Saunada buharda pişmişseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Saunada buharda pişmiş

Post by Anonymous »

Geçen Cuma arkadaşım elektrikçi Anatoly kulübemize geldi. Sokak aydınlatmasında bana yardım etmesi için onu aradım. Üç saatte işi bitirdik. Bu süre zarfında hamam ısıtıldı ve karısı dinlenme odasında güzel bir masa kurdu. Bir bardak votka içtikten sonra buhar odasına gittik. Birkaç dakika sonra Alenka da yanımıza geldi ve alt rafa oturdu. Karısı yalnızca banyo bonesini takıyordu.

Karımın biz işle meşgulken amını traş ettiğini fark ettim, çünkü sabah bacaklarının arasında bir kirpi ile işe hazırlanıyordu. Tolik çıplak karısını görünce Mart kedisi gibi mırladı. Eşim Tolik ve ben daha önce hiç hamama gitmemiştik, ancak arkadaşlarımla her hafta sonu birlikte buhar banyosu yapıyoruz. Isındıktan sonra üçümüz bir bardak daha içtik ve Tolik karısına buhar banyosu yaptırmak için gönüllü oldu.

Buhar odasında bir süre oturduktan sonra soğuk kvas almak için kilere gittim, döndüğümde istemeden hamamdan nehre doğru yürüyen Alenka'ya hayran kaldım, hamamımız suyun üzerinde. Anatoly onun arkasından yürüdü ve karısının buğulanmış kalçalarına hayran kaldı. Yüzdükten sonra çift, benim zaten bir süpürgeyle tüm gücümle kırbaçlandığım buhar odasına döndü. Sonra nehre daldım ve göğsüme kadar suyun içinde durdum.

Çok geçmeden Alenka hamamdan çıktı ve bana doğru yürüdü. Ona suda sarıldım ve Tolik'in inanılmaz bir şekilde yükseldiğini söyledi. Ona Tolik'in nerede olduğunu sorduğumda gülümsedi ve penisinin dik olduğunu ve görünüşe göre karaya çıkmaktan utandığını söyledi. Eşime amının nasıl olduğunu sordum, o da Tolik'ten hiçbir şey istemediğini söyledi. Buhar odasına birkaç ziyaret yapıp, göğsümüze birkaç bardak koyduktan sonra yıkanmaya gittik. Önce karımı yıkadım, sevgilim ise tüm cazibesini Tolik'e sergilesin diye bankta uzandı.

Alenka konukla kasıtlı olarak dalga geçti ve o da heyecanlı üyesini utangaç bir şekilde sakladı. Bir kadının erkeklerle flört etmesini ve dalga geçmesini seviyorum. Alenka'nın kalçasını yıkarken her zamanki gibi sabunlu parmağımı kıçına soktum, eşim buna deli oldu ve bir anda tüm vücudunu küçük bir titreme sardı. Tolik ağzı açık bir şekilde dondu. Eşimi suyla durulayıp, cep telefonum çaldığında tuvalete çıktım. Birkaç dakika sonra geri döndüğümde, karımın sabunla ovuşturduğu Tolik'i bir bankta otururken, hafifçe eğilip bronzlaşmış yuvarlak poposunu dışarı çıkarırken buldum.

Geçerken poposuna hafifçe tokat attım ve saçımı yıkamaya başladım. Başımı suyla duruladıktan sonra çömelerek konuğun erkekliğini yıkayan Alenka'ya hoş bir şekilde şaşırdım, Tolik ise bankta arkasına yaslanıp bacaklarını genişçe açtı. Ereksiyon halindeki penis ve testisler yıkandıktan sonra Tolik'in sabunlu penisini avucunun içinde sıktı ve elini penis üzerinde hareket ettirmeye başladı.

Tolik gözlerini kapadı ve çıldırdı, karımın fikrini değiştirdiğine ve konukla flört etmeye karar verdiğine karar verdim, bu yüzden durulanıp soyunma odasına gittim. Ardından, yavaş yavaş güzel sözlerle gülümseyen eş geldi ve çok geçmeden bir bardağı kategorik olarak reddeden ve eve gitmeye hazırlanan kırgın Tolik geldi. Yaklaşık on beş dakika sonra Anatoly yanımızdan ayrıldı. Eşim ve ben, Tolik'in enerji toplayıp karısına tecavüz etmek için uçup gittiği gerçeğine güldük. Alenka ile yalnız kalan Tolik, her şeyin mümkün olduğuna karar vererek karısını sertleşmiş penisinin üzerine oturtmaya çalıştı ancak Alenka buna izin vermedi.

