Merhaba, 27 yaşında, şu anda kimseyle ilişkisi olmayan ve uzun süredir seks yapmayan bir arkadaşım var.
Onu sikmek ve bana oral seks yaptırmak istiyorum. Ama ona bu konuda nasıl ipucu verebilirim?
Merhaba, 27 yaşında, şu anda kimseyle ilişkisi olmayan ve uzun süredir seks yapmayan bir arkadaşım var. Onu sikmek ve bana [url=viewtopic.php?t=2256]oral seks[/url] yaptırmak istiyorum. Ama ona bu konuda nasıl ipucu verebilirim?
Bu forumda para için bir dizi yarışma başlatmak istiyorum! Her şey gerçekten işe yarayacak - birkaç gün içinde kontrol edebilirsiniz! Moderatörler rekabetin özünü kontrol edebilecekler:
1. Bazı...
Hepinize iyi günler! Benim adım Anonim! Beni endişelendiren bir hikayeyi paylaşmak istiyorum. Şimdi 13 yaşındayım, oldukça tombulum ve bir arkadaşım var, o zayıf ve 14 yaşında. Onu gerçekten emmek...
Sınıf arkadaşımı gerçekten istiyorum! Ama ne yapacağımı bilmiyorum, hakkımda dedikoduların yayılmasından korktuğum için bunu ona söylemeye korkuyorum. Onu her gördüğümde kendimi kötü hissediyorum,...