Fahişelere nasıl giderimGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Fahişelere nasıl giderim

Post by Anonymous »

Herkese selamlar! Fahişelere gitmekle ilgili hikayemi beğendiyseniz bir sonrakini izleyin.
Siyahi kadını kim becerdi? Yani yakın zamana kadar bunu yapmadım!
Bu beş yıl önceydi. Hikaye uzun olacak, sabırlı olun.
ÖNSÖZ.
Çocukken, üzerinde "İnanmak istiyorum" anlamına gelen "İnanmak istiyorum" yazan bir uçan daire UFO'sunun çizildiği bir tişörtüm vardı. Uzayda yalnız olmadığımıza ve küçük yeşil adamların seninle işini bitirip evrenin sırlarını açığa çıkaracağına, aniden bir büyücünün gelip bize tüm güzel şeyleri bedava vereceğine, krizin sona ereceğine inanmak ve Büyük Rusya'da yaşayacağız.
İş seyahatindeyken alışkanlıklarımı değiştirmemeye ve yerel güzellikleri kandırmamaya karar verdim. Bu arada yolculuk boyunca bana görevlendirilen ev sahibi kadın çok hoştu, gençti, bekardı, zayıftı ve bana bir kaltak bile vermiyordu. Bir restorana tekrarlanan ortak akşam ziyaretleri ve geceyi birlikte geçirme You need to register to see the link. reddedilir. O zaman neden soruyorsun ki, restorana gittiğimizden beri 4 gün boyunca mini etek, mini elbise ve stiletto giydim. İkinci akşam restoranda yavaş yavaş yarı karanlıkta dilimizi bile emdik. Ve onun üzerinde bir izlenim bıraktığımı düşündüm.
Öyleyse samimi hizmetler sitesi aracılığıyla kanıtlanmış yoldan gideceğiz.
Akşam vakti, fahişeler cevap vermiyor. Bu onların meşgul olduğu anlamına gelir. Uzun bir aramanın ardından “Five #rides” adlı salondaki kızların fotoğraflarını beğendim, um, kusura bakmayın yıldızlar. Bu süreçte çağrı, aralarından seçim yapılabilecek #rides seçeneğinin mevcut olduğunu doğruladı. Varışta ve incelemede üç kişi vardı, 2 siyah kadın ve bir sevgili Rus ama şişmiş timsah.
FELSEFİ BÖLÜM.
Siyahlar ayrıca burun, göz ve vücudun diğer kısımlarının yanı sıra sütlü kahveden mavi-yeşil yağa kadar ten renginde bile farklıdır. Ancak çok güzel, ince, küçük, iyi şekilli göğüsleri, kalçaları ve uzun bacaklı, beyaz ayaklı siyah kadınlar da var.
SÜREÇ
Yani, #binicilik şovu için ortaya çıkanlar arasında siyahi bir kadından hoşlandım, güzel değil ama az çok güzel, genç, ince, sarkık göğüsler, düzgün kıçlı, hafif çarpık bacaklar. Ayrıca dünya çapındaki dergilerde olduğu gibi Etiyopya tarzına uygun giyinmişti. Neredeyse omuzlara kadar uzanan turkuaz küpeler, çiçeklerle süslü uzun, rengarenk bir pelerin, sadece davulu eksikti.
Sanırım öyleydi, değildi, dartımı abanoz ağacına saplayacağım, çay, ırkçı değiller.
Adım Mirla. Çok hafif bir "rrrr" sesiyle Mila'ya benziyor. Tepeden tırnağa kömür kadar siyah, yalnızca avuç içi ve topuklar beyaz ve pembe. Kolay İngilizce olarak adlandırılan bir dille konuşuyor. Yaklaşık 100-200 kelimelik bir sözlüğe sahip çok basit bir İngilizce dilinde ki bu da süreç için oldukça yeterli.
Kötü, iyi, ileri geri, seninle kavga ediyorum kızım... anladın mı, anladın mı?
İşyerinde bazen İngilizce konuşan temsilcilerle temasa geçiyorum, dedikleri gibi, ben henüz sorunu tam olarak bilmiyorum.
Fakat ortalama bir hızda konuşsanız bile, Mirla anlamayı bırakır ve yanıt olarak Papua dilinde gevezelik etmeye başlar.
Havlu, çarşaf her şey yolunda. Banyoda yalnızca bir jel var - büyük bir şişe bir tür "kartopu".