Bir bardak daha içtikten sonra eşim Hindistan cevizi yağıyla vücudunu ovmaya başladı, ben de evdeki sobayı yakmaya gittim. Yaklaşık on beş dakika sonra Alenka eve geldi ve Tolik'in döndüğünü söyledi. Tolyan'ın otoyolda eşcinsellerin olduğunu anlattığı kapıya gittim. Onu evin içine soktum ve karıma göz kırparak bir bardak doldurdum. Tolyan'ın samimiyetsiz davrandığı ve ayrılma konusunda fikrini değiştirdiği gözlerinden belliydi.

Ocağı yakacak odunla doldurduğum için, havanın ısınmaya başladığı evde ziyafete devam ettik. Sevgilim elbisesini çıkardı ve şifonyerin önünde çırılçıplak dönerek beyaz mayomu ve hafif gömleğimi giydi. Sadece şortla, Tolik'te kot pantolonla ama çıplak bir gövdeyle oturuyordum. Eşim ve ben kanepede oturuyorduk ve misafir de karşıdaki küçük yuvarlak sandalyedeydi, bu yüzden Tolik gözlerini kadının düğmesiz gömleğinin içinden periyodik olarak fırlayan göğüslerinden ayırmadı. Eşine içtenlikle iltifat edilen ziyafet gece yarısından sonra sona erdi.

Ben tuvalete giderken Tolik karısının meme uçlarını öpmeyi başardı ama hepsi bu. Eşim ve ben kanepeye çöktük ve misafir bir şişme yatağa yerleştirildi. Alenka gömleğini çıkardı, yastığa uzandı ve hemen uykuya daldı. Sonra Tolik ve ben uykuya daldık. Cep telefonumun çalmasıyla uyandım; saat sabahın beşiydi. Bir meslektaşım aradı ve bir süreliğine ofise gelmek istedi. Çünkü birisi camı kırdı.

Hızla hazırlandım ve bakışlarımı karımın beyaz mayoyla harika görünen bronzlaşmış poposuna sabitledim. Kimseyi uyandırmadım. Sadece iki saat sonra geri döndüm. Tolik'in arabası artık orada değildi. Eve girdiğimde Alenka'yı kanepede uyurken buldum. Kendime soğuk bir bira doldurup sessizce televizyonu açtım. Birkaç bardak içtikten sonra soyundum ve Alenka'yla birlikte battaniyenin altına girmek üzereydim. Pencereden gelen güneş ışınlarında sevgilimin dünkü mayolarını şişme yatağın üzerinde gördüğümde şaşırdığımı hayal edin. Işığı açtım, battaniyeyi karımın üzerinden çektim ve şaşkına döndüm. Alenka mayo olmadan yan yattı.

Şişmiş kedisi bol miktarda meyve suyu nedeniyle parlıyordu. Uyandı ve Tolik'in nerede olduğunu sordu. Ben yokken onun gittiğini söyledim. Sonra kanepeye oturdu ve başkasının sperminin aktığı ıslak kedisine bakmaya başladı. Bütün uykumu kaybettim. Eşime bir bardak soğuk bira doldurdum. Susuzluğunu giderdikten sonra Alenka, geceleri karanlıkta boynunu öperek, göğüslerini ve kalçasını okşayarak onu nasıl nazikçe uyandırdığımı anlatmaya başladı.

Sonra eller onun mayolarını aşağı çekti. Karısı, gözlerini açmadan, sert bir penisin onu beklediği yere kıçını uzattı. İçerideki üye yavaş ve sığ bir şekilde hareket etti, yavaş yavaş hızını arttırdı ve daha derinlere nüfuz etti. Daha sonra penis kedinin derinliklerine battı ve sperm dökmeye başladı. Karısı güçlü bir orgazmın üstesinden geldi. Aklı başına gelince penisini bıraktı ve onu öpmek için döndü ama ben orada değildim. Arkasında Tolik'in memnun yüzü vardı.

Karısı şaşkına döndü ve "yarın konuşacağız" sözleriyle duvara döndü ve uykuya daldı. Ya akşamdan kalmalıktan ya da duyduğuma göre aletim taş gibi duruyordu. İki kere düşünmeden karımı yüzüstü çevirdim ve onu ıslak amının içine soktum ve kısa süre sonra bol bol taburcu oldum. Eşim beni dudaklarımdan öptü ve bunu bir ara Tolik ile tekrarlamam gerektiğini söyledi, yoksa uyurken tadı alamamıştı ama kendini çok iyi hissettiğini hatırlıyor. Eşime sarıldım ve uykuya daldım.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post