Terk ve BDSM. İlk kez. Para için samimiyet.seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Terk ve BDSM. İlk kez. Para için samimiyet.

Post by Anonymous »

Yaklaşık 30 yaşındayım. Bir t -shirt ve şort giymiş. Ve ayakkabılar. Yazdı. Leningrad Bölgesi. Kahve ile gittim. Mino ve sessizce sokak boyunca. Gördüm. Ev terk. Tyuda gitti. Bak - Kim burada? - Hiç biri. Kim burada değil. Çöp var. Ve koku adamları gördü. Yaklaşık 30 - 32 genç. Duvarın arkasından ayrıldı, yalnız kaldı. Ve enstrümanlarla geldi. Rolov oyunları için. O - bir kız buldu. - ve diğeri - hayır - yanlışlıkla dışarı çıktım. Beni yakaladılar. - Kim burada. Sen!- ve ben sessizdim. O - ona dokunalım mı? - Ben - Biliyoruz, - Ben bakire. Ayrıca beni getirdiler. Sokağın gelişine. Direniyor. Ama güçlüler. Bir t -shirt ve pantolon çıkarıldı. İç çamaşırımda duruyorum - bakire. - Onu izle canım, kızım - bölündüler. külot. Benim yeni meme uçlarım ve kedi. Islak. - Göğüslerine mi bakıyorsun? Ramer 6 cm - farklı - onun ıslak kedi. - O benim bacaklarım ve kollarım yayıldı. Ağzımda bir inek var. Açlığı dövdü. Güçlü yaralara. Ve anüsdeki diğer parmak. Benimki sıkıştı. Acı çekiyorum. Gülüyor. Ve ağlıyorum. Elinde bir vibratör. Ben kedi içindeyim. Çok acı vericiydi. Ve zevk. Masumiyeti bozmadı. Boyunda bitler. Çok acıtıyor. Ve erkekleri elleriyle. Yapay üye. Ve bana koydu. Sadece anüste. Çabucak becerdin. bitti. Ve çıplak. Üyeler ve ben benim deliklerimiz. Papa'yı döv. Ve kalçalarını elleriyle tuttu. Başka bir üye içimde becerdin oldu. Acı vericidirler ve zaten güçlü olmayanlar. Benimle sevişmek. Ben inliyorum. Ve kedi içinde. Ve kıç çok zaman. Köpek yoktu. Kimse garip bir his değil. Dedi - bir fahişe, yeterli - bir orgazm var. Bitirdiler. İnliyor. Sırılmamış. Para için kalan para. Ben bir fahişe değilim. Onlar benim hikayem. BDSM Oyunları.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post