Benim adım Anton. 20 yaşındayım. Bu hikaye geçen yazın başında başıma geldi. Annem ve babam iki haftalık bir tatile çıktılar ve büyükannemi ziyaret etmek için köye gittiler. Yine de sınavlardan birine tekrar girmem gerekiyordu, bu yüzden evde kaldım. Yeniden çekim zor olmadı. Birlikte Dota oynadığımız arkadaşım Denis'i ziyarete davet ettim. Dizüstü bilgisayarıyla geldi ve bir hafta boyunca neredeyse hiç dışarı çıkmadan oyun oynadık. Enerji içecekleri ve cipsler hariç. İnternetimin bitmesiyle tatilimiz sona erdi.
Denis ve ben evime çok da uzak olmayan bir alışveriş merkezine gittik. İkinci katta internet için ödeme yapmaya karar verdiğimiz bir banka vardı. Sırada birkaç kişi vardı. Karşımızda bizden biraz daha yaşlı görünen sarışın genç bir kadın duruyordu. Siyah bir tişört ve çok kısa bir kot şort giyiyordu. Gözlerimizi yarı açıktaki yuvarlak kıçından ayırmadan mutlu bir şekilde arkasında durduk. Ve kızın bacakları çok güzeldi. İnce, düzgün, pürüzsüz ve hafif bronzlaşmış. En yeni modelin beyaz iPhone'unda "bebeğim" dediği bir adamla konuşuyordu. Kızın neredeyse her cümlesi şu sözlerle başlıyordu: “Bebeğim, başka ne istiyorum biliyor musun? Arkadaşımdan çok havalı bir şey gördüm (etek, telefon kılıfı, bluz, tişört, ayakkabı, el çantası, ruj...)” Evet, bir yandan adam böyle seksi bir kızı siktiği için şanslıydı. Öte yandan şans da yok. Ne de olsa her dakika, satın alması gereken bir şeyi buluyordu. Hat hızlı hareket etmedi. Ama sarışının kıçına bakınca üzülmedik.
Önümüzde kuyrukta sadece iki kişi kalmıştı. Orta yaşlı bir kadın para alıyordu. Sarışın telefonda konuşmaya devam etti. Sırada arkamızda kimse yoktu. Aniden iki uzun boylu, tombul kadın bankaya girdi. Geniş omuzlu ve pek de düzgün görünüşlü değil, yaklaşık 40 yaşında. Birinin elinde açık bir bira şişesi vardı.
- Evet, şimdi bu parayı çekeceğiz, iki saniye sürecek. - elinde şişe olan kişi dedi. Sonra yanımıza geldiler ve yürürken bana ve Denis'e şöyle dediler: "Çocuklar, önünüzden geçeceğiz, hızlı olacağız." Cevap bile beklemeden kasaya gittiler, karşımızda duran kadın ve sarışın paraları alıyordu. Karşımızdaki kız telefonu kapattı ve iri yapılı kadınlardan birinin önündeki kasaya yaklaşarak kasiyere bir kart verip 10.000 ruble çekmek istediğini gördü.
—Hey kadın, şimdi sıranın bende olması sorun olur mu? — dedi sarışın hafif tiz sesiyle.
—Hiçbir şey. İki saniyeye ihtiyacımız var. Parayı çekeceğiz ve bu kadar. — kısa siyah saçlı ve bir şişe bira içen iri yapılı bir kadın kaba bir şekilde yanıt verdi ve sarışına, onunla uğraşmamanın daha iyi olduğunu gösteren bir bakışla baktı.
—Peki ne olmuş? — sarışın kızmıştı. "Benim de cezayı ödemem için iki saniyem var, sen de sıraya atladın."
- Ufaklık, sesini alçalt! — şişeli kadın daha kaba bir tavırla şöyle dedi: Şimdi parayı çekeceğiz ve sen de cezanı ödeyeceksin.
—Öyleyse sıraya girin ve paranızı çekin! — sarışın da ses tonunu yükseltti — yoksa bacaklarınız artık dayanmıyor mu?
