Merhaba sevgili okuyucular! Bu nedenle, bu yılın baharının başlarında benim ve nikahsız eşimin başına gelen bir hikayeyi sizinle paylaşmaya karar verdim.
Adım Alexander, 32 yaşındayım, Larisa adında bir kadınla bir buçuk yıldır medeni evlilik yaşıyorum, kendisi 34 yaşında, düzenli olarak birlikte ziyaret ettiğimiz spor salonunda tanıştık. Dürüst olmak gerekirse, o gerçekten şehvetli bir orospu, muhtemelen bu beni ona resmi bir teklifte bulunmaktan alıkoyuyor, elbette bir kadın kocası için yatakta fahişe olmalı, ama Larisa bir şey... Birçok cinsel ilişki yaşadım partnerim ama yatakta onun kadar iyi olan kimseyle birlikte değildim!
Orta boylu bir kadın, dar belli ve geniş kalçalı bir esmer, dördüncü büyüklükte büyük, elastik göğüsleri var ve bana öyle geliyor ki, sonsuza dek şişmiş meme uçları, onu öpmek istiyorsun durmadan kocaman dolgun dudaklar...! Kesinlikle seksi ve çeşitliliği seviyor, kesinlikle her yerde sevişiyoruz, her zaman bizim için yeni ve ilginç bir şeyler buluyoruz.
Bu yılın Mart ayında arkadaşlarımız bizi saunalarını ziyaret etmeye davet etti; tüm olanaklara sahip büyük bir kır evinde yaşıyorlar. Arkadaşlarımız karı koca Gena ve Angela, Gena 41 yaşında, Angela 38 yaşında, sıska bir çift değiller, Gena uzun ve dolgun, Angela uzun değil, dolgun, büyük göğüslü ve dolgun kalçalı, dürüst olmak gerekirse, bazen beni heyecanlandırıyor ve sık sık Larisa'yı beceriyor, Angelka ile nasıl yattığımı hayal ettim... iki küçük çocukları var ve o gün onları büyükannelerinin yanında kalmaları için gönderdiler ve kendileri hepimiz için bir tatil ayarlamaya karar verdiler.< /p> Öğle yemeği civarında onların evine vardık, mangal yaptık, içmeye başladık ve saunaya gittik. Orada harika bir buhar banyosu yaptık, ardından rahat koltuklara oturup içmeye devam ettik.
Doğal olarak erotik konularda bazı konuşmalar yapıldı. Üstelik her şey buna katkıda bulundu. Gena ve ben mayolarla oturuyorduk, hanımlarımız mayo giymişti, Lariska'mın şekliyle gurur duyuyordum ve zaten oldukça sarhoş olan Genka'nın ona baktığını gördüm, elbette dolgun, seksi Angela'sına dikkat ettim ve önerdim şerit kartlar oynuyor... Bayanlar biraz utandık ama herkes bu teklifi beğendi ve Gena ve ben ve Angela ve Larisa olmak üzere çiftler halinde oynamaya başladık.
İlk kaybeden kadınlar oldu ve mayolarının üstünü çıkarıp güzel göğüslerini açığa çıkarmak zorunda kaldılar. Her iki meme ucunu da dikkatlice inceledikten sonra çok az kaldığını fark ettim, penisim şişmeye başladı ve bundan utanmadım. Sonra kaybettik ve doğal olarak hanımların alkışları arasında mayolarımızı çıkardık. O sırada penisim zaten dikleşmişti ve Angela'nın yakından ilgilendiğini fark ettim ama bunu göstermedim. Üçüncü partiyi atmaya başladı, Genka zaten çok sarhoştu, af diledi ve bir dakika sonra döneceğini söyleyerek tamamen çıplak bir şekilde yan odaya gitti. O olmadan oynamadılar, beklemeye karar verdiler ve üçümüz biraz daha içtik. Heyecanlanan Larisa'm kendine yer bulamadı ve daha fazla dayanamayarak benden kendisiyle beş dakikalığına saunaya gitmemi istedi, Anzhelka da beklemeyi nezaketle kabul etti...
Doğruca saunaya değil duşa gittik, kapıyı arkamızdan kapattık, suyu açtık, tutkuyla öpüşmeye başladık, birbirimizin dilini okşadık, sonra Lariska dizlerinin üstüne çöktü ve açgözlülükle şişmiş yüzümü emmeye başladı penis, iki elimle başını tuttum ve Angela'nın beni emdiğini hayal ettim... Lariska yoğun bir şekilde emdi ve sol eliyle kel tıraşlı amını parmakladı...
Ağzının tadını çıkardıktan sonra onu kaldırdım, kulağıma fısıldadı: "sik beni...", onu kendime çevirdim, derinden eğildi, lavaboya yaslandı, güzel kalçalarını genişçe açtım ve amını yalamaya başladı, yüksek sesle inledi, aşk sıvıları ondan aktı, sonra anüsünü yaladıktan sonra penisimi onun amına yönlendirdim, kolayca içine girdim ve hızlı bir şekilde onu sikmeye başladım, klitorisini benim ile uyararak el... yaklaşık dört dakika sonra tutkuyla geldi, iniltisi bir çığlığa dönüştü, bu beni daha da tahrik etti ve ben hızlandım, iki elimle onun büyük göğüslerini tuttum, tıkanmış meme uçlarını avuçlarımda hissederek ona yaklaştım vajina... arkasını döndü ve dudaklarımız tutkulu bir öpücükle birleşti...
