Bu çok saçma, 70 yaşındaki annesinden telefonunu temizlemesini ve fotoğrafları bilgisayarına göndermesini istedi, ben de onları göndermeye başladım ve WhatsApp klasöründe onun bir sürü çıplak fotoğrafını görünce şok oldum. öyle bir güzellik ki, 40 yaşındaki birinden daha iyi görünüyor, iri dolgun göğüsler, yuvarlak sulu bir göt, güzel bir amcık, hemen bir sikim var, fotoğrafları bilgisayarıma sakladım, belki bir dahaki sefere onları telefonuma koyacağım
Bu çok saçma, 70 yaşındaki annesinden telefonunu temizlemesini ve fotoğrafları bilgisayarına göndermesini istedi, ben de onları göndermeye başladım ve WhatsApp klasöründe onun bir sürü çıplak fotoğrafını görünce şok oldum. öyle bir güzellik ki, 40 yaşındaki birinden daha iyi görünüyor, iri dolgun göğüsler, yuvarlak sulu bir göt, güzel bir amcık, hemen bir sikim var, fotoğrafları bilgisayarıma sakladım, belki bir dahaki sefere onları telefonuma koyacağım
Ebeveynlerdeydim. Babam garaja girdi ve telefonu almayı unuttu ve SMS ona geldi. Cep telefonlarında beceremiyor, bu yüzden engellemeden var. Kendim iyi yaptım, VK ve Whatsapp, ona kullanmayı...
Yanlışlıkla arkadaşımın annesinin eski resimlerini buldum. Resimler çok açık, hayatta annesi mütevazı olmasına rağmen ...
Bu resimleri kimseye göstermeyeceğim için beni emmesini istiyorum!
Katılmak...
Merhaba!
Yanlışlıkla tanıdık bir çocuğun annesinin çıplak resimlerini buldum (nasıl olduğunu sorma, bu uzun bir hikaye). Sürekli onları sarsıyorum. Biriyle ve gelecekte bu ve oğluna yavaş yavaş...
Selamlar. Gönderinin sızlanmak olmadığını hemen söyleyeceğim ama beynimi zorluyorum.
Bir komşuyla birlikte yurtta yaşıyorum. O gerçekten bir salak. Uzun süre yıkanmayabilir, sokak kıyafetleriyle...