Farklı konular hakkında sohbet etmek için bir kızla tanışmak istiyorum. Dünyadaki her şey hakkında sohbet edebileceğiniz, fikirlerinizi/sırlarınızı/deneyimlerinizi paylaşabileceğiniz o anonim kişi. Tercihen telgraf yoluyla.
Yaş veya görünüm şartı yoktur.
Kendim hakkında: erkek, 37 yaşında, evli, sapık değil, dilenci değil, istek olmadan sik resmi göndermiyorum.
S. S. Böyle bir iletişim deneyimini birden fazla kez yaşadım. Bazılarıyla uzun süre konuştuk ama sonra bir şekilde kaybolduk. Virt mümkün, sorunsuz yazıyorum.
Farklı konular hakkında sohbet etmek için bir kızla tanışmak istiyorum. Dünyadaki her şey hakkında sohbet edebileceğiniz, fikirlerinizi/sırlarınızı/deneyimlerinizi paylaşabileceğiniz o anonim kişi. Tercihen telgraf yoluyla. Yaş veya görünüm şartı yoktur. Kendim hakkında: erkek, 37 yaşında, evli, sapık değil, dilenci değil, istek olmadan sik resmi göndermiyorum. S. S. Böyle bir iletişim deneyimini birden fazla kez yaşadım. Bazılarıyla uzun süre konuştuk ama sonra bir şekilde kaybolduk. Virt mümkün, sorunsuz yazıyorum.
Benim adım Anton. 20 yaşındayım. Bu hikaye geçen yazın başında başıma geldi. Annem ve babam iki haftalık bir tatile çıktılar ve büyükannemi ziyaret etmek için köye gittiler. Yine de sınavlardan...
Merhaba ve sadece merhaba. Novorossiysk'ten 30-43 +- yaşlarında bir kız arıyorum , burada çalışıyorum vardiyalı çalışan biriyim, bir yıl daha kesinlikle üç yıl burada olacağım. Elbette gerekliyse
her...