—Duyuyor musun sürtük! Şimdi dişlerinizi yerden kaldıracaksınız. — elinde bira olan kadın sarışına döndü ve ona doğru yürümek üzereydi ama ikinci iri kadın onun kolunu tuttu ve kenara çekildiler.
- İşte bu, iki saniye sürdü ve kar fırtınasını sürmeye başladınız! - ikinci kadın, kot pantolonunun cebine banknotları ve içinde çek olan bir kart koyan sarışına döndü. Sonra arkadaşına döndü - İşte bu Lyubka, bu sürtüğe aldırış etme, gidelim.
—Ne demek istiyorsun? Ben bir sürtük müyüm? - sarışın yine kızmıştı - Şu halinize bakın, iki tam, sarhoş ve pis kokulu domuz!
Kadınlar çıkışa doğru yürüdüler ama isimlerini duyunca hemen geri döndüler. Sarışın, Lyubka'nın ona doğru uçtuğu ve kızı yandan tekmelediği anda kasaya yaklaştı. Sarışın yana uçtu ve duvara çarptı. O sırada Lyubka'ya bir güvenlik görevlisi geldi ve kadını zapt etmeye çalıştı ama o da ona el sallayarak kenara çekilmesine neden oldu.
—Kadın, kavgayı derhal durdurun! - Lyubka sarışının yanına koşup avucuyla yüzüne vurduğunda gardiyan bağırdı: "Peki kime domuz dedin, kaltak?" — Polisi arıyorum!
Gardimanın son sözü Lyubaya'yı etkiledi ve yerde oturan sarışına sırtını dönüp çıkışa doğru yürüdü.
—Haydi. - gardiyana sakince cevap verdi - Biraz tartıştık, sorun değil.
—Kızım, iyi misin? Ambulans çağırın? Yoksa polis mi? - iki kadın gittikten sonra banka müdürü sarışının yanına koştu - Alina, kıza biraz su getir!
— Hayır. - sarışın sakin ama sinirli bir şekilde ayağa kalkarak cevap verdi: "Kimseyi aramanıza gerek yok!" Bunu kendim halledebilirim! Ve suya ihtiyacım yok, onu kendim satın alabilirim. Ve bir daha asla bankanıza ayak basmayacağım. Müşterilerinize güvenlik bile sağlayamıyorsunuz! Onlara banka denir. Ah!
Ani bir şekilde arkasını dönerek çıkışa doğru yürüdü. Sonra kapıyı yüksek sesle çarptı, etrafına baktı ve gitti.
Denis ve ben şaşırdık. Daha doğrusu olup bitenler karşısında şaşkına döndüler. Banka çalışanları da birkaç dakika sonra kendilerine geldi. İnternetin parasını ödedim ve Denis'le birlikte dışarı çıktık. Otoparkı geçtikten sonra avluya döndük ve uzakta aynı sarışını bankadan gördük. Parka giden taş döşeli yolda yavaşça yürüdü. Denis onu takip etmeyi teklif etti çünkü parkta eğilme ve diğer egzersizlerini görebileceğimiz yatay çubukların bulunduğu bölgeye gidebilirdi. Onu takip ettik. Merdivenlerden iniyordu ve biz ilk basamağa adım attığımızda en alttaydı. Sarışın merdivenlerden birkaç metre uzakta aniden durdu ve olduğu yerde kaldı. Denis ve ben de durduk.
- Peki, kaltak! Seni bulamayacağımızı mı sandın? - Lyubka'nın zaten tanıdık olan sesini duyduk. Yemyeşil ağaçların dalları görüşümüzü kapatıyordu ama sarışını gördük. Daha sonra bankada kavga ettiği iki şişman kadın gopnik yürüyüşüyle ona yaklaştı.
—Neye ihtiyacınız var? Zaten bana bankada vurdun. — Sarışının sesinden korktuğu ve neredeyse ağladığı anlaşılıyordu. Denis ve ben saldırıya uğramaktan korkarak sessizce geri çekildik. Ve Lyubka'nın bizi kesinlikle fark etmesine rağmen kadınlar bize hiç önem vermediler. Çitin üzerinden tırmandık ve çalıların arkasına saklanarak aşağı indik.
