Eşim üçlü yapmayı kabul etti. Şimdi bunu yapmaya değer mi bilmiyorumGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Eşim üçlü yapmayı kabul etti. Şimdi bunu yapmaya değer mi bilmiyorum

Post by Anonymous »

Merhaba. Bu forumu çok seviyorum ve düzenli olarak okuyorum. Geçen yıl evlendim, ondan önce de çıktık ve birkaç ay birlikte yaşadık. Kendi yaşayacak yerimiz olmadığı için henüz çocuk getirmek için acelemiz yok. Şimdilik sadece bunun için para kazanıyoruz. Konut sorununu iki yılda çözmeye yetecek kadar kazanıyoruz. Eşim henüz doğum iznine çıkmıyor ve bunun kazara olmasını önlemek için hap kullanıyor.
Bu forumu okuduktan sonra karımın başka bir adamla seks yapmasına karşı korkunç bir arzu duydum. Bundan sadece bir ay önce ona bundan bahsetmiştim. Muhtemelen herhangi bir kız bunu hemen kabul etmez. Eşim de hemen benim aptal olduğumu söyledi. Bir dahaki sefere bu konuyu konuşmaya başladığımda gözlerinin parlamaya başladığını gördüm. Artık artık umursamıyor ve kiminle ve hatta ne zaman olacağı konusunda belirli bir plan var. Şimdi korkuyorum çünkü bunun bugün olması gerekiyordu. Bu yüzden dün gece boyunca uyuyamadım, eşim de çığlık atıyordu. Sabah olmadan bir saat uyuyakaldım, uyandım ve eşim mutfakta bir şeyler yapıyordu, görünüşe göre kendini sakinleştirmek için. Muhtemelen bütün gece uyuyamadım. Evde durum bir şekilde gergin. Bu kadar zor olacağını hayal bile edemiyordum. Bilmiyorum, belki ona artık bunu istemediğimi söylerim. Bugünkü ruh halim öyle ki artık ne istediğimi bilmiyorum. Eşimle üçlü yapmayı planladığımız adam bu gece bizimle birlikte olmalı. Karım ondan hoşlanıyor, yakışıklı ama henüz neyin peşinde olduğumuzu tam olarak bilmiyor, gerçi ben onun baştan çıkarıcılığa yenik düşeceğinden eminim, çünkü karımla benim zaten özel olarak geliştirilmiş bir planımız var ve bu büyük ihtimalle mümkün. işe gidiyorum ve karım da güzel bir kadın. Eşimin ve benim buna ihtiyacımız olup olmadığı benim için açık bir soru.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post