Genelevdeki atmosfer de eğlenceli. Telefonlar çalıyor, fahişeler mutfakta oturuyor, bir şeyler hakkında gevezelik ediyor, yan kapının kapısı kapalı, bu da ücretli aşkın bir sonraki rahibesine tecavüz etme sürecinin tüm hızıyla devam ettiği anlamına geliyor ve bu duyguyu getiren diğer küçük şeyler Gösterişlerin ve gereksiz kaçamakların olmadığı neşeli bir ortak genelevde tam teşekküllü bir yaşam.
Güzel güzel yıkandı, küpelerini çıkardı ve yatağa atladı. Elleriyle vücudumu okşuyor ve hafifçe öpüyor, eliyle de kilimanjaromu okşuyor.
Zaten alışılmadık hislerim var; her gün siyahları görmüyorum. Derisini, göğüslerini, meme uçlarını inceliyorum - tüm bu karanlığın nasıl düzenlendiğine daha yakından bakıyorum...
Birkaç dakika sonra yavaş yavaş patlamaya başladım, bir çeşit egzotiklik beni gerçekten bağladı, baobabım (baobab anlamında) savaşa hazır hale gelmeye başladı.
Sonra prezervatifi çıkardı ve ellerimizle taktık.
Ona söylüyorum - haydi, oral seks. Em şunu diyorlar.
Hayır - lapochet - hayır. Seni elimle sallayabilirim.
Hmm, sanırım işler yolunda....
Tamam - Ona soruyorum - Testis istiyorum, yumurta istiyorum. Bırak yalayayım diyorlar.
Hayır - yine senin - hayır.
Bunun sebepsiz yere saçmalık olduğunu düşünüyorum - siyah bir kadınla oral seks yapmak çok havalı - etrafındaki her şey siyah ve siyah ve sikin tam bir siyah kafanın ağzında.
Hmm - sanırım - 3,5 ruble ödediğimiz mini yok.
Tamam, karar verdim, onu parçalara ayırmaya başlayacağım, ısınacak, bu ilk defa olmuyor. Her neyse, onun vücudunu beğendim; bir damla bile şişman değil, genç ve düzgün.
Aşağıdan uzandı, ben üstteydim ve göğsünü hissederek yavaşça, sallanarak tüm derinliğe kadar içeri girdim. Kızın am sıkıştırması iyi, şaşkınlığımı gizleyemiyorum.
Eh, ilk sopam hala elimde, Mirla dar, heyecan verici bir siyah. Onu üç dört dakika becerdim ve kahretsin, yakında geleceğimi hissediyorum.
Hayır, şehvet dakikalarını uzatmaya devam edelim. Mirla üzerime otur ve bin, ben de aşağıda uzanacağım. Bazen sistem üzerindeki baskıyı azaltmaya yardımcı olur. Mirla'yla yer değiştirdiğimizde dişime baktım, kanla kaplı dişimi yiyorlardı. Biraz ucunda ama bulaşmış.
Sanırım Afrika'da nüfusun %70'i AIDS'ten muzdarip, bu da enfeksiyon riskini artırıyor.
Ne büyük bir provokasyon.
Banyoya koşun, acilen her şeyi yıkayın, Miramistin'i dökün, cildinizin çevresinde yara ve çizik olup olmadığını inceleyin. Herhangi bir çizik yok gibi görünüyor ancak risk bölgesi kesinlikle çok yüksek.
Düşünceler doğal olarak biraz kaotik bir durumda kaynıyor - sanırım - ne kadar da karışık. Adet döneminizle birlikte işe gitmeniz gerekir. Beyaz fahişelerin olduğu salonlardayken bu tür talihsiz olaylar hiç yaşanmadı.
Mirla da yıkandı ve geri döndü.
Ne yapıyorsun, diyorum, bir şey mi yapıyorsun? Parayı bana geri ver.
Bil, bil - diyor ki - bu hiçbir zaman insani bir sorun değil - bunun regl değil, bekaretim olduğunu söylüyorlar. Bekaretimi kırdın, ta ki bu güne kadar kızdım.
Muhtemelen, NLP'nin teorisinde ve pratiğinde, reklamlarda veya bireyin - kitlelerin bilincini buharlaştırmaya yönelik mekanizmalarda, "bir anda sersemlemiş bir kişi" kavramını ifade eden bir tür zekice terim vardır. olup bitenlerin gerçeküstülüğü.
Yani öyle yüzsüzce canavarca bir yalan ki, insanların beyinlerini tamamen altüst ediyor.
