girene kadar diyaloglarını sürdürdüler. Savaş başlayana kadar iletişim azaldı. 

Daha sonra artık onun şehrinde yaşamıyordum, tesadüfen doktor olarak görev yapmak üzere ayrıldığını öğrendim ve bu beni çok şaşırttı. Sanki bir ilişkim varmış gibi görünüyordu, birkaç kez aramaya çalıştım ama kimse cevap vermedi. Tamamen deneyim yüzünden, çünkü durumun ne olduğunu kendiniz anlıyorsunuz.

Kısa bir süre sonra, gıyaben tanıdığım arkadaşı bana mevcut tüm anlık mesajlaşma programlarından yazdı ve o zamanlar pek iyi bir şekilde iletişim kurmadık. Ama gidişat herkesi bir araya getiriyor, nasıl olduğunu, elimizde ne olduğunu tartıştık, diyalog bitti gibi görünüyor. Endişelenmemek için bana eski sevgilimle her şeyin yolunda olduğunu ve bunu yapmasına izin verilmediği için aramalarıma cevap veremeyeceğini söyledi.
Bir süre sonra arkadaşıyla diyaloğa devam ettik, çok yakın iletişime başladık, birbirimize her gün iyi günler diledik, fotoğraf alışverişinde bulunduk ve tabii ki eski sevgilimle biraz tartıştık. Arkadaşı bir ilişki içinde olduğunu söyledi, adam onun kimseyle, özellikle de erkeklerle iletişim kurmasını yasakladı.

Görünüşe göre ikimiz de bu iletişimden yorulmuştuk; nedenini bilmesem de flörtleşmeye dönüşemedi ama öyle oldu. Sessizlik var gibi görünüyor ama altı ay sonra eski sevgilim telgrafta görünüyor, kolay bir diyalog başlıyor ama burada bir hata yapıyorum: Ona ilgi gösteriyorum. Fotoğraf alışverişinde bulunduk, sohbet ettik, hepsi bu.

Sonra doğum günüme kadar bir sessizlik oldu. Temelde ne zaman bu hastalığa sahip olduğunu biliyordum ve elbette o kişiyi rahatsız etmedim. Üstelik hayattaki önceliklerim çok değişti. İlk yazışmanın üzerinden bir yıl geçti.

Doğum günümde hoş bir diyalog vardı, ancak onun benim kişisel hayatımla, çocukların varlığıyla çok yakından ilgilenmesi beni endişelendirdi ve buna şaka yollu yanıt verdim nafaka ödemiyorum. Biraz belirsiz, ama aynı soruyu tekrarladı, ben zaten hiçbirinin olmadığını, genç ve kendi kendine yettiğim için evlenmedim, bu da görünüşe göre onun onayını almış. Sonra ona aynı soruyu sordum, tamamen terbiye adına, o da bana biraz, artık kimsenin onu umursamadığını çünkü sadece nasıl olduğumu bilmek istediğini söyledi. Yani bu, eski sevgililere olan ilgiyi açıklıyor. Benden bir sürü yıldızla karşılaşan eski arkadaşının doğal olarak onunla nasıl diyalog kurduğunu sordum. Bu da elbette kafa karıştırıcı.

VK'daki eski fotoğrafları paylaştık, arkadaşım olmayan arkadaşımın nasıl olduğunu öğrendim, onun (arkadaşının) Uzun zamandır benimle sadece eski sevgilimle ilgili bir diyalog yürütmüyorum. Ona kendisi hakkında sadece iyi şeyler söylediğini ve diyaloğu bitirmişiz gibi göründüğünü belirten bir ekran görüntüsü gönderdim. Bir hafta boyunca kimse kimseye yazmazken, özellikle de her zaman yakın olduğumuz ortaya çıktığından beri yazma arzusu var.

Aralık ayına kadar Kiev'deydim ve o da o zaman Donbass'a doğru yola çıktı. Şu anda birbirimizden 100 kilometre uzaktayız, yani birbirimizi rahatlıkla görebiliyoruz. Ona nerede olduğumu ancak ne yaptığımı bildirdim ve ayrıntılı bilgi yazmadım.

Konu forumun yarısına yayılacağı için diyalogları taşımanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. 

Tartışma konusu: Ona bir şeyler mi yazmalı, dostane ilişkileri sürdürmeli mi, yoksa onu kazanmalı mı? Az çok ayağa kalktım, ondan önceki halime kıyasla o da yaşlandı, belki kafasındaki o eksiklikler çoktan gitti ve hayatta daha önemli şeyler düşünmeye başladı. 17 yaşındayken.
Onu kişi olarak seviyorum, çok hoş ama aktif bir eylemde bulunmak istemiyorum.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post