Eşim aldattı ve şimdi geri dönmek istiyor. Buna nasıl tepki verilir? ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Eşim aldattı ve şimdi geri dönmek istiyor. Buna nasıl tepki verilir?
İki yıl önce, birkaç yıl önce üniversitede birlikte okuduğum Tanya adında bir kızla evlendim. Uzun boylu ve dolgundur (boyu yaklaşık 180, ağırlığı yaklaşık 80-90). Aksine spor salonuna gidiyorum, şişmanlamıyorum ama boyum 165. İki hafta önce beni aldattığını öğrendim. Tanya köye gitti, ona sürpriz yapmaya karar verdim ve anlaştığımızdan 3 gün önce geldim. Akşam köye vardım ve onu hamamın içinde, aynı anda onu siken iki adamla birlikte buldum. Buna nasıl dayandılar bilmiyorum ama orası gerçekten sıcaktı ve yine de bu sıcakta sevişmeyi başardılar. Adamlardan biri şişmandı, postta da yaklaşık 180 boyundaydı, ikincisi ise en az 190 ya da daha zayıftı. Doğal olarak karımı hemen kovdum. Eşimle iki haftadır konuşmuyorum, dün aradı, özür diledi, başıma ne geldiğini bilmiyorum dedi, özür dilerim, sadece sana ihtiyacım var. Çok arzulandığımı hissettim ve aynı zamanda sarhoştum vesaire, üzgünüm, üzgünüm, çok tatlısın, seninle yaşamak istiyorum. Buna nasıl tepki verilir? Bir yandan bunu affetmek imkansız, diğer yandan geri dönmeyi neden bu kadar çok istediğine şaşırıyorum. Belki düşündüm ve farkettim. Daha kısa olduğunu bilmiyorum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version