Eşim siyahi bir adamla nasıl aldattı?seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Eşim siyahi bir adamla nasıl aldattı?

Post by Anonymous »

Masha'nın beni aldattığını her zaman biliyordum. Bu, birçok dolaylı işaretten açıkça görülüyordu. Haftalarca seks istemedim ama kendime her zamankinden daha fazla baktım. Ve am her zaman traş edilmiş ve pudralanmıştı. Ya çantalarında kullanmadığımız çeşitli kayganlaştırıcılar ve prezervatifler buldum, sonra sihirli bir şekilde ortadan kayboldular. Genel olarak o ve ben nadiren doğum kontrol hapı kullanırdık, ancak onlar olmadan duyular çok daha iyi ve daha hoş. Birkaç kez tanımadığım numaralarla telefon yazışmaları buldum. Daha doğrusu rakamlar hiç imzalanmamıştı. Her halükarda, ona hiçbir şey anlayamadım veya ona hiçbir şey sunamadım, ancak ana önemli mesajları uzun zaman önce sildiği açıktı.

Bu uzun süre böyle devam edemezdi ve güzel bir gün, oldukça sarhoşken, vatana ihanetle ilgili soruyu doğrudan konuya sordum. Uzun süre reddetti, yana baktı, sanki bir tavadaymış gibi mümkün olan her şekilde kıvrandı, ama yine de bir erkekle gündelik seks yaptığını itiraf etti. Bunu uzun süre konuştuk ama Maria'nın beni aldattığını anladım. Tanınmayan bir adamla sıradan bir seks yapmadı. Daha doğrusu, böyle bir seks olabilir, ancak bu ihanetin tek gerçeği olmaktan çok uzaktı. Maalesef eşim beni aksi yönde ikna edemedi. Bu konuşmanın ardından aileyi kurtarmak için ya "anlayıp affetmem" ya da onun sola gitme girişimlerini kontrol etmem gerektiğine karar verdim.

Manhattan'ın en havalı aşıkları listesinde ilk 10'da olduğumu söyleyemem ama eşimin partner listesinden de düşmek istemedim. Ailemizi kurtarmanın tek yolunun şu olduğunu buldum: Üçüncü bir adamı yatağımıza davet ediyoruz ve her ihanetin tarafımdan bilinmesini sağlıyoruz. Ve onun için sevgilileri kendim seçmem daha da iyi ve bu bir tür cinsel oyuna dönüşüyor. Bazı dergilerde uzun süredir birlikte olan partnerlere cinsel oyunlar eklemenin ilişkinin sıcaklığını önemli ölçüde artırdığını okumuştum. Aldatılma konusundaki ilk konuşmamızdan yaklaşık bir hafta sonra eşime sevgili seçme kararını verdim. Yatağımızdaki üçüncü kişinin tanıdığımız biri olması imkânsızdı. Büyük ihtimalle Masha, ortak erkek tanıdıklarımızın çoğuyla uzun zaman önce yattı ve sikişmek üçümüz için hiç de hoş olmayacak ve aynı zamanda herkes durumun saçmalığını anlayacak. Bu nedenle, bu tür yeni cinsel duyumlar sırasında tamamen rahatlamak için üçüncü kişinin ne bana ne de ona tamamen yabancı olması gerektiğine karar verdim. Neyse ki, modern New York'ta, küçük bir ücret karşılığında evli bir çiftin yatağına katılacak bir adamı kolayca bulabilirsiniz. Benim şartlarım çok basitti; Masha'nın yalnızca benim gözetimim altında ve kişisel olarak seçtiğim bir adamla seks yapması. Sıradan ilişkiler olmamalıdır, aksi takdirde boşanma olur. Temelde ona aşık oldum ve boynuzlu bir adam gibi olacağım. Ruhumun derinliklerinde bir yerlerde bu aktiviteye karşı bir bağımlılığım vardı. Aksi takdirde tüm bunları kabul etmezdim ve karımı elimde tutmak için bu kadar ilginç bir plan yapmazdım.

Eşimle konuştum ve onun çoğu modern kızdan çok az farklı olduğunu öğrendim. Büyük ve güçlü penisi olan iri yapılı erkeklerden hoşlanıyor. Hiç düşünmeden tanınmış bir site açtım ve ona penisinin 25 cm olduğunu garanti eden sağlıklı bir siyahi adam buldum, onu bir sonraki hafta sonuna davet ettim, ödemeyi havale ettim ve beklemeye başladık. Sevgilime partner seçerken en başından beri heyecanlandığımı söylemeliyim. Oldukça ilginç bir duygu. Sonuçta, bu adamın gerçekten iyi olacağını ve karımı %100 tatmin edeceğini ve onu sadece kirli sikiyle dürtmekle yetinmeyeceğini bilmek istemiyordum. Neyse ki ilk kez aradığım siyahi adam işini kesinlikle bilen gerçek bir profesyonel çıktı. Eğlencemiz için küçük bir otel odası kiraladık.