- Peki fahişe, bize ne dedin? - Lyubka sessizce ayaklarının altındaki yere bakan sarışına baskı yaptı. Lyubka çenesini tuttu ve yukarı kaldırdı, böylece boyu 160 cm'den yüksek olmayan sarışın, Lyubka'nın boyu 180 cm'den kısa olmamasına rağmen yüzüne bakabildi - Şimdi bize söylediğin şeyi yüzüne tekrarla!
- Ben... Ben istemedim. Az önce sıraya girdin. — sarışın cevap verdi, zaten ağlıyordu.
—Sana ne olduğunu sormadım yaratık. Sana özellikle söyledim, bana ve arkadaşıma söylediğin şeyleri yüzüne karşı tekrarla. - o anda sarışın yüzünü Lyubka'nın elinden uzaklaştırmaya çalıştı ve bunun için diğer elinin ayasını hemen yanağına koydu. Darbenin etkisiyle sarışın eğildi ve bağırdı: Ne kadar aptalsın. Şahsen tekrarlayamıyorsanız dizlerinizin üstüne çökün ve af dileyin. Çabuk ol fahişe!
Sarışın yavaşça Lyuba'nın önünde diz çöktü ve yüzünü tutmaya devam etti.
—Lütfen beni affedin. Yanılmışım. - sessizce mırıldandı.
—Bize ne diyordun, seni kahrolası fahişe? — Biraz daha kısa boylu ve daha zayıf olan ikinci kadın sohbete katıldı. Biraz bekledikten sonra ekledi: “Yüzünüzü bize kaldırın ve çekinmeyin.” Sadece ağzınla yarak emmeye alışkın olduğun çok açık, seni aptal amcık, ama şimdi bize söylediğini tekrarlamak zorundasın! Çabuk!
- Ben, ben... Size domuz dediğim için çok üzgünüm. - dedi sarışın titreyen bir sesle, ellerini göğsüne koyarak kadınlara baktı. Ve bir saniye sonra Lyuba'nın elinin tersiyle yüzüne vuruldu. Sarışın ciyakladı ve elleriyle yüzünü kapadı ve yanına düştü. İkinci kadın karnına tekme attıktan sonra onu saçlarından yakaladı ve sarışını tekrar dizlerinin üzerine çökecek şekilde kaldırdı. Kız ağladı ve suçlulara yalvardı: "Lütfen beni affedin!" Affet beni, seni kırmak istemedim! Affedersiniz! Vurmayın!
- Kapat çeneni! - Lyubka bağırdı ve kızın suratına bir tokat daha attı - Ve kendine fahişe de!
- Affet beni... Ben bir fahişeyim. Ben bir kaltağım. Lütfen bana vurmayın. - sarışın onlara yalvardı. Ama Lyubka avucuyla ona birkaç darbe daha vurdu. Önce yüzüne ve sarışın tekrar düştüğünde sırtına, omuzlarına ve başının arkasına. Aynı zamanda sese bakılırsa eli çok ağırdı. Bu sırada yaşlı bir kadın merdivenlerden iniyordu.
—Bağırmaya cesaret etme, kaltak! - Lyubka sarışına tısladı ve ardından arkadaşına döndü - Natah, sanırım daha sessiz bir yere gitmek için yardıma ihtiyacı var.
İki kadın sarışını saçından yakaladı ve Denis ile benim oturduğumuz yerin karşısındaki kalın çalıların arasına sürükledi.
- Tanrım, ne kadar utanç verici! - Merdivenlerden inen yaşlı bir kadın öfkeliydi: "Dışarıda beyaz bir gün ve şimdiden fena halde sarhoş." En azından kıçını korudu. Ah!
Komşu çalılıklara heyecanla bakan Denis'e baktım.
—Dinle, Antoh. Nedenini bilmiyorum ama bu iki şişkonun bu seksi kaltağı küçük düşürmesi beni çok heyecanlandırdı.
