16 yaşında bir adam dikkat çekiyorsa ne yapmalı? ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
16 yaşında bir adam dikkat çekiyorsa ne yapmalı?
Merhaba. Aşırı kiloum var ve çocukluktan erkeklerin ilgisinden yoksun kaldım. Benim tarafımdan bir ilişki kurma girişimleri vardı, ama işe yaramadı. Inst'de plajdan (büyük göğüslerim var) fotoğraflar bile yayınlandı, Vkontakte işe yaramaz. Ayrıca Korovin soyadım var, çocuklukta bana ne dediklerini tahmin etmek kolay. Ve birkaç ay önce, 1983'te işte doğan yeni bir milletvekili vardı ve bana dikkat belirtileri vermeye başladı. Ben sadece lanet ediyorum. Sürekli diyor ve Vkontakte'ye yazıyor, Instagram'da ne kadar güzel olduğumu, tüm resimlerim değer veriyor, bazen işe geliyor ve bir pasta veriyor, buluşmak için teklifler, bir yere git. Bir ay önce kafeye gittiler, burada bir dahaki sefere normal bir restorana gitmek zorunda olduğumuzu söyledi. Sinemaya aşk için gittik. Ayrıca su parkına gitmeyi teklif ediyor. Ayrıca oğlunun zaten okuldan mezun olduğunu ve ilk yılında okuduğunu öğrendim. Sürekli tatlı, güzel ve tüm bunlar olduğumu söylüyor. Bir yandan, tüm bunlar benim için hoş, ama beni bir şekilde çok yetişkin olduğu ve bana bir tür çocuk olarak davrandığı ve aynı zamanda çok güzel bir kadın olduğumu söylüyor. Ne yapmalı? Bütün bunlar çok kafa karıştırıcı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version