Bu hikaye uzun zaman önce başladı ve yavaş yavaş gelişti, ancak tam gelişimini ancak şimdi, neredeyse on yıl sonra elde etti. 2000'li yılların ortalarında, arkasında 25 yıllık bir hayat tecrübesi olan, uzun ince bacaklarıyla oldukça çekici bir görünüme sahip olan eşim Alenka, yürüyüşe çıkarken veya arkadaşlarıyla otururken bir şekilde gizemli bir şekilde gözlerimin içine bakmaya başladı. Birkaç kez eve çok heyecanlı bir halde geldi ve bana tecavüz etti.
Bir keresinde Alenka bir Cuma akşamı onu bir şirket partisinden araba ile alabilmem için beni aradı. Ofise vardığımızda canım neşeyle ve yüzünde mutlu bir gülümsemeyle bana doğru uçtu. Arabada şirket partisinin başarılı olduğunu ve geceleri hâlâ arabayla şehirde dolaşmak istediğini anlattı. Şampanya aldım, arabayı parkın yakınına park ettim ve karıma bir bardak doldurdum.
Alenka biraz içti ve şirket partisinde şirket başkanının onunla çok ilgilendiğini ve kalmasını istediğini ancak bana kaçtığını anlatmaya başladı. Alenka bana bunları anlattığında istemsizce dizlerini sıktı ve kıçını koltuğa doğru kaydırdı. Koltuğunu geriye yasladım, siyah ofis eteğini yukarı çektim ve çıldırdım. Eteğin altındaki çoraplar ıslaktı ve hiç mayo bulamadım.
Her zaman pürüzsüzce traş olan kedisi bir dere gibi akıyordu ve piercingli piercingi ıslak dudaklarının arasında boğuluyordu. Alenka, vajinasını peçeteyle sildi ve mayolarını attığını açıkladı. Sonra eşim gözlerimin içine baktı ve eğer onu azarlamazsam bana başka bir şey anlatacağını söyledi. Ben izin verdim, o da beyaz transparan bluzunun düğmelerini çözdü ve sıkı, sıkı göğüslerini beyaz delikli sütyeninden birer birer çıkardı. Önceden pembe olan meme uçları morumsu bir görünüme sahipti ve hickey izleriyle şişmişti.
Alenka, patronun onu gözden kaçırmadığını, onu dansa davet ettiğini, iltifatlar yağdırdığını ve şirketteki büyük ve paylaşımlı tuvalete gittiğinde onu takip edip kilitlediğini açıkladı kapı. Aynanın yanında, ona arkadan sarıldı ve boynunu öpmeye başladı, sonra onu çevirdi ve onu lavaboya oturttu, eteğini beline kadar kaldırdı, çorap lastiklerini ve file siyah külotunu açığa çıkardı. Patron bluzunun düğmelerini çözdü ve elastik göğüs uçlarına dudaklarıyla dokundu. Alenka, o anda kafasını kaybettiğini ve artan tutkuya teslim olmaya başladığını açıkladı. Patron bir eliyle onun bir dere gibi akan hassas ama tutkulu amını okşadı.
Kendini göğüslerinden ayıran patron, sertleşmiş penisini pantolonunun içinden çıkardı ve çok sevdiği tangasını çekti, ancak birisi kapıyı yüksek sesle çaldı. Patron kapıya döndü ve karısının aklı başına geldi, yere atladı ve kendini kabine kilitledi. Basamaklar kaybolduğunda Alenka kulübeden dışarı baktı ve kimseyi bulamayınca yırtık külotunu yerden aldı ve beni aradı. Bir yandan şaşkınlığa düştüm, karım artık bir kız değil ve ilişki kurma hakkına sahip gibi görünüyor, ama aile şirketimizde güneşlenmesi veya hamamda çıplak gösteriş yapması bir şey, ama burada her şey gerçektir ve hatta o kadar güçlü bir heyecanla ki eşim kesinlikle bunu tekrarlamak isteyecektir. Alenka tüm bunları bana anlatırken son dönemdeki cinsel maceralarını bir kez daha yaşadı ve bana hiç aldırış etmeden bir eliyle çıplak göğüslerini sıkarken, diğer eliyle öfkeyle klitorisini parmaklamaya başladı.