Ve saçmalamaya devam ediyor: "Hayır, hayır" diyor, "Jamaika'da yaşadım, buraya bir ay önce okumaya geldim, hiç param yoktu, fazladan para kazanmaya karar verdim." Bu işteki ilk günüm ve sen benim ilk müşterimsin.
Ve kelimenin tam anlamıyla beni hipnotize etmeye başladı - gözlerimin içine baktı ve öneride bulunmaya başladı. Erkek arkadaşım Jamaika'da kaldı ve sen benim bekaretimi aldın.
Ona cevap veriyorum: Rolünüze göre yanlış mesleği seçtiniz.Uzay temalı peri masalları yazmalısınız, burada kara gezegenden gelen bir uzaylı gibi görünmeniz sizin için daha iyi.
Öyle değil Anlamıyorum. Veya öyleymiş gibi davranıyor.
Düşünüyorum. Mirla ve arkadaşlarının büyükannemi kesinlikle bana geri vermeyeceklerini düşünüyorum. Sonuçta, onlar çingeneler gibiler, sadece daha da kötüsü, çünkü eğer bir şey kendilerine ait değilse, tamamen anlamayı bırakacak ve Etiyopya'ya - "blah-gapafla-blah-fla-blah" - geçecek ve artık hiçbir şey alamayacak ondan.
- Ne yapmalı, hayatta her şey olabilir, işe gidiyordum, henüz regl olmadım ve seni beklemiyorlardı - onun hipnozundayken aniden böyle düşünceler aklıma geldi. Ve bir şekilde umurumda değildi.
Ve Mirla her şeye ilham veriyor - bu doğru, bakir inanış - her şey siyah, sadece beyaz gözleri büyüleyici bir sarkaç gibi sallanıyor - yin-yin, yin-un.
Neden, - sanırım transa dalmışken - dünya devrimiyle karşılaştırıldığında bu 3,5 ruble var, galerilerin yeni bir skandal yaratması yazık....
İşte bu yüzden şunu fark ettim ki Vudu teknikleriyle açıkça hipnotize edilmiştim.
Çingenelerin altın çıkarması gibi, sadece ben Mirla, aylık boşanmalar konusunda tartışma yaratmamak için. Afrika'da çingenelerden çok daha güçlü hipnozları var, hatta zombi yapmayı da biliyorlar falan.
Eh, biraz daha oturduk, sırtımı okşadı, sohbet etti.
Ama yine de sakinleşemedim ve takıntımdan kurtulmaya çalıştım.
Ben - diyorum ki - size forumdaki internetteki rezilliğinizi anlatacağım - orada biri sizi tanıyor ve muhtemelen size bakıyor - bekaretiniz hakkında bilgi vermenize gerek yok - sizi hızlı bir şekilde temiz suya getireceğiz. İzin verin tiliponla fotoğrafınızı çekeyim.
Fotoğraf – Mirla diyor – internette mi? Biliyor musun?
- Reklamcılık diyorum, ilerlemenin motoru.
Bilmek - yine kendine ait - bilmek.
-Ona söylüyorum. Annene gittim, regl dönemi üzerinde çalışmaktan deli olduğunu ve seksin henüz bitmediğini söyleyeceğim. TAMAM.
Etiyopya Cumhuriyeti'ne dönmek istemiyorum, beni çoban yapacaklar, deve gibi dövecekler diye bağırdı. Sana bağırmama izin ver ve sana seks yaptırayım. Bu başka bir konu. Penisi ellerine aldı ve incelemeye başladı. Neredeyse gözünüze dokunuyor. Nedenini bilmiyorum.
- Ya berbatsın ya da ben gidiyorum.
- Tamam, tamam.
Prez'i takıyoruz ve penis Mirla'nın ağzına dalıyor, dolgun dudaklar kafanın üzerinde ve tabana kadar iniyor, saçlar yumruk şeklinde toplanıyor ve tüm öfkeyle kafasını itiyorum. Fahişe boğuluyor ve şimdi salyaları akıyor ve kabarcıklar ortaya çıkıyor.
Sessizce yelken açıyorum. Başımı kendime doğru çekip prez'in tamamını siyah ağzıma dolduruyorum. Ayrıca bunu zaten yapabiliyorsa bakire olduğunu da söylüyor. Ya da belki orada, Etiyopya'da tüm bakireler bunu doğumdan itibaren yapabilir.
Yıkandıktan sonra anneleri beni mutfağa davet etti ve orada bana tüm kızların cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve casusluk testlerini gösterdi. En azından biraz teselli oluyor. İşte hikaye.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post