Bir zamanlar, bir kız kardeşi ve oğlu bana 13 yaşında daha geldi, henüz okula gitmediğinde, bir aileyle yaşadık (kız kardeşi kırk yıl boyunca hiç evlenmemiş ve onu doğurmamıştı. Babasının babasının kim olduğunu bilmiyordu, ama ben - sınıf arkadaşı, ilk aşkı oldu - kız kardeşinin ilk aşkı oldu, orduda, yeni bir ailenin yanından sonra hizmet ettim. Annem için Volga'yı iyi yüzmeyi öğrettim ve şimdi Hamam'a gitti. Yaz, akşam oldu ve Nikolka tüm terlerden geldi, bir kitap okumaya başladı. Biraz kaldırdı ve rendelenmiş cildini çılgınca çizmeye başladı. Her şeyin nasıl uygulanacağı için. Kolya soyunma odasında soyuldu ve buhar odasına girdi, alacakaranlık vardı, ışık küçük bir pencereden geçti. Zaten iyi ısındım ve orta rafta oturdum ve her zaman okaliptüs ve taze bir huş süpürgesi kokusu olduğu gibi, arkada bir süpürge ile hafifçe homurdandım. Üyem sakin bir durumdaydı ve bacaklarımın arasına raftan asıldı. Ama büyük yumurtalarım daha da çekildi!
- Buraya gel, bir kabile, şimdilik ısındı ...
Kolya üst rafa tırmandı ve midesine uzandı, kıçını güzel ve çağırıcı bir şekilde rafın üstüne yükseldi, yüzümün hemen karşısında, bu gösteriye çok yakındı. Şu anda, çocuk terden çıkmaya başladı ve tüm vücut büyük damlalarla kaplandı. Süpürgeyi bir kenara koydum ve bu damlaları sallamaya başladım, sanki yanlışlıkla tombul çocuksu kalçalardan geçiyor ve aralarında anüsün bakire deliği boyunca, rulolar komik sallandı. Çocuk sakince yalan söylüyordu, sevdi. Bazen elimi skrotuma dokunarak kalçaların içine koştum.
. Dick'im hain bir şekilde bir kazık durdu. Gençliğimde, banyodaki kırık adamımın erkeklere ayağa kalktığı o zaman yavaş yavaş buna alışmıştım ve ereksiyonumu kontrol edebildim, ama bugün sikimi huzur içinde tutamadım. Başlangıçta, bir hamamda bir süpürge ile sakladım, ama sonra çocuğun yükselmemi zaten fark ettiğine ve saklanmaması gerektiğine karar verdim! Ama Nicholas da görünmeme rağmen alışılmadık hislerden kalktı, çünkü çocuğun kedi midesinin altında gizlendi. Ama bunu tahmin ettim.
- Eh, Kolyan, bir süpürge için hazır mı? - Ona sordum
- Evet, hadi! “Cevapladı. Zaten buhar odasındaki sıcağa alışmıştı ve Venüs vücuttan tüm toksinleri açığa çıkardığında, ikinci sırılsıklam süpürgeyi aldım ve önce onları bacakları arasında tırmandım ve ilk scrotumun geçtiğinde, ilk kez silerden geçtiğinde, bacakları arasında tırmandım. Sessizce, daha fazla ve kıçını patlatmaya başladı. Elleri yüzü. Tepki ve sonra 19 santimetre devi gördüm. Testisleri yakalarken Segonian yeğenini okşadım ve parmaklarımı kalçalar arasında başlattım, Kolya alt karnında hoş bir arka plan hissedene kadar yaptım ve o bulanıkça bulanıklaştı. Sonra elimi çıkardım ve çocuğun kabarık göğüslerini ve boynunu bir süpürge ile çalıştırmaya başladım, yavaş yavaş midemden ve sazlıklı bir domuz eti indi. Tabii ki, üzerinde çok fazla dövmedi, ancak kasıtlı olarak yayılmış bacaklardan, kalçalar boyunca ve daha da skrotum ve üye boyunca sıcak bir süpürge ile okşadı. Kolya gittikçe daha fazla heyecanlıydı. Gözlerini kapattı, bunun tadını çıkardı ve hatta daha fazlasını istedi ...
. Ayrıca yeğenin alaycılığını durdurdu, ılık suyla tanka gitti ve arkasında durdu, böylece yeğen acı çeken ve yeniden toplanan gövdeyi göremedi ve davet edildi:
- Kalyan, aşağı iniyorum, midede rafın dibine gideceğim. Namlunun arkasında, aniden görünüşe göre horozuna bakmak istedi, ama nasıl yapılacağını bilmiyordu, utandı ve bankta midesine uzandı ve gözlerini kapattı. Ona biraz ılık bir su sürahisi ile yaklaştım ve bir başlangıç için çocuğu baştan ayağa döktüm. Sonra tekrar daha sıcak su ile doldurdu ve geniş bir ahşap dükkanın yanına oturdu.
. Sabunu ve kilometre taşını aldıktan sonra, Colin’in boynunu dikkatlice sabunlamaya başladım, yavaş yavaş omuzlarıma, sırtıma indim. Ben sadece sırtımı ve ter yıkamadım, aynı zamanda yetenekli masajları açgözlü kalçalara yaklaştırmaya çalıştım. Her ikisinin de üyeleri bir patlama ile durdu, hiç kimse henüz böyle bir masaj yapmamıştı ve yetişkin bir adamın yetenekli ve güçlü parmaklarının altında kaşlarını çattı.
- Nasıl bir karbon taşıyıcınız var? - Çocuğa sordum.