Lariska tuvalete oturdu, içinden sperm aktı, külotunu giydi ve masaya döndük. Bizi görünce Angela orada ne yaptığımızı hemen anladı, mayosuzdum ve yakın zamanda şişmiş penisimin nasıl düştüğünü fark etti, ama masaya oturup Angela'nın çıplak göğüslerini görünce yeniden heyecanlanmaya başladım, o az önce yan odada bulunduğunu ve Gena'nın orada sarhoş olarak uyuyakaldığını söyledi ve onu beklememeyi, kart oynamaya devam etmeyi önerdi. Lariska ve ben de aynı fikirdeydik. Biraz daha içtikten sonra oyun ivme kazandı ve Angelka kaybetti, külottan başka bir şey giymiyordu, hemen çıkardı, hafifçe kızardı, kedisi tıraş edilmişti ama kasık bölgesinde üçgen sarı saçlar vardı. Görünüşüyle beni heyecanlandırdı ve penisim hemen karşılık verdi. Larisa bunu fark etti ve bana göz kırptı. Tekrar oynadık, Larisa kaybetti ve hiç utanmadan külotunu çıkardı. Üçümüz çıplak kaldık ve artık oynama isteğimiz kalmamıştı.
Larissa tekrar heyecanlandı, biraz daha içtikten sonra masanın yanında penisime dokunmaya başladı, bu Angela'yı hiç rahatsız etmedi ama tam tersine onu heyecanlandırdı, seks hakkında konuşurken eğlendik, kim neyden hoşlandı pozisyonlar falan... Sonunda utangaç olmayı bıraktıktan sonra Larisa'ya sikişmek istediğimi söyledim, Angela'yı yalnız bırakmanın kibarlık olmayacağını söyledi ve sonra Larisa'dan beklemediğim bir şey duydum, dedi. : “...Angela bize katılmadığı sürece... Sakıncası var mı, Sevgilim?” Biraz şaşırmıştım, elbette sakıncası olmadığını ve iki kişiye yetecek kadar gücüm olduğunu söyledim.
Larissa, Angela'yı kanepemize oturmaya davet etti, Larisa'nın yanına oturdu, o da orada sikimi salladı... Angela oturdu, Larisa göğüslerine dokunmaya başladı ve onun onurlu, kıvrımlı vücuduna odaklandı, ben de onu destekledim Angela'ya iltifat ederek, heyecandan ziyade hafifçe kızardı, Larisa başını aldı, dolgun dudaklarına doğrulttu ve bir öpücükte birleştiler... tutkuyla öpüştüler, Anzhelka eliyle Lariska'nın klitorisini okşamaya başladı ve Larisa beni çekti daha hızlı... sonra Larisa kanepede dört ayak üzerinde durdu, yüzü bana dönük ve bana oral seks yapmaya başladı, Angela arkadan amını yalıyordu, Larisa'yı saçından tuttum ve tempoyu ayarladım, Angela özenle yaladı ve parmaklarıyla yardımcı oldu, diğer avucuyla orospunun güzel kalçalarını okşadı...
Sonra Lariska Angela'ya döndü ve tekrar içeri çekildiler, Larisa amına dokundu ve şöyle dedi: "mmm, evet, hepiniz sızdırıyorsunuz, bir an önce Sashka'nın üzerine oturun..." ve buna gerek yoktu onu ikna etmek için kanepede uzanıyordum, Angelka hemen kıvrımlı vücuduyla penisimin üzerine atladı, tutkuyla öpüştük ve o da bana binmeye başladı, açıkça eğleniyordu... sonunda oldu... ondan keyif aldım düzgün vücutlu formlar, atlayışlarıyla pelvisimi zamanında hareket ettiriyor ve büyük göğüslerini okşuyor, ellerimle onun dolgun kalçalarını tuttum, gittikçe daha yüksek sesle inledi, Lariska yakınlarda izledi ve yoğun bir şekilde kedisine mastürbasyon yaptı, bizi izlemekten daha az zevk almıyor.
Angelka gittikçe daha hızlı atladı ve çok geçmeden yüksek sesle inleyerek dudaklarını ısırdı, geldi, sırtını derinden büktü, eliyle klitorisini ovuşturdu, fışkırttı, üzerime büyük miktarda sıcak, yapışkan sıvı aktı. Anzhelka aşağı indi ve Lariska'm onun yerini aldı, bana sıkıca bastırdı ve ben özenle onu kedi içinde becerdim Anzhelka onun arkasında durdu ve Larisa'nın göğüslerini yoğurdu, sonra Lariska Angela'yı kanepeye koydu, köpek stili ayağa kalktı ve yalamaya başladı onun ve ben de arkasına oturdum, ancak bu sefer onun dar anüsüne girdim, nelerden hoşlandığını biliyordum... Bir süre sonra Angela tekrar geldi, meyve sularını Larisa'nın yüzüne sıçrattı, sevgilisinin kıçını siktikten sonra gittim Angela'ya yaklaşıp ağzına verdi, hiç tereddüt etmeden aletimi derinden boğazladı ve birkaç dakika sonra yüzüne geldim, dudaklarını, burnunu ve gözlerini doldurdum...
Birbirimizin tadını çıkararak kanepeye uzandık, ben ortadaydım ve bu güzel bayanlara sarıldım, sonra Anzhelka yüzünü yıkamaya gitti ve külotunu giydi, Gena'ya hiçbir şey söylememesini istedi, Larisa ve ben destekledik ama karşılığında onu birlikte vakit geçirmeye davet ettik ve kendisi de anal seksi öğretmemiz şartıyla bunu memnuniyetle kabul etti, çünkü kendisi hiç denememişti ve kocası da bazı nedenlerden dolayı bunu küçümsemişti.
O zamandan beri üçümüz en az haftada bir kez buluşuyoruz, kural olarak bu bizim evimizde oluyor, Anzhelka anal seksi seviyor ve Genka hiçbir şeyden şüphelenmiyor!
Eşimle saunada üçlü ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version