Bana nasıl kız arkadaşımı sikmek ve bir ödül almak istediğimi söyle. Para için ilk seks yarışması!General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bana nasıl kız arkadaşımı sikmek ve bir ödül almak istediğimi söyle. Para için ilk seks yarışması!

Post by Anonymous »

Bu forumda para için bir dizi yarışma başlatmak istiyorum! Her şey gerçekten işe yarayacak - birkaç gün içinde kontrol edebilirsiniz! Moderatörler rekabetin özünü kontrol edebilecekler:
1. Bazı konular geliştirmeye başlıyorum,
2. Katılımcılar genişletilmiş cevaplar veriyor. Cevap önemli ise, yorumlarda cevaba belirli bir sayı atıyorum. Sonuçları özetlerken, tüm yeterli cevapların rastgele sayısını belirliyorum. Kazanıyorum, ona para gönderiyorum (elektronik bir cüzdana). Rekabet 1. Son tarih 12.02.2025 - 02/16/2025'tir. Ödül Fonu - 700 Ruble. Koşullar: Kız arkadaşımın size tam bir saat seks için sağlandığını hayal edin. Kız seks yapmayı umursamıyor. Bize neden başlayacağınızı, nasıl hareket edeceğinizi, nasıl seks yapacaklarını, nereyi bitireceğinizi söyleyin. 28 yaşında, öğretmen.
https: //i.postimg.ccccjf/screenshot-20250222-18122-org- televram- Messenger-290776486769701.jpg

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post