- Gerçekten beğendim - utanç verici bir şekilde cevap verdi ...
yavaş yavaş daha aşağı battım, önce belden, sonra kalçalara. Tatlı çocuksu çörekler arasında sabunlu bir avuç içti, çocuğun anüsünün içgüdüsel olarak sıkıldığını hissetti. Sonra bu yarıları her iki eliyle aldı ve onları zorla masaj yapmaya başladı, sonra onları yanlara yaydı, sonra tekrar ellerini bir araya getirdi. Haller saptığında, bana tarif edilemez bir resim açıldı: iki tombul arasında, çöreklerden oluşan bir kız gibi, bakire tüysüz bir deliğin koyu kırışık bir halkası, kalçaları kuvvetli taraflara seyrelttiğimde biraz açıldı.
. Sonunda kasıklara geçtim ve sabun elleri ve anüs ve skrotum ile sessizce vurmaya başladım, aynı zamanda delik titredi ve büzüldü.
- Mümkünse süzün ve rahatlamayın ve midenizin altında ne var, almama izin verin. - Dedim
Ve çocuğun tepkisini beklemeden, midesinin altına kaygan bir el yapıştırdım ve kaygan bir sıvının zaten açık olduğu kaygan bir asayı çıkardım.
- Şimdi bu hazineyi yıkayacağız, bacaklarını daha geniş bir şekilde yayacağız.
. Kolya, bir bacağını bükmek ve onu uyluğuma koymak zorunda kalırken bacaklarını itaatkar bir şekilde yaydı. Cinsel bilinmeyen duyguların fırtınası çocuğun kafasında dönüyordu ve şimdi sadece bir şey istiyordu, böylece bu tatlı işkence sonsuza dek devam edecekti. Elimi sabun ettim ve onu çocuğun bir üyesini almaya başladım, başını hafifçe yapıştırdı, çocuğun kasık ve küçük yumurtaları ikinci sabun eliyle başını okşadı.
- ve orada var ......
ve parmağım anüsün sıkıştırılmış bir sfinkterine hafifçe çekildi. Çocuk gözlerini kapattı ve istemsizce bu bilinmeyen zevk dileğiyle girişini rahatlattı. Zorluk çeken parmak çocuğun bakire kıçına girdi. Çocuk acı çekti ama parmağını itmedi. Aynı zamanda, bacağı kazara bir kazıkla ayakta dururken kalktı. Çocuğun kalbi ve davul olarak çok atıyor, şimdi tamamen göğsünden atlamaya hazırdı. Bacağın kendisi penisimi hissetmeye başladı, bu elastik, deşarjdan kaygan bir şeydi, ama bacağım kafaya ulaşmadı. Bundan neredeyse bitirdim!
. Ve parmağım deliği “yıkadı”, hafifçe döndü, çocuğun ağrısı geçti, heyecan yuvarlandı. Bağırsakların duvarlarından birine bastırdım, hareketi çocuğun bir üyesine yerleştim ve hayatta ilk orgazm vardı. Segmentinin nasıl şiştiğini, maltz vücudunun nasıl seğirdiğini, ağlamaya benzer bir gıcırtı ve ilk sperminin küçük bir akışı bacaklarının arasına döküldüğünü fark ettim ve hissettim.
. Kolya gözleri kapalı yattı ve ona ne olduğunu anlamadı. Popodan bir parmak çıkardım ve yeğenin gövdesini tüm uzunluk boyunca okşadım, yatıştırdım.
- Eh, olgunlaştınız ve bir adam oldun, seni öne çevirirken döndün.- ona
dedim. Kolya sırtına yuvarlandı, gözlerini açmaya cesaret edemedi. Ayağa kalktım ve çocuğun başının yanından gittim, bankta yana oturdum ve başını ayağa kaldırdım. Kafa neredeyse penisimi yetiştirdiğime dokundu. Çocuğu yıkamaya, ellerimi tombul başlıklara çalıştırmaya başladım, meme uçlarına dikkat ettim. Tombul karnı ... bir orgazm sonra çocuğu yakalayan utanç kısa süre sonra geçti ve bu tür dokunuşlardan gelen heyecan arttı, meme uçları bir payla ayağa kalktı. Bu dikkatimden saklanmadı ve çocuğun vücudunu benimle yüzleşmek için yanına çevirdim, böylece kelimenin tam anlamıyla büyük üye boyutumun tabanına dayanıyordu ve burnum kasık saçlarına gömüldü.
. Nicholas bir erkek vücudunun kokusunu hissetti, gözleri istemsizce açıldı ve hemen önlerinde 19 santimetre uzunluğunda bir duruş gördü, ısıtmalı büyük bir kafa ile yan yana sallandı. Kıllar, çocuğun çenesini ve burnunu hoş bir şekilde gıdıkladı, hemen altında kıllı gördü, sperm ile taşan büyük yumurtaları sarktı.
- peki, taşıma gibi mi?
. Kolya sessizce üyemin tabanını aldı, dirseğinde kendini kaldırdı ve ona bakmaya başladı. Beni taklit ederek, bu keyifli namluyu yukarı ve aşağı kaydırdı, böyle büyük bir şeyin ne zaman büyüyeceğini hayal ederek (ama bu babasının genlerine sahipse gerçekleşecek) daha sonra chip my my consta my conste the my conste. Yumurta ile torba. Ben ıslattım ve benzeri görülmemiş bir gelgit hissettim, ecstasy'de titredi, kıçından sıçradı, homurdandı! - Çocuğu korkutuyor! Ve yanardağımın bağırsaklarından sperm çeşmesine çarptı ve tüm vücudunu erkeklere koydu ...
Yeğeni ile bir hamamda ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version