Merhaba. karımın fotoğrafını telefondaki veya bilgisayardaki ekleyecek olanı bulmak istiyorum. (Tabii ki onayla). Eşimin ekran koruyucu üzerinde olduğu düşünce heyecanlanıyor. İsteyenler varsa, çok mutlu olacağım. HP'deki bir mayoda hemen fotoğrafı atabilirim ve sonra göreceğiz. Karısı Hakkında: 28 yaşında, koyu saçlar, yükseklik 171, ağırlık 55.
Merhaba. karımın fotoğrafını telefondaki veya bilgisayardaki ekleyecek olanı bulmak istiyorum. (Tabii ki onayla). Eşimin ekran koruyucu üzerinde olduğu düşünce heyecanlanıyor. İsteyenler varsa, çok mutlu olacağım. HP'deki bir mayoda hemen fotoğrafı atabilirim ve sonra göreceğiz. Karısı Hakkında: 28 yaşında, koyu saçlar, yükseklik 171, ağırlık 55.
Ebeveynlerdeydim. Babam garaja girdi ve telefonu almayı unuttu ve SMS ona geldi. Cep telefonlarında beceremiyor, bu yüzden engellemeden var. Kendim iyi yaptım, VK ve Whatsapp, ona kullanmayı...
Yemek yapmıyorum, sadece değerlendirdiklerinde seviyorum ve onunla yapmak istediklerini söylüyorlar, LS'de ona nasıl daha iyi koyacağımı görmek istiyorum
Bir arkadaşım var. Diğer erkeklerle nasıl iletişim kurduğunu gerçekten görmek istiyorum. Belki Instagram'da bir kızla sohbet etmeyi denemek isteyenler vardır. Ondan bir fotoğraf alabilirsen harika...
Oğlum kendisine gelin olarak şehirde okuyan bir köylü kızını seçti. Utangaç, güzel konuşuyor, nazik gözler falan, genç yaşta evlendiler, sonra üniversiteye girdi ama ikinci yıldan sonra genç kızlara...