Karınızın fotoğrafını kim buldu ve onunla bir akrabalarla telefonda onunla yazışıyor?General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Karınızın fotoğrafını kim buldu ve onunla bir akrabalarla telefonda onunla yazışıyor?

Post by Anonymous »

Ebeveynlerdeydim. Babam garaja girdi ve telefonu almayı unuttu ve SMS ona geldi. Cep telefonlarında beceremiyor, bu yüzden engellemeden var. Kendim iyi yaptım, VK ve Whatsapp, ona kullanmayı öğrettim. Genel olarak, mesaja baktım, Lena'mdan - /Vovchik Salı günü, büyükannemin oğlu, evde olacağım /. Neden ona yazdığı belli değil mi? Onların yazışmalarına baktım ve oh ... l, orada böyle vahiyler var, örneğin
“len, suyunun kendisinde çok güzel ve genç bir kadın! "You need to register to see the link."> Yaştaki fark Tabii ki sizi ilgiyle ve bir erkekte birbirimize görmemizi engellemiyor ... Eh, de birbirimizi görmemizi engellemiyor, ben de sizinle ne olduğumuzdan ne olduğumuzu düşündüğümüze göre, değil, değiliz. Senin hakkında tüm lenochka, aynı zamanda bir erkek de bir erkek değil, ne bir oyuncak gidip, böyle bir kadın yakın olduğunda direnmeye çalışın ... ”
“ Mutluluk için gençler ve hatta daha da fazlası ... ”
Ayrıca, yüzmek, yüzmek, yüzmek, yüzmek için nereye bakacak şekilde baktı. Ve onsuz bile. Çıplak olanı '' '' 'bulamadım, ama görünüşe göre buna gidiyor. Şimdi ne yapacağımı kesmiyorum, kafamı kırıyorum. Skandal ne babamla ne de onunla aileye ne olacak, bir çocuğumuz var ve benimkini öğrenirse ve öğrenirse anneme ne olacak. Anladığım kadarıyla aralarında hiçbir şey yoktu, ama ikisi de düşünüyor.
en hu .. oh, böyle bir durumu nasıl bulacağım, kendim ihanette oturuyorum. Kendimi ne kadar korkula başlattığını anlamayacağım. Dahası, özellikle sinir anlamında değil, bunun anlaşılabilir olduğu, burada başka bir şey var. Her şeyin olmasını istemedim ya da tam tersi.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post