Eşimin iki sevgilisi var, biriyle sık sık buluşuyor, onu tanıyorum ve buluşmalarını her zaman benimle koordine ediyor (bu beni çok heyecanlandırıyor). Bu ilişkilerde bazı tabularımız var, örneğin: anal seks. Eşimin sadece benimle anal seks yaptığı konusunda hemen anlaştık, ancak son zamanlarda bu tür bir seks yapmasına izin verilmesini istiyor ve sevgilisi bunu düzenli olarak ima ediyor.
Onlara izin verip vermeyeceğimi bilmiyorum? tavsiye ihtiyacı!?
Eşimin iki sevgilisi var, biriyle sık sık buluşuyor, onu tanıyorum ve buluşmalarını her zaman benimle koordine ediyor (bu beni çok heyecanlandırıyor). Bu ilişkilerde bazı tabularımız var, örneğin: anal seks. Eşimin sadece benimle anal seks yaptığı konusunda hemen anlaştık, ancak son zamanlarda bu tür bir seks yapmasına izin verilmesini istiyor ve sevgilisi bunu düzenli olarak ima ediyor. Onlara izin verip vermeyeceğimi bilmiyorum? tavsiye ihtiyacı!?
İki yıl önce, birkaç yıl önce üniversitede birlikte okuduğum Tanya adında bir kızla evlendim. Uzun boylu ve dolgundur (boyu yaklaşık 180, ağırlığı yaklaşık 80-90). Aksine spor salonuna gidiyorum,...
Bu hikaye oldukça yakın zamanda yaşandı. Kocamın arkadaşı terfi etti ve bu olayı arkadaşlarıyla birlikte bir Çin restoranında kutladı. Saat 10'da kocam aradı ve ışıkların söndüğünü, herkesin sarhoş...