Moskova bölgesindeki meslektaşlarımla yaşadığım olaydan sonra eşimin özel hayatı çarpıcı biçimde değişti. Seks daha tutkulu, daha zengin ve orgazmlar daha parlak hale geldi. Bu olayı sık sık hatırladık, bizi teşvik etti. Ancak yeni deney yoktu. Chris, olayın özel olduğunu ve böyle bir şeyin bir daha yaşanmayabileceğini söyleyerek bunu inkar etmeye devam etti. Devamını ve gelişmesini istesem de sakince kabul ettim. Bir yıl sonra fırsat tüm ihtişamıyla kendini gösterdi.
Zaten evimin yakınında çalışıyordum; bölgemizde büyük bir fabrika inşa ediliyordu. Her zaman olduğu gibi, aralarında Vanya ile tanıştığım çok sayıda ekipman ve çok sayıda ziyaretçi vardı. Sevinçle kucaklaştık, birkaç kelime konuştuk, karısını sordu - karın nasıl, hâlâ böyle sürtük mü? — Ben de bu süreden sonra başka hiçbir şeyin olmadığını söyledim.
—Çok yazık, bu tür delikler kayboluyor. Ve harika berbat. Ona merhaba de. - Ayrı yollara gittik, her biri kendi işine gidiyordu. Sonraki birkaç gün boyunca sık sık buluştuk ve Vanya bana Diman'ın bu günlerde geleceğini, buluşup güzel bir içki içmenin güzel olacağını söyledi. Buna belirsiz bir şekilde cevap verdim. Evde karıma Vanya ile tanıştığımı ve belki onlarla bir içki partisine, göle ya da nehre, belki de bir gecelik konaklamaya gidebileceğimi söyledim. Chris bunu göstermedi ama gözlerinden, çocukları tekrar görmekten ve onlarla birlikte bir veya birkaç akşam geçirmekten mutlu olacağını anlayabiliyordum. Kendi kendime bunu daha az istemediğimi fark ettim.
Eşimle konuştuktan birkaç gün sonra Cuma akşamı telefonuma bir çağrı geldi, arayan kişi Vanya'ydı. Onlara katılmayı ve buhar banyosu yapmayı teklif etti; zaten bir hamam kiralamışlardı ve yolda bizi alabilirlerdi. Chris bu teklifi memnuniyetle kabul etti ve hızla bir araya geldik. Chris hafif bir mayo, beyaz şeffaf şort ve bol, dekolteli bir kolsuz bluz giymişti. Muhteşem görünüyordu. Telefon çaldı, evden çıktık ve Dima ve Vanya bizimle tanıştı, biraz sarıldık, adamlar doğal olarak eşime iltifat etti ve arabaya gittik. Direksiyonun arkasında daha sonra şirket çalışanı olarak bizimle tanıştırılan bir adamın geceyi mahvetmediğini fark ettim. Adı Roman'dı. Kırk yaşlarında, uzun boylu, güçlü ve bana kaba görünen bir adamdı.
Oturmaya başladık, ben öne oturdum, Chris doğal olarak arka tarafta aramızda oturuyordu. Kısa yolculuk boyunca eşimin görünüşüne, tişörtünün yakasına ve bacaklarının güzelliğine hayran kaldılar. Hamama vardığımızda hepimiz soyunduk, Chris mayosuyla kaldı, erkekler kendilerini açığa çıkardılar ve havlulara sarıldılar, ben de Roma'nın devasa ekonomisini, büyük traş toplarını ve yatar pozisyonda bile gövdesinin küçük olmadığını fark ettim. . Bir masa ve iki kanepenin olduğu bir odaya girdik, masayı kurduk ve tanışmak için bir bardak içtik. Sonraki üç kadeh kaldırma, karımın güzelliği ve cinselliği için dönüşümlü olarak Dima, Vanya ve Roma'dan geldi.