Kimseyi filme çekecekleri konusunda uyarmadım ve kimse de kararıma karşı çıkmadı. Eşimin bu siyahi adama oral seks yapmaya başladığı ön sevişme anından itibaren çekime başladım.

Partnerinin gerçekten de oldukça büyük penisi olan, iri, siyahi bir genç adam olduğu ortaya çıktı. Ama 25 cm değildi orası kesin. Beni en çok şaşırtan şey, karımın sakince bir yabancıya oral seks yapması değil, penisi hiçbir sorun yaşamadan dibine kadar yutabilmesiydi. Ben alıştım çünkü bana oral seks yapıp sikimi yere kadar yutuyor, 15 cm'lik boyumu hiç fark etmiyor, modern toplumdaki her kızın bunu yapabileceğini düşünüyorum. Ama bu siyahi adamın 25 cm'lik kısmını rahatlıkla yutabilmesi benim için bir keşif oldu. Neden boğulmadı ya da öksürmedi? Adamın gözlerine baktım ve karımın sözlü becerilerine onun da şaşırdığını gördüm. Tabii ki Masha'nın karım olduğunu bilmiyordu. Bizim bu şekilde eğlenen eksantrik çiftlerden biri olduğumuzu düşünüyordu.

Karısı uzun beyaz çoraplar ve beyaz bir kazak giyiyordu. Ama başlangıçta külot giymiyordu, ne zaman çıkarmayı başardığını bile hatırlamıyorum. Bu tür giyim, bu kızın şu anda seks yapmaya hazır olduğunu ve hiçbir şeyin onu durduramayacağını hemen ortaya çıkardı. Beni emerken ben de katılmaya karar verdim ama yanında durmamaya karar verdim, böylece küçük omurgam bu adamın yetkin gevezeliklerinin arka planında daha da küçük görünsün. Kendimi karımın arkasına konumlandırdım ve şaşırtıcı bir şekilde, penisimi amıyla kolayca buldu ve kendini ona sapladı. Maria'nın şapkası ıslaktı; kocasının önünde oral seks yapmaktan hoşlandığı belliydi.

Üçlü grup seks yapmak başlangıçta planlarımızın bir parçası değildi, bu yüzden kendimi dizginleyemedim ve güzelliğimi önemli bir amın içine koyamadım. Ancak bir dakika sonra hanımımın tanımadığım bir adamla seks yaparken mümkün olduğu kadar ilginç fotoğraflarını çekmek için kenara çekildim. Siyah olabildiğince nazikti. Penisini yeni bir pozisyonda ona yerleştirdiğinde, Masha'nın zarar görmemesi için her seferinde tepkisini izledi.

Anladığım kadarıyla Mashenka'mın deliği o kadar kırılmıştı ki 25 cm'lik kısmı kovadaki el gibi sarkıyordu. Bu nedenle seks sırasında acı veya rahatsızlıktan dolayı hiç ses çıkarmıyor, sadece her fonksiyonun verdiği zevk ve vızıltıdan inliyordu. Siyah adam onu ​​köpek stiliyle becerdi, ayrıca her zamanki misyoner pozisyonunda, tabi buna böyle diyebilirseniz, onu özellikle uzun bir süre boyunca şaplakladı. Masha bacaklarını iki yana açıp sırt üstü uzandı ve siyah adam onun üstüne çıkmaya çalıştı ve anladığım kadarıyla bu onun en sevdiği pozisyondu çünkü bu pozisyonda birkaç kez orgazm oldu.

Orgazma ulaştım ve sevgilisi penisini çıkardı ve soru sorarcasına bana baktı. “Nerede?” sorusu gözlerinden okundu. ve bir an bile tereddüt etmeden yüzüne boşalmasını söyledim. Bunda da anlaşamadık, hatta daha önce eşimin yüzüne hiç boşalmamıştım. Sadece birkaç kez göğüslere, mideye veya ağıza. Spermimin onun yanaklarına yayılması, bu daha önce hiç olmamıştı. Adam aniden yüzüne yaklaştı ve oldukça fazla sperm saldı. Karısı biraz şaşırmıştı ama az önce büyük bir orgazm daha yaşadı ve buna pek önem vermedi. Siyah adamı takip ederek ona yaklaştım. Bütün bu zaman boyunca, siyah sevgilim karımı koştururken ve çoktan boşalmaya hazırken mastürbasyon yapıyordum. Siyah adamın hemen ardından yaptım. Küçük penisimden biraz daha az sperm çıktı ama aynı zamanda Mashenka'nın yüzünde de onur yerini aldı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post