Bu gece genç bir Özbek veya Tacik taksi şoförünü oral seks için baştan çıkardım. Genelde kadın kıyafetleri giyiyorum. Ona çorapların içinde ne olduğunu gösterdim. Yanıma geldiler ve onu emdim. Sadece birkaç dakika sonra onu midesinin üstüne attı. Yalamama bile izin vermedi. Korktu ve kaçtı. Ancak heteroseksüel erkekleri baştan çıkarma hayali gerçek oldu. Bir de tanıdığım var, hobilerimi ona itiraf ettim, normal tepki verdi. You need to register to see the link.. Yakında yapacağım. Bir diğer hayalim ise ne olursa olsun fidye alıp seks yapmaya zorlanacağım. Sonra beni onu becermem için davet etti ve hepsi bu. Bonus.
Bu gece genç bir Özbek veya Tacik taksi şoförünü [url=viewtopic.php?t=1308]oral seks[/url] için baştan çıkardım. Genelde kadın kıyafetleri giyiyorum. Ona çorapların içinde ne olduğunu gösterdim. Yanıma geldiler ve onu emdim. Sadece birkaç dakika sonra onu midesinin üstüne attı. Yalamama bile izin vermedi. Korktu ve kaçtı. Ancak heteroseksüel erkekleri baştan çıkarma hayali gerçek oldu. Bir de tanıdığım var, hobilerimi ona itiraf ettim, normal tepki verdi. [url=https://men.discussions.top/viewtopic.php?t=1110]Yeniden baştan çıkarmak istiyorum[/url]. Yakında yapacağım. Bir diğer hayalim ise ne olursa olsun fidye alıp seks yapmaya zorlanacağım. Sonra beni onu becermem için davet etti ve hepsi bu. Bonus.
Hayatı boyunca cinsel yakınlık sorunlarıyla ve bu konudaki farklı görüşlerle karşı karşıya kalan 28 yaşındaki Max ile tanışın. Açık ve samimi bir sohbet umuduyla düşüncelerini ve deneyimlerini...
35 yüksekliğe sahip 174 ağırlık 72. Üye 18. Slav. İhtiyacı olan ortak bir adam !! 2T başına 3 çubuk çünkü ben olmadım ve çabucak bitirdim) 10-15 dakika boyunca hiç havalı 2T değil. Bu nedenle, bir...
Fantezi. Telefonda kadını aramak ve bir tasma, tayt ve etek koymak için sipariş vermek istiyorum ... ve onun ve sevgilisinin beklentisiyle dizlerin önünde kapının önündeki odada duruyorum. Ve bana...
17 yaşındayım. Size hemen söyleyeyim Guy pasif. Tercihen Estonyalı, olgun bir erkek arıyorum ama nereden olursa olsun erkeklerle konuşmaktan çekinmiyorum