Merhaba. Genel olarak yaklaşık bir yıldır bir çocukla seks fikrini kafamda çevirip isteyip istemediğimi merak ediyordum. Nerede bulunur? Nasıl bulunur? Buna gerçekten ihtiyacım var..
Ve düşündüm ki; buna ihtiyacım var! İSTİYORUM!
Hem Aktif hem de Pasif rolünde kendimi denemek istiyorum!!
Hakkımda: 28 yaşındayım, 185-187 boydayım, siyah saçlı, ince (zayıf) yapıda, yaklaşık 70 yaşındayım (+-), Moskova yakınlarında yaşıyorum. Burada tanışmak, iletişim kurmak ve en önemlisi seks yapmak için bir partner bulmak istiyorum. You need to register to see the link.
Merhaba. Genel olarak yaklaşık bir yıldır bir çocukla seks fikrini kafamda çevirip isteyip istemediğimi merak ediyordum. Nerede bulunur? Nasıl bulunur? Buna gerçekten ihtiyacım var.. Ve düşündüm ki; buna ihtiyacım var! İSTİYORUM! Hem Aktif hem de Pasif rolünde kendimi denemek istiyorum!! Hakkımda: 28 yaşındayım, 185-187 boydayım, siyah saçlı, ince (zayıf) yapıda, yaklaşık 70 yaşındayım (+-), Moskova yakınlarında yaşıyorum. Burada tanışmak, iletişim kurmak ve en önemlisi seks yapmak için bir partner bulmak istiyorum. [img]https://ok.gayforum.win/images/smilies/smile.gif[/img]
Merhaba! I 23) Tabii ki, sitenin arkadaşlığı yok, ama yine de
Ben çok karanlık şeytanları olan tatlı çıplak bir adamım. Çoğunlukla, bir arkadaşımı arıyorum (bir ilişkiye olası bir akışla, ama bu çok...
Bazen aklımı başımdan alan bir fanteziye yenik düşüyorum. Kratz'da ise özü aşağıdaki gibidir. Bir tanışma sitesinde bir kızla tanışın, iltifat edin, tercihleriniz hakkında sohbet edin ve bir apartman...
Tüm gezginlere ve havuzlara merhaba 26 yaşında bir adam cinsel hayatını çeşitlendirmek istiyor. Kesinlikle hetero. Çeşitli fetişler, ensest hoş karşılanır HP
'da yazın (sadece gerçek cümlelerle)
Tüm gezginlere ve havuzlara merhaba 26 yaşında bir adam cinsel hayatını çeşitlendirmek istiyor. Kesinlikle hetero. Çeşitli fetişler, ensest hoş karşılanır HP
'da yazın (sadece gerçek cümlelerle)