Bir süre sonra herkes buhar odasına gitti, kısa bir süre buharda pişirildi, çocuklar başka bir odaya gitmeyi önerdiler, en son ben çıktım, eşim önümde yürüyordu ve ben de gitmek istiyordum. Aksiyonu hızlandırın, mayosunun bağcıklarını çekti, sanki bilerek hızlı bir şekilde sıçradı ve Chris'in göğüslerini açığa çıkardı, şaşkınlıkla çığlık attı ve adamlar arkasını döndü ve sevinçle nefes aldı, ne yapacağını bilmeden, onu kaldırmaya çalıştı. Mayosunu giyip göğüslerini sakladı, ben de herkesin duyacağı şekilde yüksek sesle, “Bırakın da erkekler bu güzelliğin tadını çıkarsın” dedim. Ver onu buraya” dedi ve mayoyu alması için elini ona uzattı. Chris onu bana verdi ve kanepeye oturdu. Herkesin gözleri göğüslerindeydi ve bu onu biraz utandırıyordu. Havlulardaki tepecikler fark edilir derecede gergindi. Daha çok içtik ve sabırsızlıktan Chris'i kendime doğru çevirdim ve tutkuyla dudaklarından öptüm, göğüslerini yoğurmaya başladım, diğer elimle bacaklarının arasına tırmandım ve orada külotunun zaten ıslak olan kumaşını mutlu bir şekilde hissettim. Benden uzaklaştı, bir eliyle havluyu üzerime açtı ve zaten hazır olan penisimi ağzına aldı. "Ohhhh, evet" dedim, "nihayet."
Bize katılın arkadaşlar, herkesin hazır olduğunu gördüm. — Havluların altındaki tümseklere bakarak ima ettim. İlk fark eden Ivan oldu, karımı kalçalarından tutarak kaldırdı, külotun ince bir parçasını kenara itti ve penisiyle iç dudaklarını açarak Chris'e batırmaya başladı. Bu yeterliydi, herkes daha aktif hale geldi ve Dima yanımıza geldi ve oldukça büyük penisini elinde tutarak karımın yanağına koydu, penisimi serbest bıraktı ve Dima'nın sikini ağzına aldı. Chris dönüşümlü olarak dilini başının üzerinde gezdirdi ve ardından penisi tamamen yutmaya çalıştı. Zaten oyunun dışındaydım, ayağa kalktım ve Roma'ya dönerek "Değişelim mi?" dedim. Ben daha çok gözlemciyim. - ve karşıdaki kanepeye taşındım. Birayı aldım ve diğer elimle mastürbasyon yapmaya başladım, üç arkadaşımın karımı gözlerimin önünde sikişini izledim. Kendi kendime "Ne fahişe" diye düşündüm.
Roma zaten benim yerimi almış ve zaten hazır olan ve büyük, dolu bir kafayla kayganlaştırıcıyla parıldayan devasa sikini çıkarmıştı. Onu hafifçe okşadı ve Chris'in dikkatini kendine çekerek sanki onu tatmaya davet ediyormuşçasına kafasını tamamen ortaya çıkardı. Eşim, "Bu boyut" dedi ve Dima'yı çekerek Roma'nın penisini ağzına aldı. Normal bir şekilde ememiyordu; sadece fiziksel olarak ağzına sığamıyordu. Bu nedenle, onu tüm uzunluğu boyunca ya emdi ya da yaladı, böylece yeni tanıdığına mümkün olduğunca fazla zevk getirmeye çalıştı. Zaten tamamen dikleşmiş olan organ bana çok büyük göründü, "karımı içinden delecek" diye kafamda parladı. Penis kalın ve oldukça uzundu, yaklaşık 25 cm. Sopasını biraz emdikten sonra Chris kanepeye yatırıldı.
Roma, Chris'e yaklaştı, bacaklarını yukarı kaldırdı, başını anüsüne koydu ve penisiyle birkaç dairesel hareket yaptı. Roma kıçına tükürdü ve sikiyle tükürüğü sürdü, Chris sfinkterini gevşetmeye çalıştı. Roma sikini karımın anüsüne bastırdı ve sopası Chris'in kıçına düşmeye başladı. Dondu, gözlerini kapattı ve boyuta alıştı. "Dur, bana birkaç saniye ver." Roma dondu ve biraz bekledikten sonra karısı, anüsünü penise saplayarak leğen kemiğini kendisi hareket ettirmeye başladı. Bir dakikadan kısa bir süre içinde Roma, arkadaşını tam anlamıyla yakaladı. Kimden, nasıl bilmiyorum ama kafamda hayal bile edilemeyecek bir şeyler oluyordu, bir adamın karımın kıçını ele geçirmesini, karımın diğer ikisini zevkle emmesini izledim. Resmin tamamı bana çok keyif verdi, eşimin nasıl sikildiğini, nasıl sperm yuttuğunu ve bu büyük ve güzel siklere nasıl bindiğini izleyince bundan hoşlandığını anladım.
