2-3 yıl önce haftanın kız kardeşi beni aradı ve ne tür bir figürü olduğunu öğrenmek için tişörtünü mümkün olduğunca sıkılaştırmamı istedi. Bu ne anlama gelebilir? Muhtemelen, her zamanki gibi, sütyensiz olduğu gerçeğine eklendi, ancak 14 yıldır göğsü oldukça iyi. 17 yaşındayım. Sürükledim ve açıkça aynada göğüslerin ana hatları vardı ve o bir tür neşeliydi ve yükseltilmiş bir ruh halindeydi 13 dakika sonra gönderilen 12 saniye:
Bu konuda ne düşüneceğimi bilmiyorum. Belki de girişimi gösterdi, belki sadece. Cevap, çürütme 10 dakika sonra gönderilen 43 saniye:
gergin ancak en yakın olmadığını söylemiyoruz. Hala başlangıcı yırtmak için bir çatım var. Bugün banyoya nasıl gittiğimi hayal ettim ve bir havlu ile saklanıyor. Sizden bu havluyu çıkarmanızı istiyorum ve yanıt olarak "Söyleyeceksiniz." Bunu inkar etmeye başladım ve elini bir havludan çıkardı ve tamamen çıplak görünüyordu. Daha sonra bile, bilinçaltı kapıyı kapatmanın gerekli olduğunu bitirmeye başladı. Kısacası şimdi sakince oturamıyorum
Bir ipucu mu yoksa basit bir istek mi? ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version