—Ben de. — Arkadaşımla aynı fikirdeydim. Çalıların arkasından sürünerek çıktık ve komşulara doğru yürüdük. Arkalarına dikkatlice baktık ama orada kimseyi bulamadık. Yalnızca uzun otların arasında bir sürüklenme izi fark ettiler. Yavaş yavaş patikayı takip ettik. Çim neredeyse beline kadardı. Yaklaşık 20 metre sonra sarışının beyaz çantası çimlerin üzerinde yatıyordu ve ondan birkaç metre uzakta ayağında giydiği bir spor ayakkabı vardı. Yeni bir patika küçük bir tepeden aşağı iniyordu. Sarışının eşyalarını alarak biraz aşağı indik.
— Gerek yok! Sana yalvarıyorum! - genç bir kızın ağlama sesini duyduk.
- Kapa çeneni, fahişe! — Yanıt olarak iki kadından birinin sesi duyuldu. Biraz daha aşağıya indik. Bir toprak yığınının arkasından sesler geliyordu. Bir zamanlar burada yapay bir rezervuar yapmak için büyük bir çukur kazıldığı söyleniyor. Ancak kaynağa ulaşmadan onu terk etmeye karar verdiler. Kışın eğim oldukça dik ve yüksek olduğundan pek çok küçük insan buraya kızakla gitmek için gelir. Ve yaz aylarında burası her zaman boştur. Sadece bazen yakınlaştırıcılar "çukurlara koşar", bu da kimsenin sizi kesinlikle göremeyeceği bir yerde sigara içmeye gitmek anlamına gelir. Bugün burası boştu.
Yerin arkasından baktığımızda şok edici bir resim fark ettik. Natasha'nın elinde küçük bir bıçak vardı. Sarışının tişörtü ve şortu çimenlerin üzerinde yatıyordu. Kız Lyuba'nın yanında diz çökmüştü, Lyuba da yanına oturdu ve sarışının meme uçlarını bükerek ciyaklamasına neden oldu. Sonra Natasha ona yaklaştı ve boğazına bir bıçak dayadı.
- Eğer daha fazla çığlık atarsan veya ciyaklamaya devam edersen seni öldürürüm ve sonbahara kadar seni burada kimse bulamaz. Sen tam bir zavallısın, anlıyor musun?
—Evet, anlıyorum. - kız ağlamaya devam etti. Natasha sarışının yanağını hafifçe okşadı, sonra bıçağı cebine koydu ve kot pantolonunun düğmelerini açtı. Bacaklarını dizlerinin üzerine indirdikten sonra kıza sırtını döndü ve biraz eğilerek bacaklarını daha da genişletti. Sarışın, onu başının arkasındaki saçından tutan ve yüzünü Natasha'nın kasıklarına bastıran Lyuba'ya soru sorarcasına baktı ve şu komutu verdi: "Fahişeyi yala!" Şimdi bağışlamamızı yalayacaksın!” İlk başta sarışın Lyuba'ya direnmeye ve hatta itmeye çalıştı, ancak kaburgalarına güçlü bir darbe aldıktan sonra dondu ve sonra daha da ağlayarak tekrar Natasha'ya arkadan eğildi ve onu yavaşça yalamaya başladı. Lyuba kenara çekildi ve çantasından bir şişe bira çıkardı. Sarışın, Natasha'nın amını yalarken Lyuba bir şişe birayı içti. Natasha kot pantolonunu ve külotunu çıkardı. Sarışına uyduğu çimlere uzanmasını emretti. Kadın yüzüne oturdu ve kalın kalçalarını yavaşça hareket ettirdi. Lyuba sarışının tişörtünü aldı ve ortasından yırttı. Sonra onu kalın bir ipe sardı ve kızın bacaklarını bağladı. Bundan sonra üzerlerine oturdu ve elini sarışının amının üzerinde hareket ettirmeye başladı, büyük olasılıkla parmaklarıyla ona nüfuz etti. Kız biraz inledi. Ya acıdan ya da bundan zevk almaya başladı ama artık ağlamıyordu. Kadınlar kızı küçük düşürmeye devam etti, parmaklarıyla onu sikti ve yüzüne oturarak onu parmaklarını yalamaya zorladı. En az bir saat sonra her şey bitmişti. Sonunda Lyuba bacaklarını çözdü ama sarışının ellerini arkasından döndürdükten sonra bağladı. Ve Natasha giyinip kızın yüzüne birkaç tokat daha attı. Sarışın çimlerin üzerinde hareketsiz yatıyordu ve iki suçlu kulağına bir şeyler fısıldayıp hızla kendilerini toplayıp uzaklaştılar. Yanımızdan geçerken ne beni ne de Denis'i fark etmediler. Çimlerin üzerine uzandık, sanki üstümüzden bir tank geçiyormuş gibi yere çok yakındık. Birkaç dakika sonra Denis benden gidip gitmediklerini görmemi istedi. Yavaş yavaş dağa tırmandım. Tepede tam boyum kadar ayağa kalktım ve Natasha ile Lyuba'nın silüetlerini fark ettim. Kadınlar merdivenlerin yakınında büyüyen çalıların yanından benden uzağa yürüdüler. Bir dakika sonra çalıların arasından geçip avluya çıkan basamakları tırmanmaya başladılar. Yavaşça geriye doğru yürüdüm. Dağdan ne kızı ne de Denis'i gördüm ve aşağı inmeye karar verdim.
