Kızı seks yapmaya başladı. Bunu nasıl kabul edebiliriz?General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kızı seks yapmaya başladı. Bunu nasıl kabul edebiliriz?

Post by Anonymous »

Herkese selamlar. Kızımın seks yapmaya başladığını öğrendim. Bir yandan zaten uygun yaşa ulaşmış durumda (günümüzde gençler buna bizim başladığımızdan daha erken başlıyor). Bir yandan da onun bezini nasıl değiştirdiğimi, kafasında fiyonklarla nasıl dolaştığını hâlâ hatırlıyorum... Ve şok oldum. Her zaman mütevazıydı, dersleriyle ilgiliydi, keman çalıyordu, nadiren sokakta yürüyordu... Eşim ve ben yasakladığımızdan değil, tam tersine, bazen onu yürümeye bile zorladık. Ama hobilerini, kitaplarını daha çok seviyordu. Yine de çok güzel. Biriyle çıktığını tahmin ettim (her ne kadar buna inanamasam da), ama bu kadar ileri gittiklerini bilmiyordum. Bu konuyu onunla konuşmaya, ona tavsiye vermeye değer mi? O bana annesinden daha yakın. Zaten yetişkin kızları olan beyler, o yetişkinliğe girdiğinde nasıl tepki verdiniz? Kıskandın mı, korktun mu, endişelendin mi?
Bunun bir gün olacağı bir sır değilmiş gibi görünüyordu ama şimdi olacağını düşünmemiştim. Muhtemelen oğlum için bu kadar endişelenmezdim. Karışıklık için özür dilerim, bunu yeni öğrendim ve biraz kafam karıştı. Not; Sapıklar, lütfen bu konuyu geçin. Kızımı sadece bir kız çocuğu olarak algılıyorum, daha fazlası değil.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post