İki yıldır evli. Bir bebek kızı var, ama bu sadece bir gerçek için. Şimdiye kadar 27 yaşındaydı. Evlilik sırasında tüm ilişkiyi aldattı (neden önemli değil. Şikayet etmedim)
sadece bakirelerle değişti. 15-18 yaşlarını çok sevdim. Sondan bir önceki zamanda, 15 yaşında bir kızla belirli bir samimi vardı (yaşının 12 yılına aşinalar. Periyodik olarak iletişim kurmadılar. İlk kez sadece 15. yıldönümünde tanıştık)
arkadaşları. Bu toplam bir PZDZ. Bu 15 broşür (Tatar, uzun saç, koyu ten, ince, ancak bir eşek ve küçük göğüs var). Başka bir seks makinesi. Şimdi onun gibi bir model yok. Çok güzel bir bebek.
Sonsuza kadar onunla hissettiğim duygu spektrumunu hatırladım - karımdan bir sır .. çok heyecan verici. Ayrıca bir gençle.
Bir el arabasında çılgınca heyecan verici toplantılar /seks yapıyorum.
Onunla çok uzun bir süre, bütün gün nasıl yürüyeceğimi hatırlıyorum. Bazı aşırılıklar olmadan. Akşam, hava karardığında (Kış, Ocak 2025), onu diliyle nasıl öptüğümü hatırlıyorum. Böyle bir kızla bir öpücükten, karımla trach sırasında yüksek hissetmediğim için kendimi nefes aldım. Beni nasıl yavaşlatabilirim. Ondan bu deneyimsiz öpücük, erkek azimim, elleri vücudunun etrafında dolaşan (o ince, çok meraklı) .. Sadece cehennemden dolayı öpücükten zor var. Ona her yerde kıyafetlerle dokunduğumda (artık yoktu), karım öpüşürken öpüşmeyi bırakmamak .. Bana ne oldu, hayal bile edemezsin .. 15 yaşında ve 27 yaşında. Çok yüksek, sıcak, hala ilk öpücükten inilti. Onu orada öldürmek istedim, ama biz, gençler olarak, neredeyse durmadan yaklaşık 10 dakika öptük. Bir şeydi. Uzun zamandır böyle hissetmedim (birkaç ay boyunca karımı aldatmadım, ailemi kaybetmemek için değişmek ve gerçek olmak istiyorum). Nasıl yapacağımı bilmiyorum ama. Karısıyla böyle bir şey yok. Yine herkesi becermek istiyorum.
15-17 yaşında karısını aldattı ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version