Birkaç dakika sonra deliğin dibindeki bir toprak yığınının arkasına geçtim ve burada hiç beklenmedik bir görüntüyle karşılaştım. Sarışın yüzüstü neredeyse hareketsiz yatıyordu. Arkadaşım Denis çıplaktı ve onun üzerinde yatıyordu, arkasında oturuyordu. Kız aktif olarak bacaklarını hareket ettirerek arkadaşımı ondan atmaya çalıştı ve o da bir eliyle ağzını kapatarak hızla onu becerdi. Denis yavaşlayana kadar sadece birkaç saniye geçti. Dayanamadım. Şortumu ve tişörtümü çıkarıp hızla Denis'in yerini alırken o da eliyle kızın ağzını kapattı. Sikimle sarışının ıslak deliğini hızla buldum ve kolayca içeri girdim. Çok fena haldeydi ve arkadaşımın spermi bile penisimin hareketlerini o kadar kayganlaştırıyordu ki, bundan hiç keyif almıyordum. Hiç tereddüt etmeden penisimi sarışının amından çıkardım ve elastik yuvarlak topuzlarını yayarak yumuşak pembe anüsüne bir geçit açtım. Ayrıntılı olduğu ortaya çıktı, görünüşe göre kız pahalı hediyeler için tüm delikleri kapatmıştı. Çok zorlanmadan girdim ve anal deliğinin ön tarafa göre çok daha dar olduğu ortaya çıktı. Onu birkaç dakika siktikten sonra spermimi kızın içine döktüm.
Denis ve ben eşyalarımızı aldık ve hızla yukarı koştuk. Birkaç dakika sonra nefesimizi toplayıp giyindikten sonra sarışının çantasını ve spor ayakkabılarını da yanımıza alarak aşağıya indik. Olanları değerlendirdikten sonra kızın yüzümüzü göremediğini fark ettik. Aşağıya indiğimizde sarışın çömelmiş, deliklerinden bıraktığımız spermleri siliyordu. Bizi görünce dikkatle üzerini örttü. Ne olduğunu sorduk, o da biraz düşünceli bir şekilde yanıt verdi: "Hayır, hiçbir şey olmadı... Sadece bu... Adam benimle seks yaptı ve kaçtı." Kazara yakınlarda bulduğumuzu yalan söyleyerek ona çantasını verdik. Arabaya binmesine yardım etmesini ve üzerini örtecek bir şey vermesini istedi. Denis sarışına tişörtünü verdi, sarışın şortunu giydi ve külotunu spermlerimizle kaplı olarak çimlerin üzerine bıraktı. Onu arabaya kadar yürüttük. Kız bizi eve bıraktı ve gitti. Muhtemelen bankada onun arkasında beklediğimizi bile hatırlamıyordu. Elbette çok yoğun bir gün geçirdi. Biz de öyle.
Kabalık için yanıtlandı ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Denizde olanlar için de, onları bekleyenler için de sahnelenmeyen videolar...
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 49 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version