"Düz Konuşma: Samimiyet ve Anlayışın Yönlerini Keşfetmek"seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 "Düz Konuşma: Samimiyet ve Anlayışın Yönlerini Keşfetmek"

Post by Anonymous »

Hayatı boyunca cinsel yakınlık sorunlarıyla ve bu konudaki farklı görüşlerle karşı karşıya kalan 28 yaşındaki Max ile tanışın. Açık ve samimi bir sohbet umuduyla düşüncelerini ve deneyimlerini arkadaşı Lisa ile paylaşmaya karar verir. Max: Merhaba Lisa. Sakıncası yoksa seninle kişisel bir konuyu tartışmak istiyorum. Lisa: Elbette Max. Ne oldu? Max: Peki, bir sorum var... Son zamanlarda elle yapılan okşamaların nasıl algılandığı üzerine düşünmeye başladım. Bazıları bunun sapkınlık olduğunu söylüyor ama ben bunu tıbbi kaynaklarda bulmuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lisa: Bu gerçekten kişisel bir konu. Muhtemelen herkesin bu konuda kendi görüşleri vardır. Elle okşamak derken tam olarak neyi kastediyorsunuz? Max: İşte bu, bir kızın penisimi elleriyle okşadığı zamandır. Beğeniyorum ama kızlar bunun sapkınlık olduğunu söylüyor. Sersemlemiş durumdayım. Lisa: Hepimiz farklıyız ve herkesin kendi tercihleri ​​var. Her iki partnerin de rahat hissetmesi önemlidir. Siz beğendiyseniz ve partneriniz de beğeniyorsa neden olmasın? Max: Ama bunun birçok insanı rahatsız ettiğini duydum. Belki yanlış bir şey yapıyorum? Lisa: Doğru ya da yanlış bir yol olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan bunu partnerinizle tartışmaktır. Açıkça konuşursanız her ikisinin de kabul edebileceği bir uzlaşma bulacaksınız. Max: Bencil olduğumu düşünmesini istemiyorum. Onun tüm arzularını karşılamaya hazırım. Lisa: Her ikisinin de tatmin olması önemli. Onunla açıkça konuşun, birbirinizi dinleyin ve deneyiminizi ikiniz için de keyifli hale getirmenin bir yolunu bulun. Böylece Max ve Lisa samimi bir konuşma yaptılar ve bu, Max'in yakın ilişkilerde karşılıklı anlayış ve saygının önemli olduğunu anlamasına yardımcı oldu. İlişki tatmini için kendilerine özgü bir yol buldular ve Max'i ilgilendiren sorunu çözmeyi başardılar.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Düz adam oral seks
    by Anonymous » » in Eşcinsel Forumu
    0 Replies
    41 Views
    Last post by Anonymous
  • Samimiyet ve devlet
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    26 Views
    Last post by Anonymous
  • Terk ve BDSM. İlk kez. Para için samimiyet.
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    41 Views
    Last post by Anonymous
  • 2T M. için 3 çubuk veya düz bir saat veren bir bayan olduğuna inanıyorum.
    by Anonymous » » in Seks partner
    0 Replies
    29 Views
    Last post by Anonymous
  • Patronla konuşma
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    42 Views
    Last post by Anonymous