Bu arada Dima ve Vanya, eşlerini ağzına verip orada siktikten sonra pozisyonu biraz değiştirmeyi önerdiler. "Onu kıçından sikeceğim" dedi Roma, "Hiç umurumda değil" diye yanıtladı Chris. Vanya, Roma'nın isteğini dikkate aldı ve sırtını masaya vererek uzandı, Chris onu penisinin üzerine oturttu, karısı sanki Roma'yı kendisini kıçına bağlamaya davet ediyormuş gibi eğildi. Beklemedi ve sikini onun kıçına sokmaya başladı, karısının tüm delikleri sikler tarafından işgal edildiğinde, Dima onu ağzına sokmaya başladığından beri tempoyu artırdılar ve karımı vahşi bir ortamda üç hortumla siktiler Yaklaşık on dakika boyunca ritim. Bu hızda karısı üç kez geldi, adamlar bir an bile durmadılar, nefes almasına bile izin vermediler. Erkekler arasında ilk parçalanan ve Chris'in kıçına bir sürü sperm fırlatan Roma oldu. Penisini dışarı çektiğinde anüs uzun süre kapanamadı ve içinden sperm aktı. Vanya sikini Chris'in amından çıkardı ve onun kıçına soktu; bol miktardaki yağlama ve Roma'nın sperminden dolayı sik neredeyse hiç direnç göstermeden onun kıçına düştü.
Vanya onu zorla temele kadar sürdü ve kükreyerek geldi. Dima onların etrafından dolaştı ve Vanya'nın penisini kıçından çıkarmadan penisini Chris'in anüsüne bağladı. Dima karısının anüsüne bastırdı, gözleri neredeyse yuvalarından fırlayacaktı, "Kıçımı yırtmak mı istiyorsun?" çığlık attı. "Dondur," diye emretti Dima ve bir kez daha penisini anüse bastırdı. Bu sefer bir şeyler yolunda gitti. Karısının kıçındaki sperm bolluğundan ve Vanya'nın hafif solmuş organından Dimka'nın penisinin başı meyve verdi, anüse girdi ve inanılmaz boyutlara yayıldı. Chris tişörtünü ısırdı ve neredeyse nefes almıyordu, Dima ısrar etmeye devam etti ve siki çoktan Chris'in kıçının yarısına gelmişti. Chris, "Hadi, parçala beni" dedi ve ardından Vanya karısının kıçına iki kez tokat attı. "Çabuk gel," diye bağırdı Chris.
Ve Dima tempoyu artırmaya başladı, karısının kıçını parçaladılar, o bu acıya ve yeni hislere alışmaya çalıştı. Kısa süre sonra Dima da karımın kıçına bir miktar sperm döktü. Adamlar penislerini çıkardılar, karısını sırtüstü çevirip kanepeye yatırdılar. Herkes duş almaya gitti. Chris'in yanına yürüdüm ve parmaklarımı adamın spermlerinin aktığı kırık anüsünün üzerinde gezdirdim. Parmaklarımla belli bir miktar sperm toplayıp eşimin ağzına götürdüm, "Her şeyi beğendin mi aşkım?" — Chris ağzını açıp ellerimdeki spermi yalayarak sordu ve gülümsedi, "tabii ki tatlım." - ve onu hala erkeklerin sperminin tadı olan dudaklarından öptüm. Kafamda inanılmaz bir şeyler oluyordu. Üç adamın gözümün önünde karımın anüsünü yırttığını anladım ve buna bakmak hoşuma gitti. Chris ayağa kalktı, aletimi ağzına aldı ve iki dakika sonra ben de içine girdim. Tarif edilemezdi.
Arkadaşlarım ve eşimle hamamda ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version