BÖYLE BİR İSTEK VAR MIGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Guest
Kullanıcı adından bahset
 BÖYLE BİR İSTEK VAR MI

Post by Guest »

Bazen aklımı başımdan alan bir fanteziye yenik düşüyorum. Kratz'da ise özü aşağıdaki gibidir. Bir tanışma sitesinde bir kızla tanışın, iltifat edin, tercihleriniz hakkında sohbet edin ve bir apartman dairesinde veya başka bir ıssız yerde bir buluşma ayarlayın. Toplantının şartı, önce benim gelip gözlerimi bağlamam ve onu beklememdi. Ve işte buradayım, gözlerim bağlı ve yaklaşan topuk seslerini duyuyorum, kalbim öfkeyle çarpmaya başlıyor ve heyecan beni öyle bir adrenalinle kaplıyor ki nefesimi kesiyor. Adımlar durdu ve önümde durduğunu anlıyorum ve sonra durgun bir sesle MERHABA kelimesini duyuyorum, ben de karşılık olarak merhaba diyorum ve hemen avucunun yanağıma dokunuşunu hissettim. Beni dizlerinin üzerine çökertiyor, başımdan tutup kendisine doğru bastırmaya başlıyor ve dudaklarımla onun tomurcuğuna nasıl dokunduğumu hissediyorum, anladığım kadarıyla külotsuz geldi. Dudaklarımı bu tatlı kıza gömdüm ve ne kadar sıcak ve ıslak olduğunu hissetmek için dilimle mümkün olduğu kadar derinlere nüfuz etmeye çalıştım. Yaklaşık 20 saniye süren uzun ve tatlı bir inleme duyana kadar inlemeye ve başımı kıza daha fazla bastırmaya ve aynı zamanda kalçalarını hareket ettirerek klitorisini uyarmaya başladı. Gözlerimde de bir bandaj var ve kızının gerçek hayatta nasıl göründüğünü tahmin edip hayal etmem gerekiyor. Sonra bana ayağa kalkmamı söylüyorsunuz ve ben onun kemerimi çözdüğünü ve fermuarımı indirdiğini anlamaya başlıyorum ve şimdi eli zaten ayakta duran ve dumanı tüten, başı tamamen kayganlaştırıcıyla ıslanmış penisime dokunuyor, bunu hissediyorum kayganlaştırıcıyı parmak ucuyla penisin başına sürüyor, hafif bir dokunuş penisimin seğirmesine neden oluyor. Ve sonunda, dudaklarının başımın ucuna dokunuşunu hissettim, sonra dilini kaydırdı ve kayganlaştırıcıyı yaladı ve keskin bir hareketle aletimi ağzına daldırdı. O kadar tutkulu ve ustaca oral seks yapıyor ki, duygularına ve inlemelerine hakim olamıyor, ağzımda yutmaya vakit bulamadığım spermleri ağzımda spermle öpüşerek iki dakika durduk. Öpüşmeyi bitirdikten sonra pantolonumun düğmelerini ilikledi, yanağımı öptü ve ben de uzaklaşan adımların sesini ve topukların takırtısını duydum.
You need to register to see the link.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Bir ipucu mu yoksa basit bir istek mi?
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    31 Views
    Last post by Anonymous
  • Kızıma böyle bir hediye yapmak istiyorum. Herhangi bir öneri var mı?
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    43 Views
    Last post by Anonymous
  • Böyle bir şey var mıydı?
    by Guest » » in General
    0 Replies
    37 Views
    Last post by Guest
  • İstek
    by Anonymous » » in Eşcinsel Forumu
    0 Replies