Annem kısa boylu, tombul, normal ama güzel değil. Ancak erkekler sürekli onu tanımaya çalışıyor. Onda ne buldular? İşten bile bir şekilde iki erkek arkadaşı geldi (önce biri, sonra diğeri, sonra yine aynı sıradaydılar). Her ikisi de 10 yaş daha genç olmasına rağmen. Neden ona bu kadar ilgi artıyor? Kesinlikle bir model değil. Hatta bir keresinde otobüste bir adam onunla buluşmaya çalışmıştı.
Annem kısa boylu, tombul, normal ama güzel değil. Ancak erkekler sürekli onu tanımaya çalışıyor. Onda ne buldular? İşten bile bir şekilde iki erkek arkadaşı geldi (önce biri, sonra diğeri, sonra yine aynı sıradaydılar). Her ikisi de 10 [url=viewtopic.php?t=959]yaş[/url] daha genç olmasına rağmen. Neden ona bu kadar ilgi artıyor? Kesinlikle bir model değil. Hatta bir keresinde otobüste bir adam onunla buluşmaya çalışmıştı.
Erkeklere soru.
İlk bakışta neden bu kadar çok şey var ve genellikle bir kadının görünümünü görmezden gelen, fotoğraflarımın gizli olduğu bir SZ'de, her türlü toplantı yazıyorlar zorluk. Ve bunlar...
Ermeni bir adam anneme asılıyor. Ona sınıf arkadaşlarına, WhatsApp'a, arabaya yazıyor ve sesli mesajları kaydediyor. Sen çok seksi bir kadınsın , Marinochka, birlikte yaşayalım, senden çocuk...
Telefonundaki yazışmaları okudum. Ona Bali'de villası olan bir arkadaşı olduğunu söyledi. Ve onları davet ettiğini. Annem kabul etti, Karen onu bir WhatsApp konuşmasında ikna etti. Beni rahatsız...
Merhaba. Aşırı kiloum var ve çocukluktan erkeklerin ilgisinden yoksun kaldım. Benim tarafımdan bir ilişki kurma girişimleri vardı, ama işe yaramadı. Inst'de plajdan (büyük göğüslerim var) fotoğraflar...