Telefonundaki yazışmaları okudum. Ona Bali'de villası olan bir arkadaşı olduğunu söyledi. Ve onları davet ettiğini. Annem kabul etti, Karen onu bir WhatsApp konuşmasında ikna etti. Beni rahatsız etmeyeceğine, oraya arkadaş olarak gideceklerine yemin ediyor. Yarından sonraki gün gidiyorlar.
Annem ona neden inanıyor? Ya onu becermeye çalışırsa? Onu bir aydan az bir süredir tanıyor!!!
Telefonundaki yazışmaları okudum. Ona Bali'de villası olan bir arkadaşı olduğunu söyledi. Ve onları davet ettiğini. Annem kabul etti, Karen onu bir WhatsApp konuşmasında ikna etti. Beni rahatsız etmeyeceğine, oraya arkadaş olarak gideceklerine yemin ediyor. Yarından sonraki gün gidiyorlar. Annem ona neden inanıyor? Ya onu becermeye çalışırsa? Onu bir aydan az bir süredir tanıyor!!!
Üçüncü sınıf öğrencisiyim. Nastya kızını seviyorum. Geçen yıl 30 yaşındaki Andrei grubumuza transfer oldu. Arkadaş olduk, hemen odamıza taşındı. Haziran ayında seans gerçekleştiğinde ona Nastya'nın...
Ermeni bir adam anneme asılıyor. Ona sınıf arkadaşlarına, WhatsApp'a, arabaya yazıyor ve sesli mesajları kaydediyor. Sen çok seksi bir kadınsın , Marinochka, birlikte yaşayalım, senden çocuk...
Ebeveynlerdeydim. Babam garaja girdi ve telefonu almayı unuttu ve SMS ona geldi. Cep telefonlarında beceremiyor, bu yüzden engellemeden var. Kendim iyi yaptım, VK ve Whatsapp, ona kullanmayı...
Merhaba. Bu forumu çok seviyorum ve düzenli olarak okuyorum. Geçen yıl evlendim, ondan önce de çıktık ve birkaç ay birlikte yaşadık. Kendi yaşayacak yerimiz olmadığı için henüz çocuk getirmek için...
Annem kısa boylu, tombul, normal ama güzel değil. Ancak erkekler sürekli onu tanımaya çalışıyor. Onda ne buldular? İşten bile bir şekilde iki erkek arkadaşı geldi (önce biri, sonra diğeri, sonra yine...