30 yaşında bakire ne yapmalıkadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Guest
Kullanıcı adından bahset
 30 yaşında bakire ne yapmalı

Post by Guest »

Genel olarak öyle oldu ki 30 yıldır hiçbir ilişkim olmadı ve tabii ki seks de yaptım. 14 yaşındayken annesiyle birlikte başka bir şehre taşındı. Kimseyle tanışmadım, sürekli evde oturup oyuncaklarla oynadım. Tabii ki dışarı çıktım, tek hobim spor salonuydu. Artık iş, ev, spor salonu, yürüyüş, bisiklete binme - tüm hobilerim. Ortalama gelir, 65-70 bin. Her şey yolunda, kendime iyi bakıyorum vs. Hiç arkadaşım yok, annemle yaşıyorum. Meslektaşlarım var, çok iyi iletişim kurduğum bir kadın meslektaşım var, hatta onu evinde ziyaret ettim ama seks olmadı. Kızların sadece arabaya, paraya vb. ihtiyacı olduğunu kafama soktum. Arabam yok, biriktiriyorum, belki yakın zamanda alırım. Herkes ne zaman kız sahibi olacağını soruyor, adam normal, zamanı gelecek diyorum. Bazen bu konuda zorlanıyorum ve sadece spor dikkatimi dağıtmama yardımcı oluyor. Bu durumda ne yapacağımı bile bilmiyorum, tanışmaya çalıştım ama işler iletişimden öteye gitmedi. Öpüşmedim bile. Büyük ihtimalle kızlar için sıkıcı olduğumdan, kulüplere gitmediğimden, sigara içmediğimden veya içki içmediğimden ve aynı zamanda bir yaşam tarzı hayranı olduğumdan. O zaman o gider. Akşamları yürüyorum, kafelerde, restoranlarda, tek başıma oturuyorum, tabii ki kızların da olduğu yerlerde ama bir şey beni yavaşlatıyor, hepsi bu. Yanlarına gitmiyorum, sanırım beni gönderecekler ya da birleşecekler.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post