Arabayı çalıştırdım ve sokak lambalarından biraz daha uzağa sürdüm, sonra karımın koltuğuna tırmandım ve ağrıyan penisimi ona sokmaya çalıştım. Eşim penisimle buluşmak için kasıklarını hareket ettirdi, ancak penisi eline alarak içeri göndermek için hiç acelesi yoktu, ıslattı, kedisi boyunca gezdirdi ve kıçına yönlendirdi. Sikim ona düştü, bu daha önce hiç olmamıştı. Alenka yüksek sesle çığlık attı ve durmadan geldi. Altındaki deri koltuk gıcırdıyordu. Boşaldım ve aletimi titreyen kıçından çıkardım.
Sabah uyuduktan sonra karım anlayışım için bana teşekkür etti ve patronun penisinin başı tuvaletteyken sadece dudaklarını ayırmayı başardığını, onun amının üzerinde birkaç kez koştuğunu ama kendisinin bunu yapmadığını söyledi. Her şeyi sonuna kadar tekrarlamayı gerçekten seviyor ve arkadaşlarının yaptığı gibi yalan söyleyip dışarı çıkmak zorunda kalmadığı için bana çok minnettar. Bu olaydan bu yana aile hayatımız sadece daha ilginç değil, aynı zamanda tam bir karşılıklı anlayışla daha açık hale geldi. Alenka kendine talip bulurken çok olmamasına rağmen beni yalnız bırakmadı ve bensiz çıktı. Yıllar geçtikçe onun teşvikiyle tüm arkadaşlarını ve birçok kadın iş arkadaşımı denedim.
Neredeyse tüm sırlarını öğrendim ve ihtiyaç duydukları mazereti sağlamaya yardımcı oldum. Alenka, kır evimizde Cuma partileri ve şirket misafirlerinin toplantılarını düzenlemeyi çok seviyor. Erkekler genellikle patronunu, güvenlik şoförünü ve diğer üç meslektaşını içerir, ancak kadın cinsiyetinde durum her zaman farklıdır. Bu erkeklerin isteği üzerinedir. Bir keresinde Alenka bir gece kulübünden sonra patronunun karısını şirket arabasıyla getirmişti ve sabaha kadar şoförü ve beni şöminenin önündeki halıda eğlendirmişlerdi. Hafta sonlarında Alenka ve kızlar genellikle uyuyor ya da havuzda yüzüyor ya da sadece şezlonglara uzanıp kokteyllerini yudumluyorlardı.
Birisi erkek arkadaşını getirdiyse, erkek arkadaşı çıplak göğüslü kızların çokluğundan çok memnundu. Genelde evimiz sadece hafta içi boştu. Uzak konum nedeniyle, hafta içi geceyi şehirdeki bir apartman dairesinde geçirdik; akşam eve geldiğimde veya öğle yemeğinde sevgilimi defalarca patronumla yatakta çıplak buldum. Genel olarak Alenka, önüme sadece patronunu eve getirmesine izin verdi. Her ne kadar birkaç kez patron ve çalışanlardan biriyle şoför şeklinde istisnalar olsa da. Ben bu dünyadaki her şeyden memnundum ama Alenka yeni bir şey istiyordu. Şirketin çok önemli misafirlerinin gelişi vesilesiyle verilen bir parti için canım, striptiz barlarında makul erkeksi niteliklere sahip iki güçlü siyah buldu. Ayrıca mükemmel görünüme ve özelliklere sahip üç kızı da işe aldı.
Brifinge gri saçlı bir adam davet edildi. Ev işi yaparken koridora girdim ve hayrete düştüm. Resim tarif edilemezdi. Siyah adamlar sadece beyaz kolsuz gömlekler ve beyaz terliklerle duruyordu. Uyluklarının ortasından sarkan siyah organları her harekette huzur içinde sallanıyordu. Kızlar göğüslerinin altından başlayan ve traşlı amcıklarının önünü kapatan renkli önlükler giyiyorlardı. Arkadan bakıldığında beyaz çoraplar ve ince topuklu sandaletler dışında tamamen çıplaktılar. Yuvarlak bronzlaşmış kıçları aletimin dinlenmesine izin vermiyordu. X gününde Alenka, bronz tenli çıplak vücuduna uzun beyaz yarı saydam bir elbise giydi ve muhteşem görünüyordu. Böyle bir elbisenin altına iç çamaşırı giymek suç olur. Akşam çeşitli işler için evden ayrıldım.
