Selamlar. Gönderinin sızlanmak olmadığını hemen söyleyeceğim ama beynimi zorluyorum.
Bir komşuyla birlikte yurtta yaşıyorum. O gerçekten bir salak. Uzun süre yıkanmayabilir, sokak kıyafetleriyle yatmak onun için formaliteden ibarettir. Birkaç gün saçını yıkamayabilir, kokuyor. Ve bir kız arkadaşı var, hiç de çirkin değil, temiz ve genel olarak oldukça normal. Onda ne görebilirdi? Kızlar böyle insanlardan hoşlanmaz
Selamlar. Gönderinin sızlanmak olmadığını hemen söyleyeceğim ama beynimi zorluyorum. Bir komşuyla birlikte yurtta yaşıyorum. O gerçekten bir salak. Uzun süre yıkanmayabilir, sokak kıyafetleriyle yatmak onun için formaliteden ibarettir. Birkaç gün saçını yıkamayabilir, kokuyor. Ve bir kız arkadaşı var, hiç de çirkin değil, temiz ve genel olarak oldukça normal. Onda ne görebilirdi? [url=viewtopic.php?t=748]Kızlar[/url] böyle insanlardan hoşlanmaz
Bu çok saçma, 70 yaşındaki annesinden telefonunu temizlemesini ve fotoğrafları bilgisayarına göndermesini istedi, ben de onları göndermeye başladım ve WhatsApp klasöründe onun bir sürü çıplak...
Ebeveynlerdeydim. Babam garaja girdi ve telefonu almayı unuttu ve SMS ona geldi. Cep telefonlarında beceremiyor, bu yüzden engellemeden var. Kendim iyi yaptım, VK ve Whatsapp, ona kullanmayı...
Üniversitede her zaman küstah ve sürekli sikişen sınıf arkadaşımla okudum. Çocuksuz olduğunu ve kocasının itaat etmesi için daha genç olacağını söyledi. Geçen yıl (2024) üniversiteden mezun olduk ve...