- Buraya gel, orada durma.
İzleyicilerin arasına girdim.
—Oturun. Seninle konuşmam gerekiyor.
Yumuşak bir ofis koltuğuna oturdum.
—Ne yapacağız? — zar zor farkedilen bir sırıtışla bana baktı.
—Bilmiyorum...
- Tamam, açıkça söyleyeceğim - Seni kovacağım, tabii...
—Ne?
Yanıma geldi ve parmağını sinekliğime doğrulttu. İçeride her şey tersine döndü. Elbette rüyalarımda onun seks yaptığını hayal ettim ama bu şekilde... Korkmuştum.
—Neyi bekliyorsun? Peki...
Titreyen ellerimle pantolonuna dokundum ve yavaş yavaş fermuarını açtım.
"İşte bu..." diye fısıldadı ve başımı sertçe okşadı.
Düğmesini çözdüm ve pantolonunu biraz indirmeye başladım. Külot zaten gergin penisten yırtılmıştı.
— Peki, çıkar onu...
Penisinin santimetre santimetre göründüğü yerden iç çamaşırını çıkarmaya başladım; bordo renkli bir kafaydı, o kadar koyuydu ki istemsizce şaşırdım.
"İşte, ne olduğunu görüyorsun... Şimdi onu ağzına koy" diyerek gözlerini ayırmadan bana baktı.
Üsse götürdüm; bana çok sıcak geldi. Delikten yağlayıcı madde sızdı. Dilimi yavaşça frenulum boyunca gezdirdim.
— Daha aktif olalım!
Kafayı yalamaya başladım, ya emdim ya da dilimle tüm yüzeyine yavaşça şimşekler çizdim.
—Aferin...
Sakso beni her zaman heyecanlandırdı ve şimdiden akmaya başladığımı hissettim. Hatta güçlü heyecandan dolayı biraz inledim. Patron açıkça bundan hoşlandı:
- Bu iyi... Daha fazlasını alalım.
Giderek daha fazla emmeye başladım. Penisi küçük değildi ve ağzıma zor sığıyordu. Birkaç hızlı hareketten sonra tekrar dilimle kafamla oynamaya başladım.
—Kendimle dalga geçmeye karar verdim. Haydi...
Beni kaldırdı, ona sırtımı döndü ve ben de dirseklerimi masaya yasladım. Tek hareketle kısa beyaz eteğini kaldırdı ve külotunu dizlerine kadar çekti.
- Evet, sızdırıyorsun... Parmağını dudakların üzerinde gezdirdi ve biraz içine daldı:
— Sıcak...
Penisimi ellerimin arasına aldım ve onu kıçım ve ıslak amım boyunca hareket ettirmeye başladım, oraya buraya biraz batırdım.
- Hımm... Bebeğim...
Kıçıma tokat attı ve penisini amımın içine sokmaya başladı. Duvarlar yavaş yavaş birbirinden ayrılarak büyük penisi içine aldı, hatta biraz ürperdi. Biraz inlemeye başladım...
— İşte bu... Zeki kız.
Yavaş yavaş içeriyi tanıtmaya başladı. Artık kafa çoktan sona ulaşmış ve kendini duvara gömmüştür. "HAKKINDA! Siktir et beni patron!” - kafamda parladı. Sanki düşüncelerimi duymuş gibi içimde hızla hareket etmeye başladı... Bir saniye daha ve bana patlayacakmış gibi geldi. Artık ne yaptığımı anlayamıyordum, kıçımı sertçe salladım ve hiç utanmadan inledim...
— Ahh...
Birdenbire penisini benden çekti. Baş, kıçtaki deliğe dayanıyordu.
- Evet... - tüm uzunluğu keskin bir şekilde içime soktu ve kalçalarını hızla hareket ettirdi.
Biraz acı vericiydi ama kelimenin tam anlamıyla yaklaşık on saniye sürdü ve patron gözlerini devirerek boşalmaya başladı.
- Bak kaltak, ne kadar sıkı... Bunu beğendim... - dedi penisini içimden çıkararak. Bacaklarımdan aşağı sıcak bir sıvı aktı.
Göğsümü masaya dayamış halde yatıyordum ve ağır nefes alıyordum.
—Beğendim tatlım. Seni kovmayacağım. Tuvalete git ve kendini biraz yıka.
Ofisin tuvaletine gittim. Ayaklarımdaki spermleri yıkadıktan sonra aynaya baktım.
—Senden nefret ediyorum kaltak! - dedi yansımaya ve arkasını döndü. Tekrar odaya döndü.
—Peki ne? Herşey yolunda? - diye sordu patronum, ayaklarını masaya koyup bir puro yakarak.
"Evet," diye yanıtladım kuru bir sesle.
— Hey, yumuşa. Fikrimi değiştirebilirim. Artık sana sık sık ihtiyacım olacak... Tabii eğer bu işe ihtiyacın varsa.
"Evet" dedim daha sakin bir şekilde çünkü işe ihtiyacım var, "gidebilir miyim?"
—Git. Yarın görüşürüz!
- Yarın görüşürüz... - Kapıya gittim.
- Hadi dur, eteğini kaldır - Arkadan bakmak istiyorum...
Boş boş patrona baktım. Bunu yapmak zorundaydım. Çekingen bir şekilde eteğimi kaldırdım ve kıçımı çevirdim. Biraz kıpırdadıktan sonra elimi onun üzerinde gezdirdim ve gülümsedim.
- Bu bir popo... Onu yarın kullanacağım. Git.
Patronla konuşma ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version