Karısını komşusuyla aldattıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Karısını komşusuyla aldattı

Post by Anonymous »

Evde oturuyorum, sıkıldım. Eşim yine orada bir şeyin iyileştirilmesi üzerine bir seminerde. Moskova büyük bir şehir, bu nedenle çevre bölgelerden uzmanları çalışmaya çekiyor. Şişeyi paylaşacak kimse yok, melankolik. Dışarıda sonbahar sulu kar var, ekmek almaya gitmek istemiyorum. Sigara içmek için girişe çıktım. Kırk yaşlarında bir kadın olan komşu Olga, elinde bir şemsiyeyle tam bir kıyafetle merdivenlerden yukarı çıkıyor. Mağazaya gittim. Eğer çok sorun olmazsa biraz ekmek almak için açlıktan ölebilirim dedim. Onu açlıktan kurtaracağına söz verdi.

Arayın. Kurtarıcım Olenka biraz ekmek getirdi. Islak, donmuş. Beni ısınmaya davet etti. Üzerini değiştirip geleceğini ve bir bardağı reddetmeyeceğini söyledi. Evde tek başına olmak çok üzücü ve erkeği yine gitti. Vladik'ten sağdan direksiyonlu arabaları kullanıyor. Olya yürürken masayı hazırladım. Biraz içtik, pencereden biraz sakız döktük ve konuşmaya başladık. Tatilinden en son fotoğrafları görmek istedi. Peki, bakmadan albümü getirdim. Eşim de en hafif tabirle oraya genel kullanıma yönelik olmayan fotoğraflar koydu.

Kendimiz için fotoğraf çektik. Onu elinden almak istedim ama Olga onu o kadar sıkı yakaladı ki, sanki aç bir insandan bir parça ekmek alıyormuşum gibi. Bakıyor ve ağzı zaten sulanıyor. Kıyıda, kayalıklarda, tropikal bitki çalılıklarında çıplak bir eş. Farklı açılardan, farklı pozlarda. Bazılarında süngerleri elleriyle tutarak yanlara doğru yayıyor. Orada da benimkilerden pek yok. Peki neden çıplak bir adama bakıyorsun ama Olga ilgileniyordu. Birkaç fotoğrafta eşim ereksiyon halindeki penisimle fotoğrafımı çekti. Kendimi çektim ve fotoğraf çektim. Ayrıca parlamasını sağlamak için öncesinde de yaladı. Olga'nın yanakları pembeleşti. Sandalyesinde kıpırdandı. İlginç bir hayat yaşadığımızı, kendimize bu tür fotoğraf çekimlerine izin verdiğimizi kıskandığını söylüyor. Burada yasak olan ne? Amatör erotik.

Resimleri masanın üzerine koydu ve neyi, nasıl olduğunu sormaya devam etti. Ve arzunun kokusu, sızdıran orospu kokusu ondan çoktan yayılmaya başlamıştı. Dizlerini sandalyeye dayayıp fotoğrafa baktı. Ben de arkadan yaklaştım, ona yaslandım ve onu biraz bastırıp göğsümü onun üzerine koydum. Gösteriyle ilgili hiçbir fotoğraf görmedim. Ve eli bornozunun altında. Olga seğirdi. Eğer külotun yoksa neden seğiriyorsun canım? Olenka'yı kunkasından yakaladı, dudaklarına ulaştı ve bir öpücükle ağzını kapattı. Sanki kendini kurtarmaya çalışıyormuş gibi kıçını büküyor ama kendini emiyor ve çok ustaca. Ve elini ters çeviriyor ama elim sürekli okşayacak yeni noktalar buluyor.

İnledi, başını ellerinin arasına aldı ve kıçını daha da geriye itti. Ben de bornozu kafasına attım. Açık amın önüne oturdu ve okşamaya ve oyuncaklara başladı. Olenka boşalmaya hazır olduğunda pantolonunu indirdi ve hazinesini onun içine soktu. Çabuk bitirdik. Kadın acıkmıştı ve uzun zamandır canlı am kokusu almamıştım. Bir süre orada durduk. Nefesi kesildi, öne doğru eğildi ve kendini kurtardı. Avucuyla kasıklarını tutarak sandalyeden indi ve hızla banyoya girdi. Samimi sürece müdahale etmedi. Birbirimizi o kadar iyi tanımıyoruz. Olenka yıkanırken kapıyı çarpıp gitti. Gücenmiş? Hoş geldin gibi görünüyor. Ben onu zorlamadım, o bana verdi. Olya geri döndü.