Alenka'm ve patronun eşi dışında sadece erkeklerden oluşan misafirler alkol aldılar, konuştular ve asıl sürprizi beklediler. Ve sürpriz küçük bir performanstı. Tepedeki ışığı söndürüp misafirleri oturtan Alenka'm, salonun ortasındaki yuvarlak meşe masanın kenarına oturdu ve çıplak vücudunu elbisesinin kumaşını bir kedi gibi okşamaya başladı. Gösteri ilginç ve heyecan vericiydi. Karımın neyin peşinde olduğunu önceden bilmiyordum ama bunun ilginç bir şey olacağından emindim. Bir noktada sikleri iki kazık gibi duran siyah adamlar ona her iki taraftan yaklaştılar ve onu dört eliyle okşamaya başladılar. Alenka ellerini uzattı ve başlarını açığa çıkardı, ardından testislerini ovmaya başladı. Gerginlik artıyordu. Misafirlerden birinin patronun karısının göğüslerini yakasından çıkarıp yoğurmaya başladığını gördüm; kendisi de iç çamaşırı giymiyordu.
Bu sırada masadaki siyahiler yavaş yavaş Alenka'nın elbisesini iki yanından yırtmaya başladılar. Alenka şiddetli heyecandan dolayı yarı baygın haldeydi. Yerde, halının üzerinde, misafirlerin önünde diz çöküp çıplak popolarını dışarı çıkaran kızlar, pantolonlarından dik penisleri çıkarıp elleriyle okşamaya başladılar. Hafifçe titriyordum, boğazım kurumuştu, sağ elim penisimi çıkardı ve sarsılarak sıktı. Bu sırada masada iki canavar sırtüstü yatan karısını iki taraftan pompalamaya başladı ama bu uzun sürmedi ve uzuvlarını sevgilimin amından ve ağzından çıkardıktan sonra misafirleri Alenka'yı denemeye davet etmeye başladılar. jestlerle. Kızlar misafirlere masaya kadar eşlik ederek penislerini küçük eşlerinin deliklerine sokmalarına yardımcı oldular. Siyahlar kanepenin iki yanında, zaten beline kadar çekilmiş bir elbise, çoraplı ve külotsuz oturan patronun karısının yanına oturdular.
Bacakları iki yana açılmıştı ve ıslak traşlı kedisi meyve sularıyla parlıyordu; dudakları konuklardan birinin eliyle darmadağınıktı. Göğüslerinin her iki yanını ellerine alıp tutkuyla öpmeye başladılar ve o da ellerini sertleşmiş penislerinin üzerine koydu. Patronun karısına yaklaştım ve bacaklarını omuzlarımın üzerine atarken penisimi amının içine soktum. Hızla kendimi toparlayıp kanepeye yaslandım. Gözlerinde kıvılcımlar parladı. Zenciler patronun karısını halının üzerine yatırıp deliklerini hallettiler. Aklım başıma geldikten sonra, sevgilimin misafirlerden biri tarafından ağzına pompalandığı ve kızlardan biri tarafından amının yalandığı, Alenka'nın patronunun da arkasında kızı olduğu masaya dikkat ettim.< /p> Diğer iki kızın ağızları misafirler tarafından işgal edildi. Kendime bir şeyler doldurup rahatlamak için mutfağa girdim. Yaklaşık on beş dakika sonra çıplak Alenka'm şaşırtıcı bir yürüyüşle mutfağıma geldi ve bir yudumda kokteyl içti. Sonra beni dudaklarımdan öptü ve kendisinin, patronun karısının ve siyahların havuza gideceklerini, oğlanların ve kızların çoktan hamama taşındıklarını söyledi. Bir buçuk saat sonra insanlar evlerine ve otellerine doğru yola çıkmaya başladı. Havuzda ne olduğunu görmedim ama hamamda özellikle ilginç bir şey yoktu. Sadece yorgun erkekler, köpüklü ve çıplak kızlar, alkol getirmeyi unutmadan suyla yıkanıp durulanıyor.
Ev bir şekilde kısa sürede boşaldı. Alenka ve ben yalnız kaldık ve yattık ama seyahat nedeniyle her şeyi kaçıran ve patron tarafından ev asistanı olarak gönderilen şirketin geri dönen şoförü yüzünden huzurumuz bozuldu. Sessiz bir sahne oluştu, Alenka yüzünü bana çevirdi ve bornozunu yere atıp kalçalarını sallayarak çıplak olarak yatak odasına girdi. Şoför onu takip etti ve diğer yatak odasındaki yatağa düşmekten başka seçeneğim kalmadı.
Swingers'ın grup seks partisi ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version