Hamamda aile swingersseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Hamamda aile swingers

Post by Anonymous »

Son hikayemde bu ilginç evli çiftle tanışmayı anlatmıştım. Geçen hafta sonu eşim ve ben eski dostlarımızı kulübelerinde ziyaret etmeye davet edildik. Cuma günü geceye kadar çalıştım, yani her iki izin günü de tamamen bana aitti. Cuma akşamı, Alenka'm Nastenka'yı büyükannesiyle birlikte terk etti ve vardiyamdan sonra uyumamam ve doğrudan kulübeye gitmem için bana mesaj attıktan sonra Alexander'la birlikte çiftlik evine, Irinka'nın ebeveynlerinin yanına gitti.

Akşam saat ona doğru, vardiyalı bir işçi üzgün bir halde işyerime geldi ve unuttuğu bir evlilik yıldönümü vb. nedeniyle evde "savaş" yaşadığını söyledi. Onu kendime görev olarak bıraktım, eşimin peşinden gittim. Saat on bir civarında kulübeye vardım ve Irinka'yı evde, İskender'i iyice göğsüne çeken İskender'i yatağına yatırırken buldum.

Irinka benden sokaktaki mahzenden biraz kvas alıp üvey babasının onu buharladığı Alenka'mın hamamına getirmemi istedi ve o da onun arkasından geliyordu. Irinka'nın üvey babası Fyodor Amca hamamın büyük bir hayranıdır, daha doğrusu onu seviyor; hatta gençliğinde bir hamam kompleksinde bir yerde çalışıyordu. Zaten kızlarımızı Irinka'nın annesiyle birlikte hamamda masaj ve köpük yıkama ile birkaç kez buharda tuttu. Eşim mutluluktan onuncu cennetteydi. Ellili yaşlarının başında, kendisi de uzun boylu ve formdaydı, biraz zayıftı ama spor geçmişi gösteriyordu.

Karanlıkta hamama yaklaşırken istemsizce soyunma odasının penceresine baktım ama orada kimse yoktu. Soyunma odasına girdim, kendimi asmak için sola döndüm ve dondum. Daha solda bana doğru bir yıkama kapısı açıldı ve ben kapının arkasındaki gölgelerin arasında kaldım. Irinka'nın annesi soyunma odasına girdi, karşı duvardaki masaya doğru yürüdü ve kendine biraz kvas doldurdu.

Sanki büyülenmiş gibi büyülenmiştim. Kızları annelerine ne kadar benziyor. Natasha Teyze muhteşem beyaz kıçını bana çevirmiş halde duruyordu ve gözlerimi ondan alamıyordum. Göğüsler de kar beyazıydı ama Irinka'nın aksine meme uçları o kadar büyük değildi ve narin pembe renkteydi. Onu daha önce hiç kıyafetsiz görmemiştim, daha doğrusu onu hiç bu kadar açık ve kolay görmemiştim; biri çamaşırhaneye girdiğinde ya da çıkarken onu kısa bir süreliğine gördüm. Ben yetişkin bir kadın vücudunun cazibesine bakarken Irinka soyunma odasına girdi ve şaşkınlıkla bana ve annesine baktı.

Ancak o zaman Natasha Teyze beni fark etti ve aceleyle bir bornoz giydi. Daha sonra herkes kahkahalara boğuldu. Yavaş yavaş soyunmaya başladım, Irinka bir şeyler alarak yatmaya gittiğini ve Alenka ve benim için ikinci katta bir yatak yaptığını söyledi. Buhar odasına bakan Natasha Teyze kocasına bir şeyler söyledi ve gülümseyerek eğilerek eve girdi. Sobaya yakacak odun ekledim ve çıtırtı sesini dinleyerek, çamaşır odasının kapısını açarak buhar odasındaki sesleri dinlemeye başladım. Süpürgenin sesi kısa sürede sona erdi ve lavaboya su sıçramaya başladı. Fyodor İvanoviç, Alenka'nın üzerine soğuk su döktü.

Biraz bekledim ama kimse çıkmadı. Hafifçe açık kapıdan lavaboya baktım ve güzelimin poposu bankın üzerinde çıplak yattığını gördüm. Hamamcımız sırtı bana dönük olarak kenarda duruyordu, her zamanki gibi belinde bir havluya sarılıydı ve Alenka'nın buğulanmış vücuduna biraz yağ sürüyordu. Karımın ve Fedor Amcamın hamamdaki varlığımdan henüz haberi olmadığını ancak şimdi fark ettim. Beş dakika boyunca ilginç bir şey olmadı ve ben içeri girip ısınmak üzereyken küçük karım sırt üstü döndü. Göğüslerini ovuşturma süreci daha ilginçti. Sırt, kalça ve bacaklara yapılan masaj boşuna değildi ve Alenka'nın heyecanı kedinin hareketlerinden fark ediliyordu. Alenka'nın vücudu hafifçe ürperdi ve güçlü, becerikli ellerin altında yavaşça kıvrıldı.

Sonra bu eller karnın aşağılarına, uyluklar boyunca yumuşak bir şekilde ayaklara doğru indi ve sonra tekrar yukarıya doğru sürünerek çıktı. Alenka zaten göğüslerini yoğuruyor ve kendisini saran tutkuya teslim oluyordu. Fyodor İvanoviç'in elleri sevgilisinin dizlerine ulaştığında, kendiliğinden bankın her iki yanına bacaklarını indirdi. Erkeklerin elleri Alenka'yı uyluğunun iç kısmını okşayarak ve traşlı amına hafifçe dokunarak çılgına çevirdi.

Leğen kemiğini kaldırdı, kıçını banktan kaldırdı ve o hassas ve güçlü parmakları amına yaklaştırmaya çalıştı, ancak Fyodor Amca onun bunu yapmasına izin vermedi. Sevgilimin dudaklarının ne kadar şiştiğini, akan sıvılarla ne kadar parıldadığını, klitorisinin şiştiğini ve açıkta kaldığında öylece dikildiğini görebiliyordum. Alenka anlaşılmaz bir şekilde bir şeyler mırıldandı. Penisim bir kazık gibi duruyordu, onu çıkarıp yavaşça masaj yaptım. Bu sırada Fyodor İvanoviç, Alenka'yı yüzüstü çevirerek bacaklarını yeniden bir araya getirdi. Alenka gözleri kapalı yatıyor, ellerini bacaklarının arasına koyarak kendini okşuyordu. Vücudu titriyordu, adamın elleri yine kalçasının üzerine uzandı ve yarımları ustaca yanlara doğru uzatmaya başladı.

Sonra Fyodor Amca bankın üzerinden geçti ve karısının baldırlarının üzerine hafifçe oturdu, o da artık kalçalarını yoğurmak yerine her iki yanındaki avuçlarıyla onları salladı. Hız arttı. Havlu aşağı kaydı ve Fyodor Amcamın arkasından güzelimin ayak bileklerine asıldı. Alenich'in bacaklarının arasında, dizlerinden çok da uzakta olmayan, sallanan sandalyeye benzeyen yarı dik bir penis gördüm. Fyodor İvanoviç ayağa kalktı ve karımın kıçına yaklaştı, kalçasını serbest bıraktı ve sol elinin parmaklarını her iki susuz deliğe soktu ve sağ eliyle şişmiş penisine masaj yapmaya başladı. Alenka güçlü bir orgazmdan etkilenmeye başladı; dışarıdan sara krizi gibi görünüyordu. Fyodor İvanoviç'in üyesi tam savaşa hazır hale geldi ve parmaklarını değiştirmek için koştu. Görüşüm bulanıklaştı ve birkaç uzun akıntıya kendim geldim.

Aklım başıma gelince, Fedya Amca'nın spermini güzelliğimin sırtına ve kıçına döktüğünü gördüm. Alenka zaten iki eli yerde baygın bir şekilde yatıyordu. Soyunma odasının kapısına gittim ve kapıyı çarparak yavaşça lavabonun kapısına doğru yürüdüm ve sonra içeriye baktım. Havlusunu giyinmiş hamam görevlisi beni sakin bir şekilde karşıladı ve güzelliğimin masajını bitirdiğini ve buhar odasında beni beklediğini söyledi. Fyodor Amca bankta üzerine ılık su dökerken Alenka ancak başını kaldırıp beni öpebildi. Kısa süre sonra sevgilim soyunma odasına girdi ve beni öperek bugünkü masaj seansının onu deli ettiğini söyledi.

Onunla aynı fikirdeydim ve gördüklerimin gerçekten de kötü olmadığını doğruladım. Bunun üzerine bir gülümseme ve kıçına bir tokat yedi: "Dikizliyordun, seni kötü çocuk"? Buhar banyosu yapmayı reddettim ve onu rafa saklamaya gittim, Fyodor İvanoviç ve sevgilim kvas içmek için kaldılar. Durulanmak için buhar odasından çıktığımda kaçak Irinka'mızı bir kadının amını yıkarken buldum: "Tekrar merhaba." Irinka yanıt olarak sessizce mırıldandı, bundan ancak erkeklerin sarhoşken, artık kendilerini boşaltamayacak durumdayken eşlerine seks yaparak eziyet etme konusunda kötü bir doğaya sahip olduklarını anlayabildim. Soğuk suyla durulayın.

Daha fazla huysuzluk döktüm ve soyunma odasına atladım. Sevgilim, sedirin üzerinde bir havluyla örtülü olarak sırt üstü yattı ve mırladı ve hamam görevlisi ayak parmaklarına ve ayaklarının bazı noktalarına nazikçe masaj yaptı. Sonunda herkes kaçak içkiyi birlikte içti ve Fyodor Amca aramızdan ayrıldı. Beşinci bardaktan sonra Irinka daha mutlu oldu, tişörtünü çıkardı ve sözde kadınların sırları için Alenka'yı lavaboya çekti. İki perinin üzerlerine su döktüğü ve komplocu bir şekilde bir şeyler hakkında fısıldaştığı lavabonun hafif açık kapısından onları izlemek için kaldım.

Çok geçmeden Irinka geri döndü ve ıslak ve şakacı bir gülümsemeyle kucağıma oturdu. Biraz geriye yaslandım ve muhteşem göğüsleri beni ezdi. Bu canavar beni tutkulu bir öpücükle yakaladı ve bırakmadı. Penisimin Alenka'nın ağzı tarafından nasıl sıkı bir şekilde yakalandığını ve canlanarak hemen Irina'nın amına yönlendirildiğini hissettim. Bölmenin içinden karımın parmaklarının Irinka'nın kıçında çalıştığını hissettim. Irinka sanki hayatındaki son seksmiş gibi çılgınlık ve doyumsuzlukla üzerime bindi.

Sonra en üst noktada birkaç saniye dondu, sadece karnının alt kısmı titriyordu ve kedisi derin bir nefes vererek penisin üzerine çöktü ve gevşedi. Alenka'm beni hoş bir esaretten kurtardı ve onun yerini aldı, ancak kısa süre sonra bana sırtını döndü ve sikimi onun havalı kıçına yönlendirdi. Karımın tatlı spazmlarından önce ona açılmaktan kendimi zar zor alıkoyabildim. Çok geçmeden Alenka coşkuyla kıvranmaya başladı ve penisimi yere kaydırdı. Sırt üstü yatıp bacaklarını yukarı kaldırmış ve ıslak amını okşayan Irinka beni elimden tuttu.

Tek yapmam gereken, eşek lehine büyük bir zevkle yaptığım ve neredeyse anında geldiğim bir delik seçmekti, öyle ki her şey gözlerimin önünde yüzüyordu. Biraz daha oturup ay ışığını bitirdikten sonra birlikte neşeyle yıkanıp yattık.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post