Güzel bir elbiseyle, erotik iç çamaşırlarıyla. Yanında getirdiği mumları masanın üzerine koydu ve tabakları güzelce düzenledi. Romantik. Güzel olmasını istiyorum diyor. Güzelce oturduk, onu güzelce kollarımızda yatağa taşıdık ve güzelce soyduk. Karısının fotoğraflarını yastığa koydu. Bunun nedenini sorduğumda ne kendisinin ne de benim yarılarımıza sadakatsiz olmadığımızı söyledi. Güzelce ve uzun süre soyundu. Yavaş yavaş eşyaları çıkardım. Aslında külotumu dişlerimle çıkardım. Öpücüklerle okşamaya başladı, göğüslere ve tekrar dudaklara doğru ilerledi. Sonra karın, göğüsler, dudaklar ve tekrar aşağı. Olya vulvayı öpme noktasına geldiğinde artık kendine hakim olamadı. Birkaç kez gelene kadar onu rahatsız ettim. Sonra kendisi kedinin girişini aramaya başladı. Olenka'yı sırtına koydu ve aletini pembe amının içine itti.

Sonra beni yüzüstü çevirdi ve onu bu şekilde becerdi. Onu dört ayak üzerine koydu, köpek stili yaptı, yüzü kendine dönük, ayakları ayakları dönük şekilde oturttu. Yüzüne oturup onu yaladı. Kendisi göğsüne oturdu ve göğüslerinin arasını ovuşturdu. Ağzına soktu ve onu bu şekilde becerdi. Görünüşe göre her şeyi denedik. Olenka'yı namluya koydu. O çok yorgun. Elini karnının altına koydu ve büktü. Bacağını kaldırdı, aletimin içine girmesine izin verdi ve ben yavaşça hareket etmeye başladım. Bazı nedenlerden dolayı küçük olan tamamen sessizleşti. Olya amında sikle derin bir uykuya daldı. Bir kadını becerdim. Hareket etmeyi bıraktı ve aynı zamanda uyuyakaldı. Bir çocuk gibi uykumda kalsam bile bu yatakta bitmeyecek.

İlk önce Olya uyandı. Tuvalete koştum, saate baktım ve çıkıntılı aletin üzerine tırmandım. Hadi dörtnala gidelim. Bu sefer neredeyse aynı anda geldiler. Birlikte hamama gittik. Olya beni kendisi yıkadı ve tek başına yıkamayı tercih ederek dışarı attı. Islak olan koşarak geldi, sarıldı ve öpmek için içeri girdi. Sarıldık. Olya ne kadar harika bir aşık olduğum konusunda beni övdü. Herhangi bir yasak bilmiyorum, bir kadın için her şeyi yapmaya hazırım. Aynı ruhla. Olya konuşurken o da oturdu ve sonunu ekledi.

Biraz yavaştı ama içeri girdi. Olenka'nın amının içinde hareket ederek kıçını sessizce salladı. Olyushka'nın konuşması duraksamaya, kesintiye uğramaya, inlemelere ve iç çekişlere dönüşmeye başladı. Sonu hiç bu kadar sert olmamıştı ama umursamadı. Amacını yerine getirdi - Olya'yı becerdi. Olya'nın poposu da hareket etmeye başladı. Sonra elim klitorisle oynamaya başladı ve ikincisi memeye uzandı. Ve yine bitirdik. Orada uzun süre yattılar.

Olya ayağa kalktı ve kıyafetlerini toplamaya başladı. Biraz uyuması gerektiğini söyledi ve bazı yaramaz kızlar kıçımı okşarken uyumasına izin vermediler. Evde uyumayı tercih ediyor. Kapı çarparak kapandı. Kapının önünde durdu. Mutfağa gittim ve sigara içtim.

Sabah girişte Olya ile karşılaştım. Çiçek açıyor ve kokuyor. Neden bahar gelmiş gibi göründüğü ya da Spor Lotosunu kazandığı sorulduğunda geriye baktı, kasıklarıma dokundu ve ona sormamı söyledi. Güldü ve topuklarını yere vurarak merdivenlerden